O Evli Ben Bekar ve Aşk

themontana

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
3
1
16
Ankara
Arkadaşlar yardım edin kendi başıma bu işin içinden çıkamıyorum..

ben bekarım ve evli bir adama aşık oldum, oda beni seviyor. kendisi bir inat uğruna sevmediği biriyle evlenmiş yaklaşık 6 aylık evliler eşinede annesinede onu sevmediğini söylemiş. ne yapmalıyım aklım olmaz bu aşk diyor kalbimse tam tersini söylüyor. benden boşanmak için zaman istiyor bende bu zaman içerisinde ne olmasını bekliyorsun diyorum verdiği cevap bu bi hata yapmasını bekliyorum diyor şimdiye kadar hep beni suçlu buldular ve ben boşanmak istersem yine herkes bak işte biz biliyorduk yine yine yapamadı geçinemiyor kimseyle desinler istemiyorum bunun için onun hata yapmasını bekliyorum diyor

hangi sebeple olursa olsun evli adamla aşk ha????

Erkeklerin söylediği tipik yalan '' İstemediğim bir evlilik!'' miş!

Arkadaşım, adım gibi eminim bayan arkadaşlarım seni topa tutacak!

Konuyu tam anlayamadım sen evli bir adama aşık oldun ve ne yapman gerektiğini mi soruyorsun?

Sen ne bekliyosun peki bu arada ? Ne dusunuyosun ne istiyosun
Adammi kalmadi kimmis bu adam altindanmi bilumum ozellikleri
Evli erkege asik olma luksu yok hic kimsenin merak etme asktan geberende yok ha hala bu yolda isen senin zekanda ciddi gerilik var demektir ki simdiye kadar dinlemissin bize sormussun ne kadae kirlisiniz

resmen bir yuva yikiyorsun ya karsini hic mi düsünmüyorsun
diyelim onunla evlendin mutlu olacagini mi saniyorsun ??
bu olay senin basinada gelebilirdi bir inat ugruna evlendiginede inanmiyorum kimse bile bile basini yakmaz
ayrica bize ne soruyorsun ki siz zaten kararini vermissiniz

seni kuma oalrak gotursun o zaman kiz açar bo$anma davsini diycem
ama demiyorum durup dururken ban yemek istemiyorum
akada$im baban gidip sevgili bulsa kendine ne du$unursun ?
bizim kizlar niye bu kadar saf oluyor yaa , havasindan mi suyundan mi bi çozemedim gitti ..

şimdi kkdan istediğiniz yardım ne bu durumda?
ya da nasıl yorum bekliyorsunuz?

Şimdi inat uğruna evlemiş ya sana olan aşkı uğrunada boşansın.Tabi boşanırsa.
Birde hata yapmasını bekliyormuş ya ona söyle karısının gözünün üstünde kaşı var....................
[/B]

Kendisi evlendiginde anlar artik
Bu adam bosansa bile uc dort aylik max bi iliskideki bi kadinla evlenmeyi tercih etmez
Ki
Bosansa bile diyorum bosanirsa

inandın mı sen buna şimdi..istenmeyen evlilik yapmış yazık boşanamıyormuş ama o kadar iyi ki boşanmak için eski eş hata yapsın diye bekliyormuş..

sahi bunlara inandın mı sen? yok böyle bir dünya..

aklın varsa uzaklaş bu adamdan.2.kadın olmaya razı değilsen tabii..

Son düzenleme:
Herhalde aa süperr olmuş bekle bekle elbet boşanır seni alır, sende mutlu bir evliliğe imza atmış olursun dememizi bekliyor, yazık canım ya üstelik 6 aylık evliymiş asla boşanmaz senin pasif duygularını gördüyse eğlenmesine bakıyordur..

yazık o kadına gerçekten çok üzüldüm
adamın inat uğruna dediği sebep doğruysa eğer(ki sanmam inat için evlenilsin, evlenmek yarışmayı kaybedip baklava ısmarlamak gibi basit değildir ki inat olsun)

kadın kimbilir ne hayallerle evlendi ya hu
hem de 6 aylık.
Allah kadına dirayet versin ne diyeyim
kendini onun yerine koy da öyle bak olaya başka türlü anlayamazsın..

Adamın bahanesi bile çok saçma. bu olay zaten baştan saçma. adamın pişkinliğine bak karısı hata yapana kadar beklicek ya yapmazsa? ya çocukları olursa? nasıl bir durumun içindesin farkındamısın. vah senin annene babana duysalar yıkılırlar.

bu olayn knusmalarn aynsni arkadasm yasadi. 2sene bekLetti her b..ku aldı kıza gezdi tozdu. bosanamadi olan kiza oldu. İNANMA ..

Yeni üyelik ve ilk mesaj muhtemelen fake
Diğer yandan eğer gerçekse diye yazıyorum bir yuvayı yıkmış olacaksınız artık iflah olur musunuz sizce?

nıkahlı karısı için bunları söyleyen senın için ne söyluyordur var gerısını sen düşün

Hep mi aynı hikaye olur hep mi aynı hikayeye kanılır olmaz böyle bir şey
Hep istemeden yapılan bir evlilik,sevilmeyen bir eş sanki silah zoruyla evlendirildi yok böyle bi yalan.
Birde bunlara inanıp yanlış sevdalara kapılıyorsunuz ya ne diyeyim.Siz görüyor musunuz bu yolun sonunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…