• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Dıdımızın dıdısı ama diğerleri öz ana baba !

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.204
5.099
398
Konu çok saçma gelebilir Canımı sıkacak kadar önemli gelmeyebilir size ama ben uyuyamıyorum çıldıracak gibiyim :( Eşim bi mücevherat mağazasında yetkili müdür,amcasının oğlu yanına gitmiş hafta içinde (evlendireceği oğluna altın almak için) ilk sormaya gittiği gün altın normal seviyelerde,parasını alıp gittiği gün ise bayağı farklı malumunuz tavan(!) Neyse biraz söylenmiş eşim de “alma başka yere git bak” falan da demiş,gidip geri gelmiş yine ordan almış..olay buraya kadar normal..ordan çıkıp gidince kayınbabamlara uğruyor orada eşimle ilgili bir sürü ileri geri konuşmuş :( Güya eşim onu kandırmış,başkasından keşke alsaymış falan filan..(bize kazık so..demesi cabası)
Eşimin anne babası bu adamı öylece dinlemiş hiç seslerini çıkarmamışlar görümcem söylenmiş biraz (kendisi anlattı) Neyse bize de adamın tarafını tutarak söylendiler,eşim sanki o karı cebine atmış gibi söylemler :( Canımı çok sıktı ve git adamla konuş dedim,senle ilgili nasıl böyle ileri geri konuşmuş diye..Hata mı ettim bilmiyorum,babası ile annesine de oğullarını tutmaları gerektiğini söylesek de (-görümcemle) anlamazdan gelip hala saçma sapan konuşmaya devam ettiler..Eften bişey gibi ama ben çok takıldım :(

Konu çok saçma gelebilir Canımı sıkacak kadar önemli gelmeyebilir size ama ben uyuyamıyorum çıldıracak gibiyim :KK43: Eşim bi mücevherat mağazasında yetkili müdür,amcasının oğlu yanına gitmiş hafta içinde (evlendireceği oğluna altın almak için) ilk sormaya gittiği gün altın normal seviyelerde,parasını alıp gittiği gün ise bayağı farklı malumunuz tavan(!) Neyse biraz söylenmiş eşim de “alma başka yere git bak” falan da demiş,gidip geri gelmiş yine ordan almış..olay buraya kadar normal..ordan çıkıp gidince kayınbabamlara uğruyor orada eşimle ilgili bir sürü ileri geri konuşmuş :KK43: Güya eşim onu kandırmış,başkasından keşke alsaymış falan filan..(bize kazık so..demesi cabası)
Eşimin anne babası bu adamı öylece dinlemiş hiç seslerini çıkarmamışlar görümcem söylenmiş biraz (kendisi anlattı) Neyse bize de adamın tarafını tutarak söylendiler,eşim sanki o karı cebine atmış gibi söylemler :KK43: Canımı çok sıktı ve git adamla konuş dedim,senle ilgili nasıl böyle ileri geri konuşmuş diye..Hata mı ettim bilmiyorum,babası ile annesine de oğullarını tutmaları gerektiğini söylesek de (-görümcemle) anlamazdan gelip hala saçma sapan konuşmaya devam ettiler..Eften bişey gibi ama ben çok takıldım :KK43:
Kaynananlara yavaştan o zaman yaşlanıncada size o adam bakar oğlunuz deyin bakayım sizi savunmaya başlarlar

Siz karışmayın boşverin. Adam tam bir malmış ama annesi babasının eşinize söylenmesi onları bağlar. Adam birdaha gelirse eşiniz o zaman cevap verir. Şimdi zamanı değil. Hem bak altın düşüyor. Adam yüksekten aldıysa bulmuş zaten belasını.

Konu çok saçma gelebilir Canımı sıkacak kadar önemli gelmeyebilir size ama ben uyuyamıyorum çıldıracak gibiyim :KK43: Eşim bi mücevherat mağazasında yetkili müdür,amcasının oğlu yanına gitmiş hafta içinde (evlendireceği oğluna altın almak için) ilk sormaya gittiği gün altın normal seviyelerde,parasını alıp gittiği gün ise bayağı farklı malumunuz tavan(!) Neyse biraz söylenmiş eşim de “alma başka yere git bak” falan da demiş,gidip geri gelmiş yine ordan almış..olay buraya kadar normal..ordan çıkıp gidince kayınbabamlara uğruyor orada eşimle ilgili bir sürü ileri geri konuşmuş :KK43: Güya eşim onu kandırmış,başkasından keşke alsaymış falan filan..(bize kazık so..demesi cabası)
Eşimin anne babası bu adamı öylece dinlemiş hiç seslerini çıkarmamışlar görümcem söylenmiş biraz (kendisi anlattı) Neyse bize de adamın tarafını tutarak söylendiler,eşim sanki o karı cebine atmış gibi söylemler :KK43: Canımı çok sıktı ve git adamla konuş dedim,senle ilgili nasıl böyle ileri geri konuşmuş diye..Hata mı ettim bilmiyorum,babası ile annesine de oğullarını tutmaları gerektiğini söylesek de (-görümcemle) anlamazdan gelip hala saçma sapan konuşmaya devam ettiler..Eften bişey gibi ama ben çok takıldım :KK43:

adamla konuşsa aralarında tartışma çıksa Allah korusun eşinize birşey yapsa ya da eşiniz ona bişey yapsa o zaman mutlu mu olacaksınız?

Amcaoğlu indirim yapar zannetti herhalde. Ama kuyumcular öyle birşey yapmaz. Neyse değeri onu satar.

Zorla satmadı ya gelip aldı dimi. Birde gitmiş şikayet etmiş. Söylesin ona gel altını ver parasını iade edin gidin başka yerden alın desin eşiniz.

Bu yasima kadar ögrendiklerimden birisi: akraba, srkadas ile alisveris yapmayacaksin!
Ne gelirse akraba, arkadastan geliyor cogu zaman

Orada annenin babanin oturup sessizce dinlemesi hata. Evlatlarini bilmiyorlar mi? Ben en azından "Bizim oglumuzun gözü tok. Kimsenin parasinda pulunda gözü yok. Fiyati neyise o" derdim susardi karsi taraf. Esiniz "ayip ettin" desin, ama bunun altinda yatan para kopartma cabasina da boyun eymesin

herzaman derim noooo nooo akrabayla is yapmak noooo...

Her zaman derim eşime sakin akrabalar ile iş yapma diye çünkü illa böyle şeyler söyleniyor ne yazık ki

Eşim omlarla iş yapmıyor ki onlar gelip oradan altın alıyor,eşim sahibi değil oranın “gidin satmıyorum” diyemezdi.Sadece mağaza müdürü.

adamla konuşsa aralarında tartışma çıksa Allah korusun eşinize birşey yapsa ya da eşiniz ona bişey yapsa o zaman mutlu mu olacaksınız?
Yok o kadar yüksek tondan konuşan biri değil eşim onu yapmayan adam olayı büyüttürmez sakin biridir elhamdulillah

Son düzenleme:
Takılmayın ya, unutun gitsin.

Ha ama aynı durumda benim de asabım bozulurdu; çünkü bu laf her yere çekilir. Öyle "Kazıkladı bizi" kadar basit bir laf değil, haksız kazanç, paragöz, para için eş dost satar yani her yere gider bu laf ve eşinize ediliyorsa size de edilmiş kadar alınmanız da normal.

Ha baktınız size çok dert oluyor, içinizde tutup aşamayacak, aksine takıp büyüteceksiniz; o zaman denk geldiğinde, biri bi şey diyecek olursa lafınızı sallayın geçin.

Takılmayın ya, unutun gitsin.

Ha ama aynı durumda benim de asabım bozulurdu; çünkü bu laf her yere çekilir. Öyle "Kazıkladı bizi" kadar basit bir laf değil, haksız kazanç, paragöz, para için eş dost satar yani her yere gider bu laf ve eşinize ediliyorsa size de edilmiş kadar alınmanız da normal.

Ha baktınız size çok dert oluyor, içinizde tutup aşamayacak, aksine takıp büyüteceksiniz; o zaman denk geldiğinde, biri bi şey diyecek olursa lafınızı sallayın geçin.
Ama nasıl bi laf hiç laf sokabilen biri değilim hatta gömülüyorum aksine

Ama nasıl bi laf hiç laf sokabilen biri değilim hatta gömülüyorum aksine

İşin nasıl işlediğini öz bir şekilde anlatır, "Bize de böyle iftira atıyorsunuz ya, ne diyelim size? Dediğiniz laf her yere çekilir, çok ayıp ettiniz bize." dersiniz en kötü ihtimalle. Sakin sakin.

Back
X