O kadar aptal bi durumdayım ki..

Evinizden habersiz belki söyleyebilirsiniz tabi sizin tercihiniz
Ruhen yorgunluk fiziksel yorgunluktan daha beter
Eşiniz hasta olduğunu kabul etmese bile hasta ve böyle kabul etmemesi bile hasta olduğunu daha da kanıtlıyor bence
Tabiki siz yaşadınız siz daha iyibilirsiniz
Hayırlısı inşallah

Bizimkisi oyle bir sevgiydi ki inan tahtalara vururduk aman nazar degmesin diye. Iliskimiz ne guzel, uyumluyuz, anlasiyoruz, anliyoruz birbirimizi diye. Seneler bizden sevgimizi almadi derdi, daha cok seviyoruz. Kizimiz oldu, hayatimizin en guzel varligi. Simdi bu sevdigin adam seni aldatinca( o bizim ustune titrenecek sevgimiz var sanirken) ve senin karsina gecip belki birseyler bitmistir, sevip sevmedigimi bilmiyrm, deyince... Hayatim allak bullak oldu. Hayirlisi...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

İçim içime sığmıyor ne istediğimi bilmiyorum resmen..
Sevgilimi severek başladım herseyimiz aynıydı düşünce yapımız gülüşlerimiz v.s. çok güzeldi ikimizin de 3 yıllık yanlızlığının hediyesiydik sanki..
Ama o hep daha cok sevdi bni daha 2 bucuk ay olmasına rağmen bana baya bağlandı aşığım dedi canımı verecek kadar ben niye böyle hissetmedim hiç.. ben yeri geldi cok sever kaybetmekten korkar oldum yeri geldi sanki sevmiyormus gibi hissettim acaba bana olan bağlılığı ve hiç bırakmaz güveni mi bni böyle yaptı bilmiyorum bikaç hareketi yüzünden soğumustum onları da konusup çözdük yanlıs anlamısım filan hep..
1 yıl kadar 10 mg düşük doz da olsa ilaç kullanmıstım antidepresa onu bırakalı oldu 2-3 hafta kadar belki bir ay. Yavaş bıraktım zaten bigün aldm bigün almadım.
Ayrıca 2 seferdir gec regl görüyorum suan yine olmadım 2 aya yaklasıo olmayalı ancak oluyorum filan.
Sevgilime belli etmeden ayrılsam üzülürmüuüm acaba seviyormuyum psikojik sorunumdan mı böyleyim veya regl dönmei sıkıntıları mı yasıyorum cok düşündüm.
Bugün kuaföre gittik sackıran olmusum kafamda 1 tl kadar kellik var kuaförüm sölemese farketmemiştim.
Sevgilime de herseyi anlattım o herseye rağmen bni sevceğini söledi iyi davranıyor yinede iyileşeceksin diyor psikoloğa git bi dedi.
O kadar düşünceli ki hala bana eczane bakıyor suan bile nöbetci olan.
Ve bana beni sevdiğin zamanlar sevmediğin zamanlardan cok dğeilmiydi bunu düşün dedi, haklı da bi cok seviyorum bi gelgit halindeyim.
Kızlar Allah rızası için birşeyler söyleyin böyle seyler yaşayanlar varmı?
Psikolojik olup sevgilisinden o dönemde soğuyan varmı? Ki ben sackıran olacak kadar stres yaptığımın farkında bile değildim.
Cok anlamsız hissediyuorum kendimi ağlayasım geliyor durduk yere sinirlerim had safhada.
Beter bi haldeyim sevgilime aşkım hayatım diyesim yok demiyorum da bugün söyledikten sonra bıraktım rol yapmayı .
Ama yinede o cok iyi biri belkide seviyorum da suan için böyleyim pişman olucam belkide düzelince bu yüzden bırakmak istemiyorum o da bz kaybetmemeliyiz birbirimizi diyor.
Hiç varmı regl dönemi veya psikolojik rhatsızlık zmanlarında sevgilisinden eşinden soğuyan ?

