O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilimsel olarak insan insandır diye bir şey yok,insan da hayvandır.Bilginize.
Doğrudur bazı ayırıcı özellikler olduğu için insan deniyor.ne kadar özelliklerimizi kullanıyoruz o tartışılır tabi.demek istediğim hayvan denilmesi neden insanların zoruna giderki.bunu neden kötü birşeymiş hakaretmiş gibi algılıyorlar

Çünkü kötü şeyler için kullanıyoruz hayvan kelimesini ?

Ben de sizin insanoğlu demenizden rahatsızım. Onu ne yapacağız? Ne bu erillik?

Hayvana cocuğum diyip insan yerine koymak ona hakarettir ozmn çünkü belirttiğiniz gibi insanlar her türlü pisliği yapıyorlar.her pisliği yapana hayvan demekte yanlış tabiki katılıyorum o yuzden yapmamız gereken her canlıyı kendi familyası adı ile hitap edin olsun bitsin kısır döngüye gireceğiz birazdan

Küçük çocuklarla köpekleri nasıl eşit tutabiliyorsunuz?
asıl siz bu soruyu nasıl sorabiliyorsunuz ? İkisinide allah yarattı nasilki çocuğun saçının telini yaratamiosak köpeğin de kedinin de kuşunda öyle. Benim gözümde hayvanda insanda eşit. Hatta hayvanlar şimdiki çocuklardan daha masum olduğu için bende değerleri bi tık daha önde.

Hayvanları çocuklardan üstün tutuyor. Yorum sizin... Vicdanınıza bırakıyorum.

Domates meyveymiş ama, bilginize

Hayvanları çocuklardan üstün tutuyor. Yorum sizin... Vicdanınıza bırakıyorum.

ben de tutuyorum bazen. benim köpeğim tek başına gidip sitede dolaşıp sonra kapının önünde bekleyip kapı açılınca içeri girip evimin önünde bir kez hav diyerek kapıyı açmamı isteyip geri eve gelebiliyor. ama komşunun çocuğu asansöre işiyor. ben de köpeğimi daha çok seviyorum.

Ne alakası var? Siz önce şu çok ünlü (!) olan anne babanızla övünmeyi bırakın. Hayvanların haklarını savunmak size kalmadı.

senin hayvan düşmanlığınla benim anne babamın ne alakası var nicedays2'cum? hayvan haklarını savunmuyorum ki, öyle bir misyonum yok benim. ama sen saçmalıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…