Yapmayın Allah aşkına duyanda yatalak filan oldunuz sanacak. Doktorların bel fıtığı teşhisi koymadığı insan kalmadı artık piyasa da. O kadae hayatınızı şekillendirecek, değiştirecek bi rahatsızlık değil. Her kilo alan insan gibi bi bahane bulmuşsunuz kendinize. Kilo almanızın sebebi tembellıgınız, değişen yaşınıza, yavaşlayan metabolızmanıza ayak uyduramamanız. Düzenli spor yapsanız kilo problemınızı de çözer, karın ve bacak kaslarınız guclenınce omurganıza binen yük azalır bel fıtığı ile ilgili şikayetleriniz de biter. 10 yıl kadar önce bi trafik kazası sonucu bana da bu teşhis koyuldu direk ameliyat edicez felç kalabilir filan dendi, doktorların çoğu direk ameliyat olma derdinde ama tersi doktorlar da var. Başka doktorlara da gidin. Senin yaşındaki bi insan ameliyat olmadan da gayet güzel bunu yenebilir. Sadece spor, kilit egzersizler ve kilo kontrolü yeterli. Lütfen biraz kendini topla bu hastalık kilo alma sebebin değil, güzel bi vücut için sebebin olsun. Ben 10 yıldır düzenli spor yapıyorum bel fıtıgım sayesinde ve çok memnunum vücudumdan