Durumun böyleyken karar alma bence. Ben de yaşadım çok iyi bilirim depresyon hallerini. Sen soğumuşsun ne güzel, ben deli gibi bağlanmıştım. Ben de uzun süre sorguladım ben bu adamı seviyor muyum yoksa sorunlu olduğum için yapıştım mı diye. Senin sevgilin ne güzel anlayışlıymış benimki sen hasta değilsin der kavga gürültü eksik olmazdı. Beni iyi anlarsın, hem bir sene boyunca tedavi gördüm, hem sevgilimle kavga gürültü ki o dönem çıkmaya başlamıştık, aile sorunları, işe git gel, sevgilim askere gitti üstelik.. Berbat bir yıldı. Şimdi iyiyim çok şükür. Tedavim bittikten sonra bir iki ay kadar düşündüm ben. Onu Neden seviyorum, hangi yönünü, onunla mutlu muyum, onunla olmak ister miyim, o beni sevmese ne hissederim, o hayatımda olmasa ne olur gibi hep düşündüm. Bence biraz akışına bırak, sonra bunları bir düşün. Ama sakın o bana bunu yapıyor o yüzden seviyorum deme, sana hiç bir şey yapmasa bile seviyor musun ona bak. Bir de adet dönemim benim de aşırı zor geçiyor, soğumayı bırak nefret ettiğim bile oluyor. Bir süre daha duyguların da kararlarında gel git yaşarsın ama inşallah iyi olacaksın canım. Kendini tam iyi hissedene kadar akışına bırak. Rabbim şifa versin inşallah.

Bizimkisi oyle bir sevgiydi ki inan tahtalara vururduk aman nazar degmesin diye. Iliskimiz ne guzel, uyumluyuz, anlasiyoruz, anliyoruz birbirimizi diye. Seneler bizden sevgimizi almadi derdi, daha cok seviyoruz. Kizimiz oldu, hayatimizin en guzel varligi. Simdi bu sevdigin adam seni aldatinca( o bizim ustune titrenecek sevgimiz var sanirken) ve senin karsina gecip belki birseyler bitmistir, sevip sevmedigimi bilmiyrm, deyince... Hayatim allak bullak oldu. Hayirlisi...

Haklısınız yaşamayan sizin kadar bilemez ne yapmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama siz hala eşinizi seviyorsunuz çok belli
Ayırmadan önce lütfen çok cok düşünün geri bizim gibi barışmak isteyince dini zorluklar çıkabiliyor :53:

Ben de 2 kere tedavi gördüm, o durumun içinde olmak nasıldır bilirim. Aldatma derken sevgilisi mi varmış? Bir de şimdi ayrıymışsınız, sizinle konuşuyor mu, sevgisiyle ilgili bir şey söylüyor mu?

Haklısınız yaşamayan sizin kadar bilemez ne yapmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama siz hala eşinizi seviyorsunuz çok belli
Ayırmadan önce lütfen çok cok düşünün geri bizim gibi barışmak isteyince dini zorluklar çıkabiliyor :53:

Hayirlisi diyorum ben... Fevri olmamaya calisiyorum, saglikli kararlar almaya calisiyorum.ama surekli bir duvara carpinca elimden gelen birsey olmuyor. Kosene cekiliyorsun ve sessizce olacaklari izliyorsun...

Bence çok net sıkılmışsın. Arada oluyo ama öyle. Çocuk bir ters davransa anında düzelirsin

Ben de 2 kere tedavi gördüm, o durumun içinde olmak nasıldır bilirim. Aldatma derken sevgilisi mi varmış? Bir de şimdi ayrıymışsınız, sizinle konuşuyor mu, sevgisiyle ilgili bir şey söylüyor mu?

Sevgilisi degil, bir arkadasiyla gittigi sehir turunda arkadasi kendi sevgilisinin kizarkadasini tanistiriyir. Orda 1-2 saat muhabbet ardindan mesajlasma. Ben olayi sonradan 5-6 ay sonra tesadufen ogreniyrm. Suanda bir iliskisi yok( yani benim bilgim dahilinde olan) konusmaya gelince, kizimiz var zorunlu gorusmelerimiz oluyor ama o konudan konusmuyiruz. Bana seni sevip sevmedigimi bilmiyorum dedikten sonra benim ona ne sorum, ne beklentim oldu. Gereken seyleri iletiyoruz birbirimize , kizimla gorusuyor o kadar.

Hayirlisi diyorum ben... Fevri olmamaya calisiyorum, saglikli kararlar almaya calisiyorum.ama surekli bir duvara carpinca elimden gelen birsey olmuyor. Kosene cekiliyorsun ve sessizce olacaklari izliyorsun...

