O evlendi.... hemde kimle?

Tuval_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.330
818
323
Kısa ve öz: 3 yıl önceydi ne de çok severdik, aşıkdık. Çok fazla güvenip inanmıştım; bir ayrıldık pir ayrıldık. Ayrılık olur olmaz diye birşey yok ama nereden bilebilirdim en yakın arkadaşımla sevgili olacağını o karakterde bir insan değildi sevgilim; demek ki öyleymiş... Dün de evlendiler. Hiçbir şey diyemiyorum, 3 yıl geçti hala ben gönül anlaamında birini bulaamadım düzgün adam evleniyor mutlu Allah ödül veriyor birde üstüne, onlara... yazmak istedim:)

Çookkk fena bir durum yaa... ((
Diyecek bir şey bulamıyorum.

Gerçekten üzücü bi durum bana göre hemde en yakın arkadaşınız ile evlenmiş... sizi düğüne çağırdı mı bari o en yakın arkadaşınız ?

cok garip bi duygu olsa gerek birde arkadasinla bi ay ben anlamiyorum memlekete adami yok bir zamanlar arkadasinin sevgilisi iken sevgilisi oluyor bu kadar tesadüfmü yani ne cok var!

tencere yuvarlanıp tam kendine göre kapak bulurmuş.demekki eski sevgiliniz kapağını bulmuş artık hiö şaşırmıyorum öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kıslar ablalarının kocasıyla sevgili oluyor arkadaşın sevgilisiylemi olmasın

çok berbat bi durum. bilirim en çok koyan da sen mutsuzken onların mutlu olduklarını görmektir.aynen dediğin gibi ödüllendirilmişler gibi. acısı geçmiyo ama zaman üstünü örtüyo =((

yani arkadasinin sevgilisiyle cikmak cok dogal karsilaniyor artik herhalde bundan sonra hangi derecede yakin olabilir mechul

aklım almıyordu ilk duydugumda çıldırmıştım.... nasıl bir mide varsa artık kabullenmişler erkekten hiiiç beklemiyordum, az da olsa bekleseydim böyle şeyler çok üzülmezdim. Şimdi sakinim garip geliyor sadece hala... Şimdi mutlu olup Allah bir an da üzebilir herşey olur... İlişkilerden de soğudum

Bu nasıl bir aşk? Dilerim gönlüne göre bulursun canım ve netice de çok mutlu olursun... Gerisi onların vicdanı...

ne en yakın arkadaşın gerçekten en yakınınmış nede sevgilin..
Allah sana bin kat iyisini ve hayırlısını nasip eder inşallah..

o değersizler için hiç üzülme. benzer bi olay benim başıma geldi. bırak kendi hallerine. eden bulur buluyoda zaten..

üzülmüyorum şu an akılda kalıyor sadece, çok üzülmüştüm zamanında ama. eden bulur evet Allah'a havale ettim. Üzüldüğüm nokta gönlümü hoş edeecek birini çıkarmadı henüz Allah karşıma:)) herşeyde hayır var.

Son düzenleme:
merakımdan soruyorum sana açıklama yaptılar mı
bu durumun bir açıklaması olmaz ama anladığını düşünüyorum beni.

kimsenin ahı kimse de kalmaz canım merak etme sen, sen ah etmemişte olsan yaktılarsa canını bilerek çıkar mutlaka aynen Allah'a havale et .. umarım düzgün bri çıkar karşına untturur bunları :)

Arkadaşının da Maşallahı Varmış..

Sakın Düşünme..
Her Şerde Bir Hayır Vardır..

adalet denen şey yok gibi artık.. yüzsüzlerin dünyası olmuş. ne kadar tuhaf dengesiz davranırsan, ne kadar insanlıktan uzaklaşırsan ve karşı tarafı hiçe sayarsan o kadar saygı görür olmuşsun bu dünyada. boşver arkadaşım. her şeyin canı cehenneme. anladığım kadarıyla çok da takmıyorsun. yani atlatman gereken bir şey yok. sadece sana yapılan saygısızlığı unutamıyorsun. içinin az da olsa yanması bundan kaynaklanıyor. yoksa ona çok bayıldığından değil. malesef günümüzde bazı insanlar birbirinin kız/erkek arkadaşına göz dikiyor. belki boşta olsa bakmayacağı kişiye sırf yakın arkadaşının sevgilisi diye elde etmeye çalışıyor. ben böyle insanların mutlu olacağına inanmıyorum. Allah'ın sopası yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…