O Hayat Benim Fox Tv

Efsun çok ve gereksiz konuşuyor.Karakterini değiştirdiler resmen.Tahammül edilemez çok kafa şişiriyor.Bence de cesetin yerini abla değiştirdi.

Bu hafta Kanaltürk`te Dizi Doktoru O Hayat Benim Setine konuk oluyor.

Eyvah ceset ortada yok! İki seçenek var 1. Sarı yılan hala ile ismail komserin yanındaki polis işbirliği içinde çünkü hala olay yerine gelince polis şaşırdı! 2. Seçenek ise efsunun kendi halası olayı önceden sezip kendi kılıbık kardeşinin başı yanmasın diye ceseti taşıdı fakat burana ders olsun diye bunu nurandan gizliyor.

3. Seçenek yok :) iki seçenekten biri efendim. Efsunun ise işbirliği yaptığı falan yok tam tersi ileride bu konu yüzünden asıl efsunun başı ağrayacak.

Cem Kılıç İsmail rolüne çok yakışmış

Efsun-Nuran-Sakine üçlüsü için izlediğim dizi. Resmen tüm Pazar sıkıntımı alıyorlar. Dram zamanları izlemezdim ama ne zaman ki Efsun karakteri oturdu, ben izlemeye başladım :)

Bence de Mücella hala ceseti aldırdı.
Efsunlar hapisteyken bu işi yaptı. Çünkü Nuran, kocası ve efsun 3,5 atarlarken Mücella soğuk kanlıydı. :)

Efsun-Nuran-Sakine üçlüsü için izlediğim dizi. Resmen tüm Pazar sıkıntımı alıyorlar. Dram zamanları izlemezdim ama ne zaman ki Efsun karakteri oturdu, ben izlemeye başladım :)
bende dizi onlar götürüyor.bahar tam bahar uçuşuyor

Efsun kendini aşıyor diye izliyorum şu diziyi ama dede ölüm ceset meselesi sıktı artık. Bahar gerceği de ortaya cıksa da rahatlasak. Hamdi Alkan dizi arka sıradakilere bağlamadan rahat edemeyecek.

amannn iyice korku filmi gibi oldu şu ceset işi de mücella o adama ne diye güvendi ki ? şimdi ne yapacaklar merak ediyorum

efsun kafamı şişiriyor car car car bahar da beni sinir ediyor mıy mıy mıy ortası yok muuuu

Ya esma yı alıp götürdüler bence vermezler artık Bahar ve Ateş yanlarına alacak onu.

Mücella nın eski sevdiğiymiş Salih.O yüzden eski tanıdık diye ondan yardım istemiş.Adam da paragöz çıktı valla. Sanırım Efsun paraları gizlice hesabına geçiriyor ya ( yani Akademik yapıyor) O parayı adama verecek.

Mücella nın güvenmemesi gerekirdi ay sanki kardeşi de sütten çıkmış ak kaşık ne bu kardeşini bu kadar korumalar

Mücella nın güvenmemesi gerekirdi ay sanki kardeşi de sütten çıkmış ak kaşık ne bu kardeşini bu kadar korumalar

Evlenmemiş falan ya kardeşine aşırı düşkün.Akıllılık yapayım derken iyice batırdı her şeyi.

Keremcem diziden ayrılacak mı yahu yoksa diziye biraz atraksiyon mu katalım demişler :) merak ettim

Ayrıldı mı ya diziden? Bende kendi kendime senaryo yazmıştım oysaki Şöyle ki araba uçuruma uçmadan Ateş atlamıştır arabadan diye düşündüm.Böylece etrafta görenlerde hastaneye kaldırmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…