Çok güzel konusuyosunuz ama bunların hiçbiri eşimde mevcut değil olmazda .. eşim uzakta calismasi aniden oldu maddi durum sıkıntısı vardı ben istemediğim halde beni ezip geçti gitti onun gözü çok yükseklerde o para olsun der hicbisey umrunda deil.. sevdiğini söylüyor ama sürekli tlfnda bile tartışıyoruz gittiği yer onu bozacak yer zaten insan deilde hepten bozuldu bildiğim tek bişey var rabbim beni sınıyor elhamdülillah ne diyebilirimki çok üzülüyorum çok kırgınım karşımdaki beni hiçbir zaman anlamadı allah görüyor ya hâkimi ben onu Allah'a havale ettim bana yaşattığı herbir acının hesabını sorsun ondan ins .. tşk ederim sizleredeEşiniz amcanizin oğlumu?? Ya bence eşin seni çok sindirmiş ve korkutmuş.ben en büyük endisem çocuklarınızı alıp göstermek istemeyebilir,kanunlar size verir ama adam psikopatsa çocuklarla sizi üzmek ister diye endişe ettim.onun dışında gerisi hava civa bence.bu arada eşin neden uzakta çalışıyor gelip sizin yanınızda iş bulsa daha iyi olmazmi? Bana kalırsa bu uzaklıkta sizi bu adamdan sogutmuş.sizin yaşadığınız durum ve anlatılanlar ve hisleriniz hiçbiri evlilik değil zaten.madem bu adama boyun egeceksiniz mutlu olmanın bir çaresi yokmudr? Yani sil baştan Elele verip aile terapisi alsaniz,kocanız da eğer öfke kontrolü yoksa psikolojik destek alsa falan.babaniz anneniz sizi eşinize layık görmüyor olabilirler ama bunu yansıtmalarida sizin bu adamdan sogumaniz için bir etken.kocaniz sizin ailenize düşkün olduğunuzu biliyor ve sizi hep buradan vuruyor.evliliginizdeki sıkıntılarınızın temelinde ne var bilmiyorum ama acaba bazı şeyler duzelemezmi onu düşünüyorum.Allah yardımcın olsun.
Sipariş üzerine yapıyor burdakiler. Çevrelerine duyuruyorlar. Yaptıktan sonra siparişi verenler gelip alıyor. Allah hayırlı bir kazanç kapısı açsın. Inşallah düzelir her şey.Ben dışarı çıkıp bunları satamam yada bı dükkan kurupta herhangi bir iş yapamam öyle bi şansım olsaydı bu durumda olmazdim eşimden gizli evde yapabileceğiim bir iş istiyorum allah hayırlı bir kapı açsın inşallah ne diim tşk ederim yinede
Amin saolun İstediğim gibi bir iş bulamam Çok zor biliyorum ..Sipariş üzerine yapıyor burdakiler. Çevrelerine duyuruyorlar. Yaptıktan sonra siparişi verenler gelip alıyor. Allah hayırlı bir kazanç kapısı açsın. Inşallah düzelir her şey.
Ben sizi hiç olgun görmedim. Evde para biriktirsen ne olacak. Meslek sahibi olmadan da calisabilirsin. Sen aslında boşanmayacaksın sadece duygularını paylaşıyorsun. Esin seni sindirmiş ve korkutmus. Havlayan köpek isirmazmis unutma. Evi ayirsan babana sığınsan ne yapabilir ki... zaten şiddet uygulamış sana yine uygulayabilir ama bunu evliykende yapabilir. O yüzden bazı şeyleri göze alacaksin. Ölmekten mi korkuyorsun yok öyle bir dünya namussuzluk yapmamissin bir şey demeissin. Polisi var mahkemesi var. Sen ve ailen sustukca gelene çıkar daha fazla.boyle zehir gibi bir hayatı yaşamak istemiyorsan ayrilacaksin, haaa ayrılmayacaksan iliskini düzeltmeye kocanı tedavi etmeye ikna etmeye calisacaksin...Mrb sizde olmasaniz ben naparım konumdan bilenler bilir ilgisiz sorumsuz şiddet uygulayan bir eşim var bosan diyen çok ama inanın dile kolay öyle zor bir hayatım var ki benim boşanmam imkansız tehditleri çok korkunç ki yapar biliyorum oyuzden bu adami ölmüş biri olarak sayıyorum evimdeyim evim sonuçta çok rahatım çocuklarım ölürüm onlara onlar benim herşeyim bu eşim olacak adam çocuklarıma çok iyi bir baba ama asla iyi bir koca olmadı. Size saçma gelebilir ama ben onunla evli kalipta sadece parası için çocuklarımla beraber evimde kalmak istiyorum elektrigimi suyumu yatırır paramı ne kadar çok istersem gönderir ve ben onu tamamen aklımdan kalbimden çıkarıp silmek istiyorum ki yavaş yavaş öyle bir hâl alıyor bizim bu durum... beni çok sevdiğini söylüyor ruh hastası beni birakmiyor ama bu tavırları beni kahrediyor. Onu arayıp sormuyorum nezamandir o sürekli arıyor neden bukadar mesafelisin diyor kendisi başka sehirde çalışıyor bense içim içimi yiyor kıskançlıktan Allah onu bildiği gibi yapsın haketmiyor beni ama az kaldı ondan nefret Edip onu ölmüş bir koca sayıp dul bir kadın olarak kendimi avutmayi tercih ediyorum başka çarem yok onu silip unutursam en azından ne halt yerse yesin kendimi kahretmem sadece parama çocuklarıma bakarım ben ne olur beni haksız görmeyin ne halde nasıl bir hayat içinde olduğumu bilemezsiniz... Ben açıktan okul okuyorum taaa meslek sahibi olana kadar kim öle kim kala ev hanimiyim yasim daha 23 evde yapabileceğim bir iş varmı bilmiyorum belki sizler yaptığınız yada bildiginiz biseyler vardır diye ümit ederek yazdım. Tmm nekadar parasını yesemde yinedee onun parasina muhtaç olmadığımı kendim biseyler yaparak ona göstermek istiyorum ama bir işe girip çalışamam çocuklarım küçük ve asla eşim izin vermez oyuzden evde ugrasabilecegim bişey varmı sosyal medya kullanmıyorum gündemi takip edemiyorum sadece internetten işkur başvurdum evde kargoyla çanta çamaşır vs gönderiyolar sat diyolar çevreye ben denedim gelmedi yalan oldu... Yardımcı olabilirmisiniz bileniniz varsa şimdiden tşk ederim ...
