O insana muhtaç olmak istemiyorum

Eşiniz amcanizin oğlumu?? Ya bence eşin seni çok sindirmiş ve korkutmuş.ben en büyük endisem çocuklarınızı alıp göstermek istemeyebilir,kanunlar size verir ama adam psikopatsa çocuklarla sizi üzmek ister diye endişe ettim.onun dışında gerisi hava civa bence.bu arada eşin neden uzakta çalışıyor gelip sizin yanınızda iş bulsa daha iyi olmazmi? Bana kalırsa bu uzaklıkta sizi bu adamdan sogutmuş.sizin yaşadığınız durum ve anlatılanlar ve hisleriniz hiçbiri evlilik değil zaten.madem bu adama boyun egeceksiniz mutlu olmanın bir çaresi yokmudr? Yani sil baştan Elele verip aile terapisi alsaniz,kocanız da eğer öfke kontrolü yoksa psikolojik destek alsa falan.babaniz anneniz sizi eşinize layık görmüyor olabilirler ama bunu yansıtmalarida sizin bu adamdan sogumaniz için bir etken.kocaniz sizin ailenize düşkün olduğunuzu biliyor ve sizi hep buradan vuruyor.evliliginizdeki sıkıntılarınızın temelinde ne var bilmiyorum ama acaba bazı şeyler duzelemezmi onu düşünüyorum.Allah yardımcın olsun.

Babanıza söyleyin de kavga kıyamet çıksın o zaman hanımefendi ne diyelim. Evde iş bulsanız ne olacak öyle bir hayatla.

bende bunu anlamiyorum farzedinki calisiyosunuz cocuklariniz kucuk oldugu icin kres yada bakici parasi oldukca fazla emin olun
eve bakamayacaginiz icin temizlik- yemek utu icin ayri bir kadin yine para
ee yani simdi siz koca parasi mi yiyor oluyorsunuz?
adamin cocuklarina evine bakiyorsunuz bu isleri disarda yapsaniz en asagi 2-3 bin kazanirsiniz zaten lutfen bu kadar asagilamayin kendinizi ev hanimi olmak hicbisey uretmiyosun, kazanmiyosun demek degil ki

Çok güzel konusuyosunuz ama bunların hiçbiri eşimde mevcut değil olmazda .. eşim uzakta calismasi aniden oldu maddi durum sıkıntısı vardı ben istemediğim halde beni ezip geçti gitti onun gözü çok yükseklerde o para olsun der hicbisey umrunda deil.. sevdiğini söylüyor ama sürekli tlfnda bile tartışıyoruz gittiği yer onu bozacak yer zaten insan deilde hepten bozuldu bildiğim tek bişey var rabbim beni sınıyor elhamdülillah ne diyebilirimki çok üzülüyorum çok kırgınım karşımdaki beni hiçbir zaman anlamadı allah görüyor ya hâkimi ben onu Allah'a havale ettim bana yaşattığı herbir acının hesabını sorsun ondan ins .. tşk ederim sizlerede

Sipariş üzerine yapıyor burdakiler. Çevrelerine duyuruyorlar. Yaptıktan sonra siparişi verenler gelip alıyor. Allah hayırlı bir kazanç kapısı açsın. Inşallah düzelir her şey.

Ben sizi hiç olgun görmedim. Evde para biriktirsen ne olacak. Meslek sahibi olmadan da calisabilirsin. Sen aslında boşanmayacaksın sadece duygularını paylaşıyorsun. Esin seni sindirmiş ve korkutmus. Havlayan köpek isirmazmis unutma. Evi ayirsan babana sığınsan ne yapabilir ki... zaten şiddet uygulamış sana yine uygulayabilir ama bunu evliykende yapabilir. O yüzden bazı şeyleri göze alacaksin. Ölmekten mi korkuyorsun yok öyle bir dünya namussuzluk yapmamissin bir şey demeissin. Polisi var mahkemesi var. Sen ve ailen sustukca gelene çıkar daha fazla.boyle zehir gibi bir hayatı yaşamak istemiyorsan ayrilacaksin, haaa ayrılmayacaksan iliskini düzeltmeye kocanı tedavi etmeye ikna etmeye calisacaksin...
Yok parasını yerim yok mesafeli olurum boş bunlar. Parası olupta neyini yiyorsun gezme yok tozma yok huzur yok, s.cayimboyle paraya

23 yaşında bütün zorluklarla karşı karşıyayim nekadar olgun olunur bilemedim.. eşim tedavi fikrini asla kabul etmez sevmiyor böyle şeyleri ben parasını yiipte zaten mutlu deilim sadece çocuklarım için tehditleri yüzünden katlanmak zorundayim biraz büyüsunler ozaman ben bitiricem onu şimdi yapamam daha çok küçükler

Sevinsene uzakta olmasina.. ayni evin icinde daha kotu.. belki basina birsey gelir oralarsa sa sende kurtulursun

Bana kırılıp darılmayın ama kendinizi kandırıyorsunuz.
Asıl çocuklar küçükken ayrılmalısınız ki
sağlıksız bir aile ortamında büyüyerek psikolojileri bozulmasın.

Ben sizi anlamadım, kıskanıyosunuz ama yok sayıyosunuz, parasını yerim diyorsunuz ama muhtaç olmayayım diyorsunuz.

Evliliginizin kurtulma duzelme imkani yok mu? Adam baska sehirde sizi aldatiyor falan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…