O Hayat Benim Fox Tv

off bu bahara da bazen gıcık oluyorum madem gidecek yerın yok madem aılenle kalmak ıstemıyosun Ateş le neden hemen evlenmıyor ? yada neden ateş in evınde kalmıyor bende bunu anlamıyorum milletin evınde kalacagına sevgılınde kal sanki çok doğruluk timsali

Bence kadro iyi şu an tek takip ettiğim dizi zaten diğer diziler çöplük

yönetmen değişti dizi biraz bozulmaya başladı. hiç gerek yoktu yeni karakterlere, dizi arka sıradakilere döndü. efsun, sahine ve nuran için izliyorum, harika oyuncular. bahar da mıy mıy mıyy sinir ediyor beni

ıhıhıhı o nurhan a iyi oldu görümcesi hakkından geliyo

dünkü bölüm heyecanlıydı yaaa efsunun konuşması git gide neden bozuluyor ki

efsunun konuşması benimde dikkatimi çekti ilk bölümlerde konuşması gayet düzgün

Efsun diziyi götürdüğü için üzerine oynuyorlar.Konuşması da bu yüzden bozulmuştur.Nuran-Sakine`ye ben de bayılıyorum.Evdeki küçük çocuğu da seviyorum.Yeni hala çok iğreti duruyor bence.Sanki tek suçlu Nuran.Kardeşinin aklı başında değil mi sanki silah dayadı başına Nuran.

efsun gibi paççoz bi kıza ismail gerçekten aşık olamaz değil mi asabiyetlerim tavan yaptı şu anda, hayreeeet

Nuran la Efsun alışveriş maceralarına bayılıyorum ya

bende 2-3 bölümdür izliyorum yeni bölümleri...
olayları cok anlamasamda izlerken acayip keyif alıyorum beybisi

efsun başrol olmaliydi

Üff bu bölüm çok sıkıcı ya iu dilendirilen küçük kız olayı çok saçma ve sıkıcı olmuş ne gerek vardu böyle bi senaryoya anlamadın. Efsun da çok yüksek sesle mi konuşuyor ne o konuşurken tv nin sesini kısıyorum bide çok konuşuyo ya...

Bu bölüm kalpten gidecektim resmen bahçeyi kazamadılar bir türlü ya.Sakineler yedi içti bir koltuğu taşımışlar sadece Bence ilyas ın kardeşi yaptı yerini değiştirdi.

Efsun için izliyorum. Baharın mıymıntı hallerine tahammul edemiyorum valla. Keremcemde ben bilmem eşim bilirdeki halleriyle gozumden düştü

Efsun kıızzz diye bagırdıkca ben keyif alıyorum içimde varsa demekki çirkeflik

Bu bölüm kalpten gidecektim resmen bahçeyi kazamadılar bir türlü ya.Sakineler yedi içti bir koltuğu taşımışlar sadece Bence ilyas ın kardeşi yaptı yerini değiştirdi.
Bencede ilyasin kardesi yapti mucella midi ismi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…