onu çok sevmiştim.21 yaşında tanıdım...ilk tanıdığım erkek,canım dediğim,sevdiğim ilk aşkımdı..oda beni seviyodu.ben öyle sanmışım.gercekten sevseydi başkası ile evlenir miydi....
üni de tanıştık.okul bittikten snr görüşmeye başladık.farklı şehirlerdeydik.gece gündüz konuşup mesajlaşırdık..snr görüşmelerimizde oldu.bu görüşmelerimizde pişman olduğum şeylerde olduo yanımdaydı ya hicbirşey düşünmüyodum beni sevdiğine bırakmayacagınada inanmıştım.. kendine aşık etti..o güveni verdi..3 yıl görüştük..tabi çok kez ayrıldık barıştık..faceten başka kızlarla ,tanımadığı kızlarla diyalog kurmaya calısırken ki yazışmalarını çokca okudum ..bu yüzden kaç kez ayrıldım..aradı ağladı,özür diledi..yeminler etti..öyle çok seviyodum ki..ne söylese ona inandım..gördüklerime değil..gözlerimi ellerimle bağladım..3 yıl böyle geçti..ağlamalarımla..3. yılda evlenicez..annene söyle demeye başladı..3. yılın sonunda yine beni aldatmasıyla bendeki bardak taşmıştı..bıkmıştım.ayrılmıştım.tam bir ay sürekli aradı..özür diledi..ağladı..snr bulunduğum şehire sınava girme bahanesi ile geldi..onu görünce buzlarım eridi..barıştım.. 3 gün gezdik ,vakit geçirdik..memleketine gittikten 1 hafta snr beni bıraktı..önce zaman tanıyalım birbirimize ,boğuldum sevginden vb bi sürü sey söyledi..hayatında kimse yoktu..8 ay snr su an evleneceği kızı buldu..ben hep aradım..ayrıldıktan snr gittim yanına görüştüm..kabul edemedim beni sevmediğini,bıraktığını..onu çok seviyordum..bnm ilkimdi..evlenecektim ..kafamda bi sürü sey..inandığım hersey yalan olmasını kabullenemedim..beni bıraktıktan snr tam 3yıl aradım onu...
Snr bu evleneceği kızla görüşürken kızı bırakıp başka bir kızla görüşmeye başladı..görüşmeye başladığı kızda herseyleri yolunda giderken 2 aylık ilşkilerinde bunu terkedip başkası ile evlendi..snr sevdiğim adam su an evleneceği kıza geri döndü..3 ay snr nişan yaptı..haftaya düğünleri var..
bu zaman zarfında ben aradım hep..oda benimle hep konuştu..nişanlandıktan snr 3 ay aramadım..yakıştıramadım kendime ..snr duygularıma yenildim aradım..snr bu kadar zaman snr oda beni aramaya başladı..ben neyaptığımı bilmiyorum..demet bana ah etme..bir anlık karar ..dönemiyorum dedi..ailem istedi kızı vs dedi..yalanlar söyledi..bende inanmış gibi yaptım..gel dedim.bırak herseyi..beni burda nelerin beklediğini biliyo musun dedi..seni seviyorum dedi..neden olmadı bilmiyorum dedii..bana böyle bi çok şey söyledi ..en son 3 gün önce aradı.hicbişey olmamış gibi konuştu..dinledim..bu arada fece şifresi bende var.yine tanımadığı kızlarla diyalog kurmaya çalışıyo..hala aynı yani..
tam 6 yıl geçti o hayatıma gireli..ben onu sevdim ,güvendim..o hayatımı mahvetti..tabi bu arada yazmadım bir çok şeye sebep oldu hayatımda..yaşattıkları psikolojimi bozdu..maddi ve manevi beni mahvetti,tüketti..şimdi o evleniyor...mutlu,onu seven biri var..ben bu zaman zarfında denedim başka birileri ile görüşmeyi yapamadım..ona çok ah ettim..beddua ettim..içim yanmıştı halada yanıyor...ama artık yapacak bişeyim kalmadı..haftaya düğünü var..az önce düğün davetiyesini gördüm..allahım benim sevdiğim adam mı dedim,evleniyo dedim içimden..
Bundan snr neyapacağımı bilmiyorum..aklımda sürekli o,bana yaşattıkları,onunla yaşadıklarım,pişmanlıklarım...unutmak istiyorum herseyi..
ben de soracaktım da nasılsa sen sorarsın diye uğraşmadımYaslariniz kac canim?
Neden? Birlikte oldugu adam evlendigine gore bayan arkadasimizda pek tabi evlenebilir.. ben bi fark goremiyorumBirlikte olmasaydın bari öyleyse vahim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?