O evli-ben evlenmek üzereyim

neden evlenmediğinizi bilmiyosun yani? milletle kafa bulmak için mi açtın bu konuyu_? yeni üye olmuşsun mesaj sayını doldurur doldurmaz bu konuyu açmışsın

ikisi de birbirini biliyor. sadece son görüşmelerimi sevgilime söylemedim daha fazla ilişkim zedelenmesin diye.

Bence de dalga geçiyor arkadaş...Ya da sosyoloji ödevi mi yapıyor acaba, kadınlar böyle bir duruma nasıl tepki verir diye...

Baksanıza evleneceği adam da öteki erkeği biliyormuş ve herkes cool. Galiba diğer adamın eşi de öğrense grup takılacaklar hepsi.

.

ikisi de birbirini biliyor. sadece son görüşmelerimi sevgilime söylemedim daha fazla ilişkim zedelenmesin diye.

Dalga geçiyosun sanırım?
Konu gerçek mi acaba?Eskiden hiç şüphelenmezdim.Herkes fake konuyu gelişinden anlardı.
Şimdi bu derece saçmalayan konuları görünce acaba diyorum.???

damdan düşenle konuşmak isterdim. beni o, onu ben anlarım.

şu ettiğin küfürden bile belli seviyen!

adam evli değilken cinsellik yaşıyormuşsunuz da adam evlenince dostça görüşüyormuşsunuz ne bu yahu adam sizinle cinsellik yaşamış ve sizinle değil başka bir kadınla evlenmiş adam şuan sizin yanınıza geliyorsa kendi vicdanı rahat olmadığı için olabilir adamı hayatınızdan çıkarın ve yaşamınıza bakın kendinize yazık etmişsiniz diğer adama yazık etmeyin.

peki o adam nişanlanırken evlenirken sizi aradığında neden caymadı evlenmekten neden siz birbirinizi seçmek yerine başka insanlarla yaşayıp birbirinizi aradınız sebep????????????

bide yeni üyesniniz inşallah konu fake dir zira buna daha çok sevincem
:18:

AŞK??
Ağzına alıp kirletmeyin bence o güzel duyguyu.
Aşk bu kadar pis ve iğrenç birşey değil.

Valla canım evdekine yazık filan değil.
hem kanunen hem her şekilde karısı o adamın.
KARIM diyip etrafına tanıttığı ..
ee peki siz neyisiniz o adamın .
Bu gün varsınız yarın yoksunuz .
ama karısı özeli mahremi ve nikahlısı !!!
siz o kadına acıyacağınıza kendinize acıyın. zira acınacak halde olan sizsiniz.
ruhunuz bedeniniz acı çekiyor. evinde o kadının nasıl mutlu edildiğini bilemezsiniz siz.
SON SÖZ: UCUZ MALIN ALICISI ÇOK OLUR. HAFİF TAŞA g... SİLEN ÇOK OLUR.

damdan düşenle konuşmak isterdim. beni o, onu ben anlarım.

O dam senin basina dussun bi de hala yuzsuz yuzsuz yaziyosun ya bu nasil bi iğrencliktir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

E ne guzel iste tencere dibin kara seninki benden kara yaşayıp gidiyorsunuz iste....

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şimdi burada ne söylesek boş sen yine yapacaksın yapacağını,

evleneceğin adama ve adamın karısına çok üzüldüm madem bu adamdan vazgeçmeye niyetin yok daha evlenmemişken sevgilinden ayrıl

da adamın hayatı kurtulsun bari bataklığınıza onuda çekmeyin yazık.

güzel yorum.

idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.

biz evlenmedik. neden, niçin sormadım. hiç konuşmadım bunları.

Ha oldu o zaman Adamın biri var seviyorsunuz başkasıyla evli ve siz neden ikimiz evlendik diye sormadınız mı?

sevgilisinin de haberi varmış canım merak etme. ikisi de biliyomuş birbirini.relaks yani

Su verdigin ornegi hicbir kadın bu sekilde yazmaz. Yatmak, sevişmek vs deriz ama asla s.kyor demeyiz.

Cok akillisin degil mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Konunuzun eğlenmek yada hayal dünyanızda tek yaşadıklarınızın yansıması olarak düşünüyorum.normal bir kadın böyle rahat ve pişkin konuşamaz.Ha gerçekse adamın eline başka yerlerine sağlık,senin gibi kadınlar oldukça canları hiç sıkılmıyor.evlenmeden ne yaşasan kardır. bacım düş kalk ondan vazgeçme sürekli görüş.Hatta evlen gizli gizli yap heyecanı artar.Diğer kadını ve evlendiğinde kocan olacak şahsı salla gitsin sen ondan kopamazsın vazgeçilmezin unutma.gittiği yere kadar gitsin adam senden sıkılınca kocana dönersin artık.namuslu temiz bir kadın olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…