O kadar aptal bi durumdayım ki..

Siz ve biz farkliyiz. Ayni sey degil...

Bastan.boyle olacagini bilerek.asla baslamazdim tabiki.mutlu basladuk.biz bir mucize gibiydik.Ve esinizle beni karsilastirmayin.lutfen ona olan ofkenizi bana kusmayin rixa ediyorum.ayni sey degil cnku.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
[/QUOTE]

Kusura bakmayin, bu size ofkem degil. Sizinki ayni sey degil dogru soyluyorsunuz, ben sadece biraz da karsinizdakinin penceresinden bakin desem daha dogru olacakti. Belki o zaman kendi sorunlariniz da hafiflerdi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canım ben de yorum yapmıştım sana. Ama arkadaş evli olunca o konu daha hassas geldi, yazmadan edemedim. İlk sevgilinmiş, her gün berabermişsiniz, hiç düşünme yaşa, anın keyfini çıkar. Hiç sevmiyor olsan yanında duramazdın zaten. Sonu belli olmaz, ayrılıkta olsa günahı olmaz. Kimse ilişkinin sonunu bilemez. Tek tavsiyem fazla düşünme ;)

Malesef bende ayni durumdayim. Ilk baslarda hersey iyiydi. Sonra olanlar oldu. Birsey koptu onunla aramda. Suan bile bende cok aptal durumdayim. ne yapacagimi sasirdim. evlenmeye hazirlaniyorduk, nisan tarihimizi bile belirlemistik. bir daha ayrilma karari aldim. cevremde bile herkesin bana guveni kayboldu. bir oyle bir boyleyim. halbuki o kadar iyi ki. bana boyle iyi davranmadi bugune kadar kimse. peki neden icimde ona karsi bir kipirti yok? vazgecmiyorda benden. olurum diyor ama vazgecmem. birakmiyor da. evlenip haksizlikta etmek istemiyorum ona. bir yandan, belki severim irelide, belkide seviyorum ama anlamiyorum diyorum. cok ikilemde kaldim. boyle bir iliski olmazki... klise olacak ama hep ona "ben seni haketmiyorum" diyorum. ama illada vazgecmiyor da gecmiyor. ben ne yapayim peki?

ilacı bıraktığın için olmuştur bence... ben de 10 mg kullanıyorum 2 haftadır, bırakırken zor oluyormuş. başlarken bile duygularım karmakarışık oldu. askerdeki eşimi arayasım konuşasım gelmiyodu

Cok kotuyum kizlar cok... Sol kolum uyustu agriyo cok fena.. bugun konustuk bulusup hep agladim deli gbi bni birakmickmis kotu zamnlarimda stresim.ust safhada :( bilsemki emin olsam ilactan regl gormemktn boleym anlamiyrm ki kndimi bnde hep kotu seyler geliyr aklima ck kotuyum

Back
X