O iki yıllık mezunu ben 4 yıllık Üniversite .. Olur muyuz sizce?

Canım saol yorumun için dediğim gibi o kadar iyi değil Türkçem .. Bilkent mezunu musun :)

katılıyorum...

Bence aşk bir yere kadar. Ailelerin ve sizin denkliğiniz önemli. Kadın okumuşsa, ailesi eğitimliyse ve karşı taraf tersiyse erkek kısmı bunu bazen problem yapıyor kendi çevremde bir kaç örneğini gördüm. Komplekslerini gelini domine etmeye çalışarak yenme derdine giriyor hem erkek hem de ailesi.

Mesela üniversitede arabam vardı, ikinci sınıftayken bir sevgilim vardı ve onun arabası yoktu. Benim için asla problem değil böyle şeyler ama arabama binmezdi neyin gururu anlamıyorum fakat bu basit durum aramızda sürekli sıkıntıya yol açıyordu "arabam yok ama çok para harcıyorum(param var yani demek istiyordu nedense), kaza yaptım diye tekrar araba almıyor ailem bir süre" tarzı komik ego yarışı cevaplarına geçmişti, ki böyle para ve meta üzerine kurulu muhabbetlerden nefret ederim ben de ayrıldım

Kişiden kişiye göre değişiyordur tabi benim örneğim daha uç bir örnek umarım sizin arkadaşınızla böyle sıkıntılar yaşamazsınız konu sahibi arkadaşım.

Tatlım saol :) beni anladığın belli , bazıları hemen beni kendini yüksek gören biri olarak nitelendirmiş benim olayım da senin ki gibi işte sen anladın beni.. Bende bu yüzden tereddütte kaldım , ilerde sorun yapar mı bilemem ama şuan da o ihtimal bile beni geri çekmeye yetiyor

Dediğim gibi bu kişiden kişiye, görgüden görgüye değişen bir şey. Hepimizin egoları var, yeri gelince kardeşimizle dostumuzla bile sürtüşebiliyoruz sudan sebepler yüzünden. İşin içinde para, mevki, vs. girince sizde olmasa bile karşı tarafta o ego devreye girerse işte o zaman üzücü şeyler olabiliyor.

Ben aradaki yorumları ve sizin mesajlarınızı okumadım , arkadaşınızla bu vakte kadar sıkıntı yaşadınız mı ?

eski patronum derdi. erkek dediğin her türlü konuda senden bi adım önde olmalı. özellikle o 500 lira maaş alıyosa sen 499 lira alacaksın. erkeklerin gururu var. bunu direk yüzüne söylemez ama gitgide problem çıkarır diye. bi insan ne kadar temiz olursa olsun sonuçta erkekse hiç bişi değişmez. bak yazmışsın babası vefat etmiş annesine bakıyomuş diye. şimdi annesine baktığı için bu durumdan gururlanıyordur e haklıda ama . alıştığı içinde senin işini okulunu sorun yapabilir. onun sana yetmediğini fark ettiği anda

Yok cnm arkadaşım bana bıraktı tamamen ,, kendi kaşındı diyor :) öyle işte canım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…