O evlendi.... hemde kimle?

dünya bu:)
bnmde aşık oldugum çocukla dost um çıktı:)
sonra dostum ayrıldı:)
şimdi onu görünce bişeyer oluo sanki:)
o çocukktada bana karşı bişeyler ama tren geçti:)

dipnot: en acısıda dostum bana aşık oldugum inasanı ayarla dedi yahuuu:):):)

çok kötü bir şey işte dünya böyle adaletsiz yaa canım üzülme boşver demekki böylesi hayırlıymış eminimki allah sana da mutlu olacağın hayırlı insanı yazmıştır sadece zamanını bekliyordur rabbim hayırlısınız nasip etsin

benim de eski sevgilim arkadaşımla beraber.

sakın üzülme, inan senin iki damla gözyaşına değmezler.

Allah yardımcın olsun atlatmanda..

öyle karaktersiz bi adamdan ve yılan gibi bi arkadaştan kurtulduğuna otur kalk şükret!
verilmiş sadakan varmış ki Allah seni ikisinden de kurtarmış birbirine çatmış..
Allah sana daha iyilerini nasip eder hiç merak etme sen içini ferah tut..benim eski bi erkek arkadaşım öz mü öz kuzenimle evlendi!!..Allah mutlu mesut etsin yuva kurdular sonuçta dedim..
Allah'a şükür ki eşimle tanıştım ve evleneli 1 sene olcak o kadar mutluyum ki anlatamam..Her şerde var bi hayır takma kafana

merakımdan soruyorum sana açıklama yaptılar mı
bu durumun bir açıklaması olmaz ama anladığını düşünüyorum beni.

erkek söylemişti ayrılmadan önce kavgamızda "seni bensizlik adam eder" demiştim sen bunu dedin mi dedim bak adam oldum sayende aşık oldugum kızı buldum sana ve herkese inat nişanlanacağım o kızla ddi.. çok bi açıklama yok beni dinleyen anlayan tek insan oydu o zaman dedi...

ah ettim tabiki canı yanınca insan ah edebiliyor..şimdi hiçbirşey demiyorum.... ilk duydum "inşlh evlenirler ama çok sürmeden ayrılsınlar" demiştim "iyice masraf yapsınlar borca girsinler öyle ayrılık olsun" diye dile getirmiştim

adamlar evlendi hala bana gönderme yapıyorlar netten :))
yok niye uzak kaldın nikah şahidim olacaktın
düğününee gittiğimi düşünerekten de şunu yazmışalar: öyle uzaktan bakmayla olmaz gelip tebrik etseydi yüreği varsa tabi atı alan çoktan üsküdarı geçti istanbuldan gelenler için söylüyorum öyle kıçına baka baka gidersin işte..

düğünden 2 gün sonra yazıyorlar bana.. ne işim olur benim onların düğününde :)

Aşk canım bunu adı eğer gerçekten aşık oldularsa birbirlerine bence saygı duymak lazım. sonuçta kardeş değil bunlar. Ama böyle nisbet yapmaları çok saçma aptalça ve cahilce

Böyle insanların gerçek yüzünü gördüğün için ve hiçbirşey için geç olmadığı için şükretmelisin.Öyle adi insanlardan kurtulmuşsun...

canım benimde nişanım en yakın arkadaşım tarafından bozuldu sadece çok ah ettim içim yana yana hemde Allah öyle şeyler versinki benimle uğraşacak halleri kalmasın inşş süründüklerini göstersin diye ama sanırım nişanlımın durumu iyi değilmiş yani iş yerinde falan çok sinirli annesine ve müdürlerine bağırdığını falan duydum çokda normal değil ama Allahım benim canım nasıl yandı ise onlarında yansın ben şimdilik evlenme haberlerini almadım ama yakındır benimkinide duymam içim hala yanıyor 6 ay oldu daha ayrılalı çok tanışmak isteyen var ama kimseyi istemiyorum kendime güvenim kalmadı ki başkasına güvenip ilişkiye başlayayım....

off ne sinir bozucu bişeyy.. ikiside karaktesizmş galiba iyi olmş bulmşlr birbrlerini ..

DEYMEZSİN senin yeni sayılır içinin yanması normal tam içinden atamadan bir başkasını alma zaten hayatına yapamıyorsun!

ECLİPSE evet canım çok karaktersiz çıktılar

2 gün önce liseden bir arkadaşım (ilk okuldan beri tanırım) , evime girmiş insan , yaptığım yemeği yemiş ve hatta annemi tanıyan birisi bana bir mesaj attı.Mesaj da şu yazıyordu X(eski sevgilim) nası biridir , niyeayrılmıştın sen felan gibi
Ben de kötüye yormadım , X iyidir ama biz anlaşamadık yoksa kötü biri değildir dedim , ne bileyim hani arkadaş olarak felan görüşüyordur diye ..
Israr etti illa deşiyor konuyu ..Ben va la havle dedim sakince cevap verdim..Bak canım X ile ben konuşmuyorum , görüşmüyorum ama onla benim aramdaki sorun beni alakadar eder , özel felan dedim.
Daha soruyor , ben de ne var hayırdır bi durum mu var dedim ..
Biz X ile çıkıyoruz bir sorun olur mu dedi
Olabiliyor yani :)
Ben de kötü oldum ama sakinliğimi korudum ...
Zor olsa da sabredin derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…