- 18 Şubat 2020
- 27
- -20
- 16
- 28
- Konu Sahibi scorpiovibes
-
Ortak arkadaş yeterince güvenilir mi? Ya yem attıysa? Ortalık karışsın bakalım ne olacak demiş de olabilir.
Adamın ilişkisi daha yeni bitmiş anlattığına göre değil mi? Böyle bir durumda hemen yeni bir ilişkiye atılmak sağlıklı olur mu sence? Hem öyle olsa senden hoşlanıyor ama aramızda kalsın demez miydi? Ya arkadaşı sıkıştıracaksın anlatsın diye ya da adamdan öğreneceksin. İhtimallerle olmaz bu iş
Zamana bırak acele etme. Ama ben karşıdan adım beklemezdim. Eminsem giderdim bam bam.Güvenilir ve baya aklı basında birisi. Yoksa zaten ona anlatmazdım. Ama bir şey biliyor mu yoksa sadece kendi düşüncesi mı bilemiyorum.
Bu anlattığın resmen benim...Ortak arkadaş yeterince güvenilir mi? Ya yem attıysa? Ortalık karışsın bakalım ne olacak demiş de olabilir.
Ben öyle hissetttim yani sebepsiz. Ama güvenilirmiş ortak arkadaş.Bu anlattığın resmen benim...
Yaslar kaç senin ve sevdiğin beyin?Kotu insanlar değiliz ya
O 22 ben 24Yaslar kaç senin ve sevdiğin beyin?
Bence iyice gözlemle emin ol.O 21 ben 24
Kendisi ayrılmış. Bilemedim. Napacagim bilmiyorum. Bu arada arkadasimiz akli basinda 29 yasinda bir insan.Papatya yaprağı değiliz ki biz nerden bilelim :)
Gelişi güzel bir lafta olabilir çünkü.Evet hayatta herşey mümkün.Ama karşı taraf bir ilişkiden yeni çıkmış ise ilgin olduğunu öğrenirse yara bandı konumuna da düşebilirsin dikkat et.
Normal hayatına devam et.Olsun isterse karşı taraf ayrilsin sonuçta bir ilişkiden çıkmış.Dediğim gibi asla asla dememek gerek herşey mümkün bu hayatta.O arkadaşta bunu ima etmiş bence.Bakarsın sana adım atar sende ona atarsin.Gönlünce olsun herşey.Kendisi ayrılmış. Bilemedim. Napacagim bilmiyorum. Bu arada arkadasimiz akli basinda 29 yasinda bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?