O evli-ben evlenmek üzereyim

evet bu yazdıklarından sonuna kadar haklısın. ama işte gel gör ki bu evli adama hiç kötü söz söyleyemiyorum. kızamıyorum. kıramıyorum.

O evli adam niye seni kırıyo hiç düşündün mü
Senle beraber olup, başkasına nikah kıyıyo
Demek ki seni evlenmeye layık bulmadı ?
Ama yedeklerde kalmana izin verdi
Yahu futbolcuları anlarım da bir kadının bile bile yedekte tutulmasına göz yummasını anlayamam

var canım baksana pişkinliğe

kızlar ben herşeyi okuyamadım nişanlısı nasıl öğrenmiş nasıl biliyormuş ne demiş bileniniz varmı bulamadım onu
Nişanlıyada maşallah yani iyi geniş karnı varmış

Nişanlı değil daha sevgili
Demiş bak bu benim eski arkadaşım görüşüyoduk önceden
Ama gerisini dememiş, yani hala görüştüklerini bilmiyo ki adam
Konu sahibi yarısını anlatıp vicdan rahatlatmaya çalışmış

Saolun kızlar. Valla şuan şok geçirdim. Nişanlı desen adam değil gururu onuru yokki kabullenmiş. Konu sahibi desen yuva yıkan bayanlardan. Sevgili desen hemen hemen hergün burda üstü kapalı sövdüğümüz bir insan. Ne diyeyim allah hepinizi ıslah etsin yapılcak başka bir yorum yok.
Ne insanlar var ya allah bizleri sizin gibilerden korusun

sen bu adamın gözünde "ufak kaçamak yaptığı ve bu yaptıgından zevk aldığı bir kadınsın" başka bir sıfatın yok yani

Burda yazmış konu sahibi .

iyi de adama ne anlattı acaba...ben şu adna eski sevgilimle hatta ilk beraber olduğum adamla yatıyorum demedi heralde....
ne bileiyim en fazla eski sevgilimle arada görüşüp konuşuyoruz falan demiştir heralde..yoksa nişanlısıyla evlensin,tencere kapak,herkes herkesle yatsın kalksın valla...biz de elbirliğiyle adamın karısını bulup gözünü açalım bence..tek masum o gibi görünüyor..

Konu sahibi sen düzelmek istiyo musun onu de
İğrenç ilişkinizi başa sarıp masummuş gibi kibar kibar anlatmaktan vazgeç

her şey dediğim gibi sen erkek arkadaşınla ne konuşuyorsan ben de onları, o da bunları konuşuyor.
kucak kucağa, dudak dudağa bir durum yok.

ben bu kişiyi tanıdığımda bekardı. yok öyle yapışmak falan. bir gün kendi istediğimle onu aramayacağımı adam biliyor.

ozaman bekardı şimdi evli e sende yapışıosun işte evliyse bi gün nedir bi gün aramıcamı biliyor falan o gün evlendiği gündü zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz? bi gün aramayacağım ne ne bu özgüven bırak adamın peşini yahu

var canım baksana pişkinliğe

tabi canım konu sahibi gibi işte baksana...üstelik ben kocasına söylersen,kadını öldürür falan,o çocuk anasız kalmasın diye düşünüp vicdan yaparken hem de...olsun herkes layığını bulur emiinim ben....

Konu sahibi sen düzelmek istiyo musun onu de
İğrenç ilişkinizi başa sarıp masummuş gibi kibar kibar anlatmaktan vazgeç

çekocum ben de sana kaçırdığın yerleri özet geçeyim diyor ki ;
istesem boşatırdım adamı,ama tam tersi çocuk yap da benden vazgeç dedim,dinlemedi beni..şimdi olmasa bile 5 yıl sonra gelir bulur bu adam beni diyor..

kızlar ben herşeyi okuyamadım nişanlısı nasıl öğrenmiş nasıl biliyormuş ne demiş bileniniz varmı bulamadım onu
Nişanlıyada maşallah yani iyi geniş karnı varmış
dur anlatayım sana. nişanlıma taaa en başında dedim ki böyle böyle biri var. kurtulmak istiyorum. hastalık bu. vazgeçsin, vazgeçeyim istiyorum dedim. nişanlım bakire olmadığımı da bu adamla görüştüğümü de kabul etti. çünkü o da sevdi.

sevgilin öğrense neler olur peki? genelde cevap yazmıyorsun ama bu sorunun cevabını gerçekten merak ettim. o da senin gibi midesiz mi yoksa?

Saçmalık
Kişi kendi müsade etmedikçe kimse kimsenin peşinde bu kadar dolanamaz
Rahatsız mı ediyo gider ailene polise dersin
Burda alan razı veren razı durumu mevcut

ayrıca o kadına cahil ondan mutlu vs demişsiniz ya cahilinde zavallınında allahı sizsiniz acıyorum size bunu yapan insan düüphedüz acizdir ergenlik yıllarında kalmışsınız başınıza gelmedende anlamayacaksınız bu durumu sizin gibi insana saygı duymam ben benim için hep erkek peşindeki süm.k olarak kalırsınız

sevgisine azıcıklayık olsan bari

sorumun cevabını yukarıda aldım, o da midesizmiş. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. sevgilinin de vardır belki başka metresi.

cem yılmaz ne büyük adam yahu,marjinal olan kim belli değil valla
bu durumda siz evli adama takıntılı,nişanlın da sana takıntılı..kimse kimseden vazgeçemiyor,olan da adamın karısına oluyor...
en doğrusu siz kendi mok çukurunuzda bhoğulun da,hayrına adamın karısının bi telefonunu verin bana,onu kurtalaralım biz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…