- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Doğrudur bazı ayırıcı özellikler olduğu için insan deniyor.ne kadar özelliklerimizi kullanıyoruz o tartışılır tabi.demek istediğim hayvan denilmesi neden insanların zoruna giderki.bunu neden kötü birşeymiş hakaretmiş gibi algılıyorlarBilimsel olarak insan insandır diye bir şey yok,insan da hayvandır.Bilginize.
Doğrudur bazı ayırıcı özellikler olduğu için insan deniyor.ne kadar özelliklerimizi kullanıyoruz o tartışılır tabi.demek istediğim hayvan denilmesi neden insanların zoruna giderki.bunu neden kötü birşeymiş hakaretmiş gibi algılıyorlar
Ben de sizin insanoğlu demenizden rahatsızım. Onu ne yapacağız? Ne bu erillik?Hayvan denilmesinden neden rahatsiz oluyoruz aciklayayim. Cunku dünyanın en vahsi canlisi insanoglu. Herturlu pisligi yapana hayvan deniyor sapikta tecavuzcude karisini dovende hayvan.
Kopeginizi kedinizi kusunuzu diyebilirler ama hayvaninizi alin burdan hakaret icin soyleniyor bence.
Evet onlar tur olarak hayvan bizde biliyoruz, ne kadar pislik insan evladi varsa ona hakaret icin hayvan denilirse bu kelime yerinde kullanilmazsa bizi rahatsiz ediyor. Saygi bekliyoruz
Hayvana cocuğum diyip insan yerine koymak ona hakarettir ozmn çünkü belirttiğiniz gibi insanlar her türlü pisliği yapıyorlar.her pisliği yapana hayvan demekte yanlış tabiki katılıyorum o yuzden yapmamız gereken her canlıyı kendi familyası adı ile hitap edin olsun bitsin kısır döngüye gireceğiz birazdanHayvan denilmesinden neden rahatsiz oluyoruz aciklayayim. Cunku dünyanın en vahsi canlisi insanoglu. Herturlu pisligi yapana hayvan deniyor sapikta tecavuzcude karisini dovende hayvan.
Kopeginizi kedinizi kusunuzu diyebilirler ama hayvaninizi alin burdan hakaret icin soyleniyor bence.
Evet onlar tur olarak hayvan bizde biliyoruz, ne kadar pislik insan evladi varsa ona hakaret icin hayvan denilirse bu kelime yerinde kullanilmazsa bizi rahatsiz ediyor. Saygi bekliyoruz
Ben de sizin insanoğlu demenizden rahatsızım. Onu ne yapacağız? Ne bu erillik?
asıl siz bu soruyu nasıl sorabiliyorsunuz ? İkisinide allah yarattı nasilki çocuğun saçının telini yaratamiosak köpeğin de kedinin de kuşunda öyle. Benim gözümde hayvanda insanda eşit. Hatta hayvanlar şimdiki çocuklardan daha masum olduğu için bende değerleri bi tık daha önde.Küçük çocuklarla köpekleri nasıl eşit tutabiliyorsunuz?
Hayvanlarla ilişkiye giren ..... lar da bu gruptan işte.Hayvana cocuğum diyip insan yerine koymak ona hakarettir ozmn çünkü belirttiğiniz gibi insanlar her türlü pisliği yapıyorlar.
Ellerimi hala çırpıyorum, ama ısırmıyorum. Küçükken ısırırdım. Parmak da emerdim. Uzman değilsiniz haddinizi aşmayın.
Rahatsizsiniz onu anladik, insanoglundan kediden kopekten herseyden rahatsizsiniz farkindayizBen de sizin insanoğlu demenizden rahatsızım. Onu ne yapacağız? Ne bu erillik?
Hayvanları çocuklardan üstün tutuyor. Yorum sizin... Vicdanınıza bırakıyorum.asıl siz bu soruyu nasıl sorabiliyorsunuz ? İkisinide allah yarattı nasilki çocuğun saçının telini yaratamiosak köpeğin de kedinin de kuşunda öyle. Benim gözümde hayvanda insanda eşit. Hatta hayvanlar şimdiki çocuklardan daha masum olduğu için bende değerleri bi tık daha önde.
Domates meyveymiş ama, bilginizeKedinize hayvan denmesinden neden rahatsızsınız çok saçma geldi belki kedinizin dili olsa size neden benim ırkımı inkar ediyorsun ayrımcılık yapıyorsun diyecek ay ne güldüm ya insana sen insan degilsn ne bilim bitkisin dendigini yada domatese sen hayvansın demek gibi birşey.bilimsel isimlerdir bunlar kedi hayvandır elma meyvedir domates sebzedir insan insandır bak mantarı bilmiyorum o biraz karışık ona cocuğum diyebilirsin :)
Cocuklar masumdur hakaret olarak kabul etmeyiz dert etmeyinHayvana cocuğum diyip insan yerine koymak ona hakarettir ozmn çünkü belirttiğiniz gibi insanlar her türlü pisliği yapıyorlar.
Konuyu saptırmayınnn.Rahatsizsiniz onu anladik, insanoglundan kediden kopekten herseyden rahatsizsiniz farkindayiz
Konu saptirmak konusunda sizinle yarisamamKonuyu saptırmayınnn.
Ne alakası var? Siz önce şu çok ünlü (!) olan anne babanızla övünmeyi bırakın. Hayvanların haklarını savunmak size kalmadı.sen şey misin "instagramdan feminizm sayfaları takip ediyorum, erkekler ölsün" tayfasından mısın?
Hayvanları çocuklardan üstün tutuyor. Yorum sizin... Vicdanınıza bırakıyorum.
Domates agacı mı varmış ya benim bahçemdeki ne acaba hep amerikanın oyunu demekki ithal domates ekmişim demekki agaç olamamış halen :)Domates meyveymiş ama, bilginize
Ne alakası var? Siz önce şu çok ünlü (!) olan anne babanızla övünmeyi bırakın. Hayvanların haklarını savunmak size kalmadı.
Köpek büyük ihtimalle hastaydı.O tüyler nasıl uçtu yav?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?