Karnımda 4 aylık bebeğim vardi şiddet yüzünden gittim bosanicam dedim kavga çıktı üç defa geldi odur diledi bidaa olmicak dedi babam ondan ayril gitme eve kal yanımda dedi ben istemedim düşünsenize karnımda bebekle üstelik kızımla ben ayrilamazdim ha hamile olmasaydim kesin bitmiştiBaba evine gittikten sonra neden döndünüz?
Dili kopsun pisliğinİnşallah inanın aileme küfür edince dünyam başıma yıkılıyor şiddet gördüğümde bile okadar canım yanmiyor
Karnımda 4 aylık bebeğim vardi şiddet yüzünden gittim bosanicam dedim kavga çıktı üç defa geldi odur diledi bidaa olmicak dedi babam ondan ayril gitme eve kal yanımda dedi ben istemedim düşünsenize karnımda bebekle üstelik kızımla ben ayrilamazdim ha hamile olmasaydim kesin bitmişti
Bu Allah'ın cezası eşim çalışmama izin vermiyor ben kendim gizli yapicam biseyler işte evde yapabileceğiim biseyler olsaydı iyi olurdu daNe gibi kötü şeyler yapabilir ?
23 çok genç üniversite okur iş bile bulursun
Ailen destek olmaz mı ?
Herhangi bir becerin var mı ? Dikiş nakış vs
Hamile olmasaydim zaten biterdi yinede saolunBosan demek kolay belki, ama keşke babanizi dinleseydiniz. Allah sabır versin.
Bu aralar instagramdan çok iş yapan var çanta örme bebek yelesi örme hatta dikiş biliyorsan dikiş yapma çok meşhur bunlar yapabilirsin aslındaBu Allah'ın cezası eşim çalışmama izin vermiyor ben kendim gizli yapicam biseyler işte evde yapabileceğiim biseyler olsaydı iyi olurdu da
Dikiş bilmiyorum ama instagram açtım bile biseyler yapmaya çalışacağım tşk ederimBu aralar instagramdan çok iş yapan var çanta örme bebek yelesi örme hatta dikiş biliyorsan dikiş yapma çok meşhur bunlar yapabilirsin aslında
Örgü ?Dikiş bilmiyorum ama instagram açtım bile biseyler yapmaya çalışacağım tşk ederim
Ben gerçekten artık yoruldum onu unutup o yokmuş gibi hayatıma çocuklarımla devam etmek zorundayım. Allah'tan tek istediğim onun canını alsın da onda kurtulsam çünkü boşanmak çare t biliyorum acıdan başka bişey vermicek banaAsağı yukarı aynı yaştayız. Şu okuduklarımdan sonra dizlerimin bağı çözüldü yeminle..
Adam sizi korkutuyor,şiddet uyguluyor,psikopatlık yapıyor, kırmızıyı gören boğa gibi üstünüze salınıyor.
Üstelik siz ailem bana çok düşkün diyorsunuz. Saçımın teline zarar gelse dünyayı yakar diyorsunuz ama hiçbir hareket yok?
Gerçekten şu güzelim yıllarınızın zerresine dahi değmeyecek bir kızgın bir boğaya heba etmeye değer mi?
Boşanmak la hayatım daha kötü olabilir sevdiklerime zarar vericek beni her hale sokabilir haberleri izledikce daha çok korkuyorumBen gerçekten artık yoruldum onu unutup o yokmuş gibi hayatıma çocuklarımla devam etmek zorundayım. Allah'tan tek istediğim onun canını alsın da onda kurtulsam çünkü boşanmak çare t biliyorum acıdan başka bişey vermicek bana
Eşim 27 yaşında iki çocuğum var ailemle aram çok iyi beni çok seviyorlar babam eşimi hiç sevmiyor onu bana layık görmüyor ama benim mutluluğum için oda mecbur katlanıyor babam kayinpederimle kardeşler iki yıldır araları bozuk babam onlardan nefret ediyor çok anormal insanlar çünkü küçüğünden büyüğüne kadar ne ahlak ne saygı varEşiniz kaç yaşında? Ailenizle aranız nasıl? Arkanızda durmazlar mı? Kaç çocuğunuz var?
Ben dışarı çıkıp bunları satamam yada bı dükkan kurupta herhangi bir iş yapamam öyle bi şansım olsaydı bu durumda olmazdim eşimden gizli evde yapabileceğiim bir iş istiyorum allah hayırlı bir kapı açsın inşallah ne diim tşk ederim yinedeIşine yarar mı bilmiyorum ama bizim buralarda su böreği ve mantı yapıp satan çok olur. Iyi de kazandırdığını söylüyorlar.
Eşim 27 yaşında iki çocuğum var ailemle aram çok iyi beni çok seviyorlar babam eşimi hiç sevmiyor onu bana layık görmüyor ama benim mutluluğum için oda mecbur katlanıyor babam kayinpederimle kardeşler iki yıldır araları bozuk babam onlardan nefret ediyor çok anormal insanlar çünkü küçüğünden büyüğüne kadar ne ahlak ne saygı var
Keşke hiç evlenmeseydimÇok üzüldüm size, keşke hiç evlenmeseymişsiniz, bir de daha genceciksiniz
Yukarıda bir arkadaşımın yorumunu gördüm Lalalala idi galiba ismi. Bence o tavsiyelere kulak verin, şu durumda yapılabilecek en mantıklı şey.
Sana şiddet uygulaması ve ailene küfür etmesi soğuman için yeter de artar bile. Keşke elimizden bir şey gelse çok üzüldüm içinde olduğun duruma, insallah eşinin enden kopmasına vesile olur hayırlı bir şeyler, sen ayrılamıyorsun ailene bir şey yapar diye korkudan , anlıyorum seni de. Haberlerde neler izliyoruz koruyamıyoruz maalesef kadınlarımızı.Çocuklarınla mutlu bir hayatınız olur tez vakitte inşallah.Kiskanmam şu yönde antalyada bir otelde odalara servis ediyor çok zoruma gitti ama artık alıştım ama Beni aldattığını hiç duymadım hiç görmedim ondan nefret etmek istememin sebebi sürekli babama anneme abime aileme bana serefsizce küfürler ediyor şiddet desen Zaten var o kimki belki ben onu gözümde çok büyüttüm artık onun sevgisi içimde kapkara olsun istiyorum Allah'ın izniyle oda olucak
Amin amin Allah razı olsun canım benimSana şiddet uygulaması ve ailene küfür etmesi soğuman için yeter de artar bile. Keşke elimizden bir şey gelse çok üzüldüm içinde olduğun duruma, insallah senden kopmasına vesile olur hayırlı bir şeyler. Çocuklarınla mutlu bir hayatınız olur tez vakitte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?