o evleniyor....

Bilmiyorum ya . Şeye inanmadim ben hani ailem istedi falan. Yalan yani.
Eşimin söylediği bi cümle vardı. Biz erkekler sizin gibi karışık değiliz ne istediğimiz kafamızda bellidir ya oyalanayim deriz yada bu kizdan bana es cocuguma anne olur gozuyle bakar bu kızı alacağım deriz yani evlenip evlenmeyecegimizin kararını biz en başta veririz ve ilişki buna göre gider demişti. ..........

Bence evleneceği kadına acımalısın...

Bu ask falan degil ya...
Bos bir insan olma, kendine zerre kadar saygi duymama, hayatin ne demek oldugunu bilememe, hayatta bir amacinin olmamasi, erkek icin bu tavirlari makul gorme, otokontrolsuzluk dahaaa uzar gider...
Susuyorum...
Dilerim kisa surede silkelenir ve kendine gelirsin, kendine saygi duydugun gun, bu yazdiklarindan kendin utanacaksin...

dün gece tek seansta okuyup bitirdiğim Z.Livaneli ''Kardeşimin Hikayesi''nden sonra
insanların gerçekten sadece aşk için neler yapabileceği hakkında hiçbir fikrim olmadığını anladım
sorguladım durdum hep....

bu yüzden önceniz için yorum yapmamayı tercih ederim
fakat kalbinizde taşıyıp durduğunuz tamamlanamamışlık hissinin sizi yönetmesine izin vermeyin
gerektiği yerde durun, bırakın
bazen, bazı şeyler yarım kalınca daha tatlı, daha tehlikesizdir

vazgeç gönül!!!

Ilk olması gözünüzü kör etmiş. Size değer vermeyerek hep aldatmis. Ama siz bu kötü niyetli davranisi ona konduramayarak hep affetmissiniz yeniden aldatmasi için firsatlar sunmussunuz. Ama gözünüzü kör etmis işte ve bunun tek sebebi onun ilk olmasi. Yerinde başka biri olsaydı yine böyle hissedeceksiniz.

Bu adam ya da cocuk Ne istedigini bilmeyen daldan dala uçan bi tip. Sipsevdi de denilebilir. Düşünün mantıklı olun sizi sevseydi aldatır miydi başkasına gider miydi? Gittiği kişiyi sevseydi bi başkasına gider miydi?

Karmakarışık ne yaptigini ne istediğini kendi de bilmeyen bi insanmis. Bakın kişilik demiyorum çünkü sabit bi kişilik yok. Ve en sonunda tek alternatifi belki onun kişiliğine yanar donerligine en yakın olan kurbanini secmis evleniyormus. E evlensin

Sevgiyi emeği zamanı bi kenara bırakıp yerine mantığınızi kullanin. Hayatinizdan kendi elleriyle çıkan bu kişi hakkında çok geçerli sebepler bulacaksiniz, sağlıklı bi şekilde düşünürseniz. Önünüze bakın artık çünkü o sizin ne sizin sevdiginiz ne de sizi seven adam değil. Kendinize gelin.

Adamda para var belli.kime geri donse kabul ediyorlar.kizlar yaris icinde.sen seni aldatani sebi sallamayani geri gelseydi kabul mu educektin.

Bu arada benimde ilk erkek arkadasim evlendi basta coj uzuluyorsun bide yalnizsan o mutluyken ...ama geciyor olmuyorsun.öldürmeyen sey güçlendirir unutma

Seni oyalamış ve kandırmış olduğu açıkça ortada...Ondan hiç mi soğumadın ki? Anladığım kadarıyla beraber olmuşsunuz...
Sadece neraktan soruyorum..bu adamın mesleği ve maddi durumu nedir?

Adam kimseyi sevmiyor ...o kizi sevse kimseyle muhattab olmaz...belli ki çıkarına o uygun...adam bencil kendini seviyor sizlerlede eglwniyor.bir tanede saf bulmus onlada evleniyor..evlenince de aldatir surekli.bagini kopar ararsa sakin acma...

Huylu huyundan vazgecmez! Sizde üzülmeyin nasil olsa hep hayatinizda olacak... Seviyorum ayagina yatip karakterinizin bozuklugunu saklayamazsiniz... Adam nisanli ve siz görüsüyorsunuz, üstelik onun sacma sapan yalanlarini bile yazmissiniz, neymis bir anlik karar vazgecemiyorum ailem istedi falan filan, bunlara inaniyorsunuz..evlenmesi fark etmez, evli bi adamlada birlikte olucaksiniz bu belli... Vicdaninizda rahat olcak karisina karsi, hani sevmiyorya sizinki... Sizi rahatsiz eden tek konu o nikahi size basmamasi, yoksa bütün sereflislikleri yutmus ve üstünü kapatmissiniz, her ikinizinde...

O mutlu demişsiniz ama bence şimdilik öyle nişanlı olduğu halde başkalarıyla konuşma çabası içindeyse... Aslında bütün her şeyi anlatan cümleniz "Onu çok seviyordum..bnm ilkimdi..evlenecektim" bu olmuş. İnsanın içini acıtan da bu zaten sevdiğinin bir anda bırakıp gitmesi. Üzüldüm adınıza,olumlu bir şey yazmak isterdim ama yetmeyecek size Rabbim yardımcınız olsun.

belli ki nefsine yenik düşüyorsun bence onu arama gerekirse numaranı faceni felan kapat kesinlikle yanlış bir yoldasın

Adam Don Juan ı geçmiş, sen hala seviyorum diye geziniyorsun...

Şöyle adamlara bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmayın Allah aşkına, dünya da başka adam mı kalmadı...

bu adamdan bi cacık olmaz cnm ne bu böle bı daldan otekine konuyor.. kurtulduguna sevınmelisin

Yalan söylüyor, iyi ki evlenmemissin, o kızın yerinde sen olacaktın, senin yerinde de bir baskası. B.ka saplanmıs, öylece kalsın. Etrafına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…