- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
Al bunu al al al al al al al alErkek arkadaşinızın sizde kalmasina laf ediyormuş komşularınız.Bana burada laf yetiştireceğinize onların ağzını tıkasanıza!!
Hayvanlarla ilişkiye giren ..... lar da bu gruptan işte.
Köpeğim benim sevgilim diyen .....lara şahit oldum. Köpeği yavrulayınca da çocuğumuz oldu diye geziyor bu ...... lar.
Al bunu al al al al al al al alarka sokaklar mod on
Köpeğim benim sevgilim diyen .....lara şahit oldum. Köpeği yavrulayınca da çocuğumuz oldu diye geziyor bu ...... lar.
Siyasette de gelip yazardı bu türban yokmuş muş eskiden falan filanama kız olmuş kabul etmek lazım bibi, forumdaki manipülatör ablalarını iyi okumuş.
Yemek yediğim yerde köpek istememem en doğal hakkım. O kadar at gözlüğü takmışsınız ki bunu göremiyorsunuz.
Dikkatli okuyun. İlk önce kadın laf attı bize.Bunun için, hayvanlar sahipleri masasında zararsız otururken onlarla dalaşmak yerine, restoran seçiminizi buna göre yapacak ve bu hassasiyetinizi belirteceksiniz. Ona göre yer gösterecekler ya da yol. Oturan kadına sataşmak, yasal değil bu diye şeapmak yani... Tuhaf değil mi?
Dikkatli okuyun. İlk önce kadın laf attı bize.
Evet son derece kibar konuşmama rağmen bana hakaret etti.Benim için bı hayvanın havlamasiyla bı bebeğin ağlaması aynı hassasiyeti gerektiriyor. Yalnızca köpeğin değil insanların da tüyleri dökülüyor saçları kopuyor yemeğe giriyor. Hayvanyasak olan bı mekan olsaydı almazlardi iceri. Kavga çıktığı için o şekilde uyarmislar hijyenle ilgili söylentiler çıkacağı için. Her insanın saçma şeylere fobisi olabilir limon yiyorum diye yan masadan uyarı gelseydi ciddiye almazdim. O hayvanlar her zaman içimizde kaçmak mümkün değil. Sana karşı empati yapamıyorum görüşüm farklı olduğu için ama umarım güzel dille uyarmissindir. Durduk yere kadın kabalasmissa sana hak veriyorum.
O kadina da dediniz mi cocugunuz gibi mi goruyorsunuz yada iliskiye giriyormusunuz diye sordun mu belki ondan laf atmistiraEvet son derece kibar konuşmama rağmen bana hakaret etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?