23 yaşında bütün zorluklarla karşı karşıyayim nekadar olgun olunur bilemedim.. eşim tedavi fikrini asla kabul etmez sevmiyor böyle şeyleri ben parasını yiipte zaten mutlu deilim sadece çocuklarım için tehditleri yüzünden katlanmak zorundayim biraz büyüsunler ozaman ben bitiricem onu şimdi yapamam daha çok küçüklerBen sizi hiç olgun görmedim. Evde para biriktirsen ne olacak. Meslek sahibi olmadan da calisabilirsin. Sen aslında boşanmayacaksın sadece duygularını paylaşıyorsun. Esin seni sindirmiş ve korkutmus. Havlayan köpek isirmazmis unutma. Evi ayirsan babana sığınsan ne yapabilir ki... zaten şiddet uygulamış sana yine uygulayabilir ama bunu evliykende yapabilir. O yüzden bazı şeyleri göze alacaksin. Ölmekten mi korkuyorsun yok öyle bir dünya namussuzluk yapmamissin bir şey demeissin. Polisi var mahkemesi var. Sen ve ailen sustukca gelene çıkar daha fazla.boyle zehir gibi bir hayatı yaşamak istemiyorsan ayrilacaksin, haaa ayrılmayacaksan iliskini düzeltmeye kocanı tedavi etmeye ikna etmeye calisacaksin...
Yok parasını yerim yok mesafeli olurum boş bunlar. Parası olupta neyini yiyorsun gezme yok tozma yok huzur yok, s.cayimboyle paraya
Tedavi onun için boş işler ... Ben zaten geceden sabaha kadar çok düşündüm çocuklarım biraz büyüdükten sonra ben bu evliliği bitiricemCanım işin olsa bile bu adamla nereye kadar. Adamı tedavi ettirip yollamaya bak biran önce sen.
Sevinsene uzakta olmasina.. ayni evin icinde daha kotu.. belki basina birsey gelir oralarsa sa sende kurtulursunÇok güzel konusuyosunuz ama bunların hiçbiri eşimde mevcut değil olmazda .. eşim uzakta calismasi aniden oldu maddi durum sıkıntısı vardı ben istemediğim halde beni ezip geçti gitti onun gözü çok yükseklerde o para olsun der hicbisey umrunda deil.. sevdiğini söylüyor ama sürekli tlfnda bile tartışıyoruz gittiği yer onu bozacak yer zaten insan deilde hepten bozuldu bildiğim tek bişey var rabbim beni sınıyor elhamdülillah ne diyebilirimki çok üzülüyorum çok kırgınım karşımdaki beni hiçbir zaman anlamadı allah görüyor ya hâkimi ben onu Allah'a havale ettim bana yaşattığı herbir acının hesabını sorsun ondan ins .. tşk ederim sizlerede❤
Bana kırılıp darılmayın ama kendinizi kandırıyorsunuz.23 yaşında bütün zorluklarla karşı karşıyayim nekadar olgun olunur bilemedim.. eşim tedavi fikrini asla kabul etmez sevmiyor böyle şeyleri ben parasını yiipte zaten mutlu deilim sadece çocuklarım için tehditleri yüzünden katlanmak zorundayim biraz büyüsunler ozaman ben bitiricem onu şimdi yapamam daha çok küçükler
İnanın çok çaresizimBana kırılıp darılmayın ama kendinizi kandırıyorsunuz.
Asıl çocuklar küçükken ayrılmalısınız ki
sağlıksız bir aile ortamında büyüyerek psikolojileri bozulmasın.
Ben hayatta ölümden başka her şeyin çaresi olduğuna inananlardanım.İnanın çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?