Eşinizin şu an başkasıyla bi ilişkisi mi var ?
Eşinizin ailesi de destek çıkıyor mu size ? Bence çıkmalı siz okadar sabır gösteriyorsunuz bi şekilde destek olmalilar
Zamana bırakın ve bol bol dua edin Allah'tan isteyin.O herşeyin hayırlısıni bilir,en iyisini bilir.
Insan bazen istemsiz isyan edebiliyor,lütfen isyan etmeyin. Eşinizi hala seviyorsanız onun için ve kendiniz için özellikle de kızınız için çok dua edin
Ne yaparsanız yapın olmuyorsa maddiyatiniz varsa kızınizin yeterince üzülmemesi için ,geleceği için o zaman kendi yolunuza bakın isterseniz

Sevgilisi degil, bir arkadasiyla gittigi sehir turunda arkadasi kendi sevgilisinin kizarkadasini tanistiriyir. Orda 1-2 saat muhabbet ardindan mesajlasma. Ben olayi sonradan 5-6 ay sonra tesadufen ogreniyrm. Suanda bir iliskisi yok( yani benim bilgim dahilinde olan) konusmaya gelince, kizimiz var zorunlu gorusmelerimiz oluyor ama o konudan konusmuyiruz. Bana seni sevip sevmedigimi bilmiyorum dedikten sonra benim ona ne sorum, ne beklentim oldu. Gereken seyleri iletiyoruz birbirimize , kizimla gorusuyor o kadar.

Önceki sorumu boşverin cevabınız yazmışsınız zaten
Eşinizin arkadaşı da sağlam değilmiş bence
Evli adamı git başka kızla tanıştır :47:

Eşinizin şu an başkasıyla bi ilişkisi mi var ?
Eşinizin ailesi de destek çıkıyor mu size ? Bence çıkmalı siz okadar sabır gösteriyorsunuz bi şekilde destek olmalilar
Zamana bırakın ve bol bol dua edin Allah'tan isteyin.O herşeyin hayırlısıni bilir,en iyisini bilir.
Insan bazen istemsiz isyan edebiliyor,lütfen isyan etmeyin. Eşinizi hala seviyorsanız onun için ve kendiniz için özellikle de kızınız için çok dua edin
Ne yaparsanız yapın olmuyorsa maddiyatiniz varsa kızınizin yeterince üzülmemesi için ,geleceği için o zaman kendi yolunuza bakın isterseniz

Suan yok... O zaten bir iliski oldugunu da kabul etmiyor ama benim nazarimda bu da aldatmadir. ( yazdim 1-2 saat sohbet muhabbet, biraz mesajlasma bu da adini iliski koymasan da aldatmaktir.) ailesi bana destek cikiyor. O yaptiginin utancini yasadi, benim gozumde kendi kendini asagiladi boyle birseyle ve ailesinin gozunde. Yani tanisan boyle bir seviyesizligi yaptigina inanamazdin. Boyle bjr kendini bilmezligi ve seviyesizligi ben ona yakistiramadim, benim gibi ailesi de yakistiramadi. Ben de zaten Allah'tan hayirlisini diliyorum, isyan etmiyorum. Hayat acimasiz ve adaletsiz, daha buyuk aci gostermesin, isyan etmem. Kendime ve kizima yetebilirim, yeter kazandigim, oyle bir cekincem yok sukur. Hayirlisi...

Adam kendisi de evli bir de. Karisini da arkadasim, dunya iyisi. Butun olanlardan birhaber.

Adam kendisi de evli bir de. Karisini da arkadasim, dunya iyisi. Butun olanlardan birhaber.

Bir de isin komigi ne biliyor musun; arkadasinin karisi kocasinin gitmesine benim kocamla gidiyor diye izin vermisti. Benimki o denli guven veriyordu yani...

yorumlariniz icin tesekkurler fakat ozel olarak konussaydiniz da benim.konum.kaynamasaydi keske bnde burada cok kotuyum.insanlardan.yorum.bekkiyorym yanlis anlamayin lutfen :(

Suan yok... O zaten bir iliski oldugunu da kabul etmiyor ama benim nazarimda bu da aldatmadir. ( yazdim 1-2 saat sohbet muhabbet, biraz mesajlasma bu da adini iliski koymasan da aldatmaktir.) ailesi bana destek cikiyor. O yaptiginin utancini yasadi, benim gozumde kendi kendini asagiladi boyle birseyle ve ailesinin gozunde. Yani tanisan boyle bir seviyesizligi yaptigina inanamazdin. Boyle bjr kendini bilmezligi ve seviyesizligi ben ona yakistiramadim, benim gibi ailesi de yakistiramadi. Ben de zaten Allah'tan hayirlisini diliyorum, isyan etmiyorum. Hayat acimasiz ve adaletsiz, daha buyuk aci gostermesin, isyan etmem. Kendime ve kizima yetebilirim, yeter kazandigim, oyle bir cekincem yok sukur. Hayirlisi...

Bence de 1 2 saat sohbet de aldatmadir
Siz büyük bi hayal kırıklığı yaşıyorsunuz eşinize kizginliktan ziyade darginsiniz
Bence de o halde biseylere artık çaba göstermek yerine zamana bırakmak,uzaktan izlemek en iyisi
Ama eşiniz hatasını anlar özür dilerse hemen barışmayin derim ben biraz kıymetinizi anlasin
Neyse ki ailesi yaninizdaymis

Yaptığı kabul edilemez ama hastalığından olabilir. İnanır mısın ben tedavi gördüğüm bir dönemde kız arkadaşımın birinin çok aşık olduğunu bile bile erkek arkadaşımın birine seni seviyorum deyip beni kabul etsin diye nasıl ağlamıştım :D Allah şahit içimde ona karşı hiç bir zaman bir duygu kırıntısı olmadı. Boşluk, düşünememe, duygularına sahip çıkamama, doğru duygular yaşayamama çok kötü şeyler. Bence birisi yok, seni de seviyor ama doğru düşünemediği için bunları yapmış. Depresyon öyle bir şey ki bir yandan hiç bir şey yapmak istemezsin öte yandan yaptığın hiç bir şey seni tatmin etmez hele ki yanlış bir şey yaptıysan artık tek başına ne doğruyu bulabilirsin ne de bulmak istersin. Bence yuvanızı yıkmayın hemen. Konuşun, sorun sevip sevmediğini. Siz onun eşisiniz, böyle sorular sormak en doğal hakkınız. Bir de görüştüğünüz de hali durumu nasıl? İyi mi, mutlu mu, yoksa yine halinden bezmiş mi?
Bir de çok güvenilirdi yazmışsınız, bence şu anda iyi olabilmek için de en çok size ihtiyacı var.

Son düzenleme:
yorumlariniz icin tesekkurler fakat ozel olarak konussaydiniz da benim.konum.kaynamasaydi keske bnde burada cok kotuyum.insanlardan.yorum.bekkiyorym yanlis anlamayin lutfen :(

Ben ne dusunuyorum biliyor musunuz, yanlis anlamayin lutfen; silkinip kendinize gelmek yerine kolayi seciyorsunuz. Hep ben kotuyum benim durumum benim psikolojim... Sevgilinizin bundan etkilenebilecegine, onu ne denli yipratabileceginize neden egilmiyorsunuz. Madem hep siz siz, iliskide ne isiniz var. Karsinizdakine bunlari niye yasattiniz.

aslinda konu farkli onlar evli kalms 10 yil snrasnda esinin psikolojk sorunu yuznden boyle olmus. Bn bu durumu ilk kez yasiyrm daha onceki sevgililerimde olmadi. Sebebini bulmaya calisiyrm vevsadece 2 bucuk ay oldu bizim ama.hergun gorusuyoruz ayni uni tedeyiz. Ve cok hizli gttik birden biz..

Siz ve biz farkliyiz. Ayni sey degil...

Bastan.boyle olacagini bilerek.asla baslamazdim tabiki.mutlu basladuk.biz bir mucize gibiydik.Ve esinizle beni karsilastirmayin.lutfen ona olan ofkenizi bana kusmayin rixa ediyorum.ayni sey degil cnku.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü[/QUOTE]

aslinda konu farkli onlar evli kalms 10 yil snrasnda esinin psikolojk sorunu yuznden boyle olmus. Bn bu durumu ilk kez yasiyrm daha onceki sevgililerimde olmadi. Sebebini bulmaya calisiyrm vevsadece 2 bucuk ay oldu bizim ama.hergun gorusuyoruz ayni uni tedeyiz. Ve cok hizli gttik birden biz..

Cnm ben aşağılarda size yorum yapmıştım .şöyle düşünüyorum ben
Madem sevip sevmediğinizi bilemiyorsunuz o halde bi kağıda
O yokken neler değişir / değişmez yazın
Ama sevgilisi gibi değil, normal dışarıdan biri gibi yazın.
Yazarken objektif olun
Çünkü insan içindeyken bazen sevip sevmediğini anlayamayabiliyor

Back
X