O da beni seviyor mu?

Zaten kendi icimde boguluyorum duyar kasmak için cevap verecekseniz vermeyin nolur. Lütfen. Yanlış bir şey yapmadım ya ne bu böyle niye anlatmışım? O an bir tek o arkadaşa güvendim çünkü ıcimde tutamadım o da böyle bir şey söyledi

Neden söylesin? Ilkokulda miyiz? Siz olsaniz size verilen sirri soyler misiniz? Hem soyledi diyelim, ne değişir ki onun için?
Benle alakası yok konunun. Duyar da kasmiyorum. Sadece evli veya sevgilisi olan birinden hoslaniyorsak kalbimize gömer söylemeyiz. Siz söyledikten iki gün sonra ayrılması da enteresan. Evet seviyordur belki de ondan ayrilmistir zamanı gelince yazar.

Keşke söylemeseydin. Bunu onun hissedip gelmesi gerekir. Yoksa sevgilileri ayıran kişi durumuna bile düşebilirsin. Şu da var. Gelse bile sevgilisinden yeni ayrılmış biri seni ve duygularını yarabandi olarak kullanabilir dikkatli ol

Ben onabir sey demedim... ortak arkadasimiz da anlatmaz eger onun tarafinda bir sey bilmiyorsa buna eminim. Gidip liseli gibi ya bak kiz seni seviyor demez yani

Ben onabir sey demedim... ortak arkadasimiz da anlatmaz eger onun tarafinda bir sey bilmiyorsa buna eminim. Gidip liseli gibi ya bak kiz seni seviyor demez yani
O kadar insan çeşidi gördüm ki. Yapmaz dediğin yapar, asla beni vurmaz dediğin sırtına ilk hançeri saplar. İlerde birgün sana karşı kullanmayacağı ne malum, işyerinde dedikodu çıksa mesela, sonucta onun da başka arkadaşları var ya ağzından kaçırsa. Neyse inşallah böyle şeyler olmaz ancak gene de dikkatli ol. Senin için söylüyorum. Adım atacaksan aradan biraz zaman geçince erkek adım atmalı.

Yanlış bişey değil ama yine de sinir oluyorum bu tarz durumlara daha geçen hafta iş yerinde yakın arkadaşımla cafeterya da konuşurken onun başka birimden tanıdığı biri geldi yanımıza sohbet ettiler kısaca gidince arkasından çok iyi çocuktur çok severim dedi ben de tanımıyorum ama hoş bir çocuk olduğunu düşünmüştüm bir kaç yıl önce dedim hadi ya filan dedi benim zor beğenen biri olduğumu bildiği için yani bu iş yerinde nadir bulunan bir yakışıklılığı var filan diye güldüm ama evli diye otomatikman geçtim kendisini dedim arkadaşım da evli değil ki hiç evlenmedi o diyince şaşırdım ne biliyim öyle sandım heralde şuan nişanlıyım zaten halimden de memnunum arkadaşımda ne manyaksın kızım ya bu kadar ince düşünme neyse kısmet değilmiş diye kapattık konuyu yani diyorum ki sevgili olduğunu bildiğim birinden anlık hoşlanır sonrasında anında çekerim kendimi otomatikman geçer ben de o yüzden bu tarz şeyler bana tuhaf geliyor dünya da başka erkek mi yok yani sevgilisi var ne hissetcem niye ya

Gayet yanlış bir şey yapmışsınız.
Kurtlar vadisi repliği gerçek hayata uyuyor iki kişinin bildiği sır değil. Anlatmasa da ima eder. Siz de sevgilisi olan birine bu lafın gidebileceğini bile bile söylemişsiniz.
Bu adamla sevgili olsanız aynı yakın arkadaşa başkası dayanamasa söylese hislerini dayanamamış yazık kıza mı dersiniz?

Adamın sevgilisi varken niye gidip yakın arkadaşına hoşlandığınizdan bahsediyorsunuz?
Hay aklınızla bin yasayın, cidden milyarlarca bekar erkek varken sevgilisi ya da karısı olan erkekten hoslanıp bi de bunu dile getirmek hiç iyi niyetli gelmiyor, normal bir seymis gibi anlatılıyor. İnsan yanlıslıkla bile hoslansa haberi olmadan onda bile mahcup olur.

Hani bazen aşırı kıskanç kadınlara merak etmeyin kimse sizin sevgilinize/kocanıza meraklı değil dışarda kollarını açmış beklemiyorlar diyoruz ya orda yanılmışız bence baya da bekliyorlarmış

Bence de özellikle seçiyorlar gibi, ya da ben empati kuramıyorum birinden hoslansam hatta aşık da olsam ve hayatında biri oldugunu öğrendiğim anda bacım olur yani diğer türlüsünü aklım almıyor.

Bence de özellikle seçiyorlar gibi, ya da ben empati kuramıyorum birinden hoslansam hatta aşık da olsam ve hayatında biri oldugunu öğrendiğim anda bacım olur yani diğer türlüsünü aklım almıyor.
Öyle bir döneme denk gelmişiz ki kadınlar artık koca da koca diye dolanıp bu adamların totosunu arşa çıkardılar denk geldikçe böyle konulara çıldırıyorum her gördüğüm erkeğin suratına kürekle vurasım geliyor erkeklerden nefret ettim ama hata bizde işte sıkıntı o

Otisabi karikatürü var bunla alakalı.
İlişkiler araba almak gibidir, erkekler arabaya bakar, beğenirse alır. Kadınlar direksiyondakine bakarlar, biri talep ettiyse iyidir diye düşünürler diyordu. Cinsiyetçi diye sevmemiştim ama haklı sanırım.
Sevgilisi olan birine duygular beslemek, dayanamayıp söylemek ve üstüne ayrıldı diye sevinip beklemek...

Erkeği de kadını da bir, karakterin cinsiyeti yok ne yazık ki, çivisi çıkmıs dünyanın.

Bilmiyorum ya kimseyi yargılamak istemiyorum sadece kadınlar bi titreyip kendine gelsin artık vallahi gittikçe daha beter oluyor işler tipine tükürmeye tenezzül etmeyeceğin yampiri tipli adamlar kasıntı kasıntı dolanıyor etrafta böyle yüzlerini tırmıklatıp tekme tokat dövmek geliyor hep içimden arkadaşlarımın sevgililerini filan da anlatıyorlar öyle yaptı yok ilgisiz filan konuşmak artık çare değil ki ayrılmıyor da bizim kızlar ayrılırlar mı hiç kuruötlü sevgili nerden bulcaklar bi daha Allam çıldırcam biri beni durdursun

Bunları diyenler kim bilir neler yapmıştır neyse sagolun

Yaşım sizden oldukça büyük. Oldukça fazla ilişki deneyemim ve gözlemim oldu. Bu nedenle kulak arkası etmemenizi umarak diyorum ki, hali hazırda sevgilisini yada eşini yeni biri için terk eden adama her zaman fazla güvenmeyin. İleride de başka bir kadından hoşlandığını duyar yada hisseder, aynı şeyi size yapar.
İkinizin ortak arkadaşınıza söyleyecek kadar içinizde tutamıyorsanız zaten bakışınızdan heyecanınızdan her türlü anlar. Kadın yada erkek herkes anlar. Bunu anlayıp da bir ilişkiyi bitiren adamdan korkun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…