4 yıllık mezunsunuz ama yazılarınız imla hatası dolu, -de -da yazımından bi'habersiniz.
Üniversite var, üniversite var. Okuldan okula, bölümden bölüme fark var yani 4yıllıkların da hepsi bir deği. Siz büyütmediğiniz sürece karşı tarafa sorun olacağını sanmam.
Canım özel okuldan mezunum ben, ingilizce ve almancam var. Türkçem o yüzden çok iyi değil.
Merhaba herkese,
Hemen konuya girmek istiyorum, yazın arkadaşımın düğünün de biriyle tanıştım daha doğrusu arkadaşım tanıştırdı, ben de çocuk ta birbirimiZi beğendik çocuk gerçekten iyi birine benziyordu bir kere de hep beraber arkadaşım arkadaşımın eşi ben o çocuk kahve içmeye çıktık ama işte o iki yıl Üniversite okuduktan sonra bir avm de ayakkabı firmasında çalışıyor bende yeni işe girdim kurumsal iyi bir firma ve maddi olarak ta ben ondan daha iyi durumdayım evim arabam herşeyim var , çocuğun böyle bir imkanı yok çünkü babası ölmüş ailesine bakıyor.. Benim daha önce de bir ilişkim vardı aynı o da bu şartlarda sahip biriydi onun karakteri boZuktu ve onun benden düşük konumda olması hep problem yaratıyordu ben sorun etmesem bile karşı taraf sorun ediyordu .. Şimdi bu çocuğa bi adım atmaktan korkuyorum o arıyor ben hep meşgulum çıkamam diyorum aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.. Bir yandan da çocuğun yüreği tertemiz bunu hissedebiliyorum.. Bir şans vermeli miyim bilmiyorum .. Duygularımı bastırabilirim ama karşı tarafı hiç üzmek istemiyorum zaten babası ölmüş yüreği yaralı bi de bir kız yüzünden kötü hallere düşsün istemem , uzak duruyorum. Bana nolur bir akıl verin tamamen kendimden uzaklaştırmalı mıyım ..
acıkcası ıstese dort yıllık acıktan fıkan bıtırebılır bunlar zor seyler deyıl dıye dusunmekteyım
oncelıkle bu kısıyle anlasabılıryormusun
herhangı bır uyumun varmı
aılesı aıleler bunlar cok onemlı ıkı kısı evlenırken aılelerde evlenıyor
maddı olarakta cok onemlı ılerde sen benden daha fazla maas alıyorsun vs ya da unu okul olayı basınıa kakıp gunluk ezen kadını erkekler gordum
saygı kısılık vs cok onemlı bu noktada
ezık erkekler kendılerınden maddı manevı her konumda yuksek kadınları ezıyo arkadas o yuzden bence kendı aılene durumu vs esıt ya da yuksegını bul kendı dengını bulmak onemlı yani
Canım sorun aslında şu iki yıllık olsun ama bir çaba olsunnn çocuk iyi hoş ama hep geziyor, işten arta kalan zamanlarında ne bileyim bi kpss çalışayım şunu yapayım demiyor.. Çaba yok yani benim sinir olduğum taraf bu madem iki yıl okudun tamamla 4 yıla , bir çaba göremiyorum ben.. Ben çabasız biriyle yapamam çocuk isterse dünya iyisi olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?