evet bu yazdıklarından sonuna kadar haklısın. ama işte gel gör ki bu evli adama hiç kötü söz söyleyemiyorum. kızamıyorum. kıramıyorum.
hahahhahah ben uslanmaz bir safım galiba
inanmak istiyorum ki hiç bir kadın bu kadar alçak olamaz diye...gerçi benim öküz de eski sevgilisiyle her gün telefonda görüşürmüş nerdeyse 1 yıldır..öğrendim,kadın da öğrendiğimi öğrendi..kadın evli ve 2 yaşında çocuğu var..kocasını da biliyorum..buna rağmen nasıl bir pişkinlikse benim en yakın arkadaşımın yanına uğrayıp öpüp sarılıp canımsın falan dedi ...o yüzden artık inanmam gerkli kevaşe ruhlu kadınlar olduğuna...
kızlar ben herşeyi okuyamadım nişanlısı nasıl öğrenmiş nasıl biliyormuş ne demiş bileniniz varmı bulamadım onu
Nişanlıyada maşallah yani iyi geniş karnı varmış
Burda yazmış konu sahibi .
Hayır insan saçmalar da bu kadar mı saçmalar
Biz masumuz sadece gizli buluşup dertleşiyoruz ne demek
Adam seni evlenmeye layık bulmmaış seni tanıdığı halde gitmiş başkaısyla evlenmiş
Seni de el altında yedekte bulunduruyo resmen
Sonracıma biz kopamıyoruz diye drama bağlıyosun
İnsanlar 40 yıllık kocasını boşuyo da kopuyo, sen tenha da menhada buluştuğun evli adamın nesinden kopamıyosun
Bu kadar mı gurursuzsun ve gelip buraya ne diye anlatıyosun bu kadar mı hakarete bayılıyosun
ben bu kişiyi tanıdığımda bekardı. yok öyle yapışmak falan. bir gün kendi istediğimle onu aramayacağımı adam biliyor.
var canım baksana pişkinliğe
her şey dediğim gibi sen erkek arkadaşınla ne konuşuyorsan ben de onları, o da bunları konuşuyor.
kucak kucağa, dudak dudağa bir durum yok.
Konu sahibi sen düzelmek istiyo musun onu de
İğrenç ilişkinizi başa sarıp masummuş gibi kibar kibar anlatmaktan vazgeç
dur anlatayım sana. nişanlıma taaa en başında dedim ki böyle böyle biri var. kurtulmak istiyorum. hastalık bu. vazgeçsin, vazgeçeyim istiyorum dedim. nişanlım bakire olmadığımı da bu adamla görüştüğümü de kabul etti. çünkü o da sevdi.kızlar ben herşeyi okuyamadım nişanlısı nasıl öğrenmiş nasıl biliyormuş ne demiş bileniniz varmı bulamadım onu
Nişanlıyada maşallah yani iyi geniş karnı varmış
çekocum ben de sana kaçırdığın yerleri özet geçeyim diyor ki ;
istesem boşatırdım adamı,ama tam tersi çocuk yap da benden vazgeç dedim,dinlemedi beni..şimdi olmasa bile 5 yıl sonra gelir bulur bu adam beni diyor..
sevgisine azıcıklayık olsan baridur anlatayım sana. nişanlıma taaa en başında dedim ki böyle böyle biri var. kurtulmak istiyorum. hastalık bu. vazgeçsin, vazgeçeyim istiyorum dedim. nişanlım bakire olmadığımı da bu adamla görüştüğümü de kabul etti. çünkü o da sevdi.
sevgilin öğrense neler olur peki? genelde cevap yazmıyorsun ama bu sorunun cevabını gerçekten merak ettim. o da senin gibi midesiz mi yoksa?
dur anlatayım sana. nişanlıma taaa en başında dedim ki böyle böyle biri var. kurtulmak istiyorum. hastalık bu. vazgeçsin, vazgeçeyim istiyorum dedim. nişanlım bakire olmadığımı da bu adamla görüştüğümü de kabul etti. çünkü o da sevdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?