O kadar bunaldım ki

Öncesinde çok gezme görüşme pek olmadı ailem dışarıda görüşmeye izin vermedi diyim , telefonda işte ... çok pişmanım ama iş işten geçti tabi
Kırıntılarınla yaşıyorsun ne demektir yahu!Böyle söz söyler mi insan evladının anasına.Çok üzücü.O ayı iflah olmaz bacım.Ne yap ne et kurtar kendini.

Eski konularınıza baktım da aslında tüm konular birbirinin aynı,inanılmaz kaba davranan zerre değer vermeyen hödüğün biriyle evlisiniz,ha aynı zamanda da cimri. Muhtemelen siz çalışırken de böyleydi bi ömür de böyle olacak,boşanın desek boşanacağınızı zannetmiyorum,çünkü krediyle ev aldırma derdindesiniz uzun uzun yıllar beraber yaşama hayalleriniz var,bari yol yordam bilin idare etmeye çalışın. Ben eşimden örnek veremem yediğime içtiğime karıştığını bilmem,onun kadar para kazanıyorum agzını açamaz ama babam aksi bi adamdı,annem onunla alışverişe çıkmazdı mesela,bi seferde 500 tllik alışveriş onun yanında imkanı yok yapmazdı,taksitle alır kullanmaya başlar “ aaa ben bunu alalı yıl oldu” derdi çünkü babam bogazımızın dışında harcanan her paraya israf gözüyle bakardı,yani bi cacık yapamıycaksınız boşanıcam filan demeyin bari idare etmeye çalışın.

Eşiniz normalde kıskanç biri mi? Sinir anında söylemiş olabilir. Sular durulduğunda sakince konuşun. Boşan diyenlere bakma hemen boşan lafını yapıştırıyorