- 25 Haziran 2010
- 5.204
- 5.099
- 398
Konu çok saçma gelebilir Canımı sıkacak kadar önemli gelmeyebilir size ama ben uyuyamıyorum çıldıracak gibiyim
Eşim bi mücevherat mağazasında yetkili müdür,amcasının oğlu yanına gitmiş hafta içinde (evlendireceği oğluna altın almak için) ilk sormaya gittiği gün altın normal seviyelerde,parasını alıp gittiği gün ise bayağı farklı malumunuz tavan(!) Neyse biraz söylenmiş eşim de “alma başka yere git bak” falan da demiş,gidip geri gelmiş yine ordan almış..olay buraya kadar normal..ordan çıkıp gidince kayınbabamlara uğruyor orada eşimle ilgili bir sürü ileri geri konuşmuş
Güya eşim onu kandırmış,başkasından keşke alsaymış falan filan..(bize kazık so..demesi cabası)
Eşimin anne babası bu adamı öylece dinlemiş hiç seslerini çıkarmamışlar görümcem söylenmiş biraz (kendisi anlattı) Neyse bize de adamın tarafını tutarak söylendiler,eşim sanki o karı cebine atmış gibi söylemler
Canımı çok sıktı ve git adamla konuş dedim,senle ilgili nasıl böyle ileri geri konuşmuş diye..Hata mı ettim bilmiyorum,babası ile annesine de oğullarını tutmaları gerektiğini söylesek de (-görümcemle) anlamazdan gelip hala saçma sapan konuşmaya devam ettiler..Eften bişey gibi ama ben çok takıldım 

Eşimin anne babası bu adamı öylece dinlemiş hiç seslerini çıkarmamışlar görümcem söylenmiş biraz (kendisi anlattı) Neyse bize de adamın tarafını tutarak söylendiler,eşim sanki o karı cebine atmış gibi söylemler