- 23 Ağustos 2012
- 51.348
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.052
- 898
- Konu Sahibi scorpiovibes
-
Ben de buna takıldım. Bu resmen kafa karıştırmak oluyor. Birinin kafası bu sebepten karışacaksa karışsın zaten, lakin yine de sevgilisi olan birinin arkadaşına bunu söylemek temiz bir davranış değil. Arkadaşı da çok aklı başındaymış ki çıkıp sevgilisi var ama onun dememiş, kafa karıştırmış.Adamın sevgilisi varken niye gidip yakın arkadaşına hoşlandığınizdan bahsediyorsunuz?
Erkeklerde suç yok ki adamlar eşlerini de sevgililerini de gizlemiyorlar ama bazı kötü niyetliler ya ayrılırsa diye pusu da bekliyor.Öyle bir döneme denk gelmişiz ki kadınlar artık koca da koca diye dolanıp bu adamların totosunu arşa çıkardılar denk geldikçe böyle konulara çıldırıyorum her gördüğüm erkeğin suratına kürekle vurasım geliyor erkeklerden nefret ettim ama hata bizde işte sıkıntı o
Aslında sayeniz de farkettim de, O kişi öyle bir insan. Yani bunu ayıplayacak türden birisi. Prensipleri var. Demek ki gerçekten bir şeyler biliyor.Ben de buna takıldım. Bu resmen kafa karıştırmak oluyor. Birinin kafası bu sebepten karışacaksa karışsın zaten, lakin yine de sevgilisi olan birinin arkadaşına bunu söylemek temiz bir davranış değil. Arkadaşı da çok aklı başındaymış ki çıkıp sevgilisi var ama onun dememiş, kafa karıştırmış.
Bence bir şey bilmiyor. Siz o kişiye çok güvenmeyin. Prensipleri olan biri gerçekten prensipleri varsa sevgilisi var diye kırmadan söylerdi, kafa karıştırmazdı. Amaç ne ki kafa karıştırmakta? Ben böyle bir aşk hikayesi gördüm. Bir kız başka yakın kız arkadaşı ile başka bir yakın erkek arkadaşının arasını yapıyor. Hatta ara yapan ortak arkadşaın da erkek arkadaşı var. Sonra bu yakın erkek arkadaş, diğer yakın kız arkadaşı terk ediyor. Ortadaki ara yapan kız da sevgilisini artık terk mi ediyor, yoksa sevgilisi bunların yakınlaştığını mi anlıyor ne yapıyorsa ayrılıyorlar. Finalde ortak kız arkadaş ile o yakın erkek arkadaş çıkıyor. Ben çok yakın kız arkadaş olayına inanmıyorum, bir boşluğa bakar. Ben çok güvenmeyin o kıza derim. Dediğim gibi prensipli biri sevgilisi var ya boşver falan derdi.Aslında sayeniz de farkettim de, O kişi öyle bir insan. Yani bunu ayıplayacak türden birisi. Prensipleri var. Demek ki gerçekten bir şeyler biliyor.
Aynen. Ben de aynisini dusundum. Hic hos bir davranis degil.Ben de buna takıldım. Bu resmen kafa karıştırmak oluyor. Birinin kafası bu sebepten karışacaksa karışsın zaten, lakin yine de sevgilisi olan birinin arkadaşına bunu söylemek temiz bir davranış değil. Arkadaşı da çok aklı başındaymış ki çıkıp sevgilisi var ama onun dememiş, kafa karıştırmış.
Yazık ya birde burda yorum yapanlar ile ilgili varsayımlar da bulunarak kendi vicdanını rahatlatıyor konu sahibi he yaptık dışarı çıkınca ilk işimiz milletin sevgilisine / kocasına göz koymak ata sporu bizde buErkeklerde suç yok ki adamlar eşlerini de sevgililerini de gizlemiyorlar ama bazı kötü niyetliler ya ayrılırsa diye pusu da bekliyor.
Konu sahibi anlattığınız kişiyi de sizi de olgun bulmadım sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum diye başkasına bahsedilmez.Karsinizda ki de olgun olsaydı size umut vermek yerine sevgilisi var derdi.Bu kişiye de asla güvenmeyin.
Biliyor olsa daha fazlasını söylerdi bence. Yani en azından "hoşlanıyor, hoşlandığını söyledi ama aramızda kalsın" vs derdi bence. Kendi gözlem ya da fikrini söylüyor olabilirGüvenilir ve baya aklı basında birisi. Yoksa zaten ona anlatmazdım. Ama bir şey biliyor mu yoksa sadece kendi düşüncesi mı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?