o evleniyor....

Sevene sevdiğinin evlenmesi tabii ki acı verir ama o yolunu çizmiş sen de onu geçmişte bırak ve yoluna devam et

bu adam nasıl bir adam ki kızlardan ayrılıyor geri dönüyor kızlar da bunu kabul ediyor bunu defalarca yapıyor ve şuan ayrıldığı kızla evleniyor...

bence sen üzülme sevin üzüleceksen şuan evlencegi kıza üzül bir gün olup onuda bırakcak ve ayrılık değil boşanma olucak çünkü ne yaptığını bilmeyen bir adam

verilmis sadakan varmis
simdiki kiz olmasa bu çapkin ustune kalacakmis ..
birlikde oldugun için belki sana daha çok koayr ama herseyin bi çaresi var onund vardir elbet ..

Azıcık akıl, fikir ...
Ya adam bin kez aldatmış açık açık.
Hayatını o mu mahvetti yani?
Bunun ardına mı sığınıyorsun?
Kendi kendini mahvettiğin halde neden kurban gibi mızmızlanıyorsun?
Bile bile devam etmişsin. Neyin dramıdır bu?
Komik. Trajikomik.

Demayd, senin kendine zorun mu var?
Adam seni aldatmış. Şu an evleneceği kızı da aldatıyor.
Bir adam daha nasıl "güvenilmez" kategorisine girer ben bilemiyorum.
Ah ettim diyorsun, tatlım ah edecek ne var adam göstere göstere yapmış, hala da yapıyor yani sakladığı gizlediği birşey olmamış ki.. Verdiği sinyali alamayan, söylediği yalana inanıp aşkına aşk katan da sen olmuşsun.
Buralarda düğün günü elinin kınasıyla "Seni sevmiyorum, acıyorum. Evlenemem üzgünüm." diye terkedilenlerin hikayelerini okuduk. Kimse gönülsüz evlenmez saf olma bu kadar, cehennemin dibine kadar yolu var, neden depresyonlardan depresyon beğeniyorsun?.

O sizin hayatınızı mahvetmemis suçu baskasina atmayin resmen siz zorla kendi hayatinizi mahvetmissiniz

Yaslariniz kac canim?

Bu adam mutlu falan Olamaz merak etme.. Ama sen çok çok hatalar yapmışsın görmüşsün bikere ne mal olduğunu niye bırakmadın be canım. Lanet olsun aşkın kör gözüne! Artık toparlan lütfen ne hali varsa görsün.

Deveye diken insana .. yaranirmis gercekten.ne vardi bu adamda bu kadar sevilcek? Cok mu bosluktasin.

Düşünsene hayallerdeki gibi düğünlerle evleniyorsun ve evliyken aldatılıyorsun ya da çocuğun olduktan sonra.. Ne acı. Bunu mu yaşamak istiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…