neden evlenmediğinizi bilmiyosun yani? milletle kafa bulmak için mi açtın bu konuyu_? yeni üye olmuşsun mesaj sayını doldurur doldurmaz bu konuyu açmışsın
ikisi de birbirini biliyor. sadece son görüşmelerimi sevgilime söylemedim daha fazla ilişkim zedelenmesin diye.
ikisi de birbirini biliyor. sadece son görüşmelerimi sevgilime söylemedim daha fazla ilişkim zedelenmesin diye.
damdan düşenle konuşmak isterdim. beni o, onu ben anlarım.Böyle bir konu ile ilgili yapılabilecek önyargılardan arınmış yorumları çok merak ediyorum?
Gerçekten samimiyetle soruyorum sen olsan ne yorum yapardın?
Önyargılardan arınmanın karşılığı insani-ahlaki ve vicdani değerlerden de arınmak mı acaba.???
hiç aşık oldun mu bilmiyorum. eğer oldum diyorsan senin aşkın mutlu sonla bitmiş ya da bitecek. aşktan sonra olan vazgeçememeyi yaşıyorum diyorum. ne onunla ne de onsuz.
metres, kapama vs. bunları biliyorum. bunların para ile bir karşılık verilerek yapıldğuını da biliyorum.
ben bu evli adamın tek kuruş parasını yemiyorum.
hani sizin bildiğiniz adam s.kyor kadın parasını yiyor vah vah evdekine yazık durumu yok ortada.
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
AŞK??hiç aşık oldun mu bilmiyorum. eğer oldum diyorsan senin aşkın mutlu sonla bitmiş ya da bitecek. aşktan sonra olan vazgeçememeyi yaşıyorum diyorum. ne onunla ne de onsuz.
metres, kapama vs. bunları biliyorum. bunların para ile bir karşılık verilerek yapıldğuını da biliyorum.
hani sizin bildiğiniz adam s.kyor kadın parasını yiyor vah vah evdekine yazık durumu yok ortada.
hiç aşık oldun mu bilmiyorum. eğer oldum diyorsan senin aşkın mutlu sonla bitmiş ya da bitecek. aşktan sonra olan vazgeçememeyi yaşıyorum diyorum. ne onunla ne de onsuz.
şu ettiğin küfürden bile belli seviyen!
damdan düşenle konuşmak isterdim. beni o, onu ben anlarım.
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
Valla canım evdekine yazık filan değil.
hem kanunen hem her şekilde karısı o adamın.
KARIM diyip etrafına tanıttığı ..
ee peki siz neyisiniz o adamın .
Bu gün varsınız yarın yoksunuz .
ama karısı özeli mahremi ve nikahlısı !!!
siz o kadına acıyacağınıza kendinize acıyın. zira acınacak halde olan sizsiniz.
ruhunuz bedeniniz acı çekiyor. evinde o kadının nasıl mutlu edildiğini bilemezsiniz siz.
SON SÖZ: UCUZ MALIN ALICISI ÇOK OLUR. HAFİF TAŞA g... SİLEN ÇOK OLUR.
idare etmek nedir bilmiyorum. dediğim şu; bu alışkanlık daha kaç yıl sürecek? bu saplantı. hem onun için hem benim için.
biz evlenmedik. neden, niçin sormadım. hiç konuşmadım bunları.
Şimdi burada ne söylesek boş sen yine yapacaksın yapacağını,
evleneceğin adama ve adamın karısına çok üzüldüm madem bu adamdan vazgeçmeye niyetin yok daha evlenmemişken sevgilinden ayrıl
da adamın hayatı kurtulsun bari bataklığınıza onuda çekmeyin yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?