- 24 Mayıs 2020
- 227
- 162
- 23
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Tarih | KİLO | BEL | KALÇA | GÖĞÜS | GÖBEK | |
30.11.2020 | 74.2 | 88 | 104 | 103 | 101 | |
07.11.2020 |
Fitiz zaten de gelinliği giydirecek biri yokkiSelamlar, Nasılsınız? Ben 164 boyunda 74.2 kiloda bir bayanım. Hayatımda aslında hep balıketli geçirdim yemeği çok seviyorum ondandır:))) Ama sonra İnstgram sağolsun zayıflayanları gördüm ben neden böyle kalayım ki elimde bu durum dedim ve yarın Başlıyorum. Yeni Nişanlandım Allah nasip ederse yaza düğünüm olacak tabi hastalık durumuna da bağlı ama her şekilde gelinlik giyilecek sonuçta. Diyetisyen desteğiyle yarın başlıyorum bugün listemi aldım.. Sizlerde benle beraber zayıflamak isterseniz beklerim efendim.Birlikte birbirimize destek olsa fena olmaz hani ....
İlk hedefim ilk hafta en az 1 kg verebilmek --> 73.2 olacak mıyım göreceğiz..
Tarih KİLO BEL KALÇA GÖĞÜS GÖBEK 30.11.2020 74.2 88 104 103 101 07.11.2020
Merhaba inşallah istediğin kiloya düşersin. Benim önümde bir gelinlik söz konusu değil ama kendimi ileride hep zayıf hayal ediyorum.
Fitiz zaten de gelinliği giydirecek biri yokki
Aminnnn. Senin için de öyle olsun inşallah. Eminim en güzel gelinlerden biri olursun kaç kilo olursan olHer şey nasipdilerim çok mutlu çok güzel olur her şey senin için
Merhaba. Diyetisyen yumurta verdi mi kahvaltıda? Genelde verirler çünkü. Çok güzel bir besindir yumurta. Bide öğlen makarnayı da mı verdi? Merak ettiğim için soruyorum. Genelde karbonhidratı çok sınırlarlar da.Bolca günaydınkahvaltı tamamdır
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates yendi öncesinde 2 bardak su içildi bu başlangıç birkaç hafta sonra teşekkür edeceğim kendime
Merhaba. Diyetisyen yumurta verdi mi kahvaltıda? Genelde verirler çünkü. Çok güzel bir besindir yumurta. Bide öğlen makarnayı da mı verdi? Merak ettiğim için soruyorum. Genelde karbonhidratı çok sınırlarlar da.
Aminnnn. Senin için de öyle olsun inşallah. Eminim en güzel gelinlerden biri olursun kaç kilo olursan ol
Hayırlı geceler,
İkimizinde hedefi aynı bende bu serüvende sana katılmak isterim
Nişanlıyım, henüz tarih almasak da muhtemelen nikahımız Şubat sonu gibi olacak
163 boy, en son 69 kiloydum ama şuan onu bile bilmiyorum
Yarın gündüz tartıya pil alıp kilomu da öğreneyim bari
PCOS olduğum için ve metabolizmam çok yavaş çalıştığı için çok zor kilo veriyorum
Geçen ay diyetisyene gittim. Kaçamak yapmadığım halde 15 günde -700 gr vermişim
Öyle olunca sinirlenip diyeti de bıraktım
Fakat bir anda tarih öne çekilince bıraktığıma çok pişman oldum.
Şimdi ufak ama kararlı adımlarla yola devam...
Dediğim gibi bir kere gittim bir dahada gitmedim.Çok sevindim öncelikle hayırlı olsun ben varım sende yarın katıl bana birkaç ay sonra zafer paylaşalım, diyetisyen desteği alıyor musun peki
Dediğim gibi bir kere gittim bir dahada gitmedim.
Diyetisyen olmadan dengeli beslenme ile devam edeceğim yola
Umarım istikrarlı olabilirim
Çok endişe ediyorum. Benim en büyük sorunum su tüketimi ve hareketsizlik.
Güne 1 bardak su ile başladım
Yapabilirsem 2 ana, 2 ara öğün ile beslenmeye çalışacağım.
Benimde hedefim ya günlük 10000 adım atmak
Yada 5000 adım + 1 saat pilates yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?