C ChillOutt Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2018 6.543 20.637 268 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Hallem #21 Hallem .!.: Konu bu değil. Ve ben aşka sevgiye inanan biri değilim önce tanıyorum sonra sevmek istersem seviyorum Genişletmek için tıkla... Bundan birsey anlayan varsa bana da anlatabilir mi?
Hallem .!.: Konu bu değil. Ve ben aşka sevgiye inanan biri değilim önce tanıyorum sonra sevmek istersem seviyorum Genişletmek için tıkla... Bundan birsey anlayan varsa bana da anlatabilir mi?
Jannefel Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2017 2.070 2.451 133 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Hallem #22 Hallem .!.: Erkek arkadaşım olsa erkek arkadaşım var yazardım konuştuğum tanımaya çalıştığım biri var Genişletmek için tıkla... Yoo gayet öyle anlaşıyor yazdığınızı tekrar okuyun. Aycemil gibi anladim ben de Arkadaşınızla muhabbetiniz de çok tuhaf. Bunu mu beğendin diyerek başka 2 erkek gösteriyor herkesin içinde.
Hallem .!.: Erkek arkadaşım olsa erkek arkadaşım var yazardım konuştuğum tanımaya çalıştığım biri var Genişletmek için tıkla... Yoo gayet öyle anlaşıyor yazdığınızı tekrar okuyun. Aycemil gibi anladim ben de Arkadaşınızla muhabbetiniz de çok tuhaf. Bunu mu beğendin diyerek başka 2 erkek gösteriyor herkesin içinde.
Tatammm Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 2.613 1.856 133 35 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Hallem #23 İnsanları üzmeyin siz de üzülürsünüz
BiProfenid 86 -----> Pro Üye 15 Aralık 2009 8.484 19.326 773 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Hallem #24 Konu sahibi ne demek istediğini daha açık yazarsan bu kadar tepki almazsın. Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa.... ilişkisi gibi gözüküyor böyle
Konu sahibi ne demek istediğini daha açık yazarsan bu kadar tepki almazsın. Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa.... ilişkisi gibi gözüküyor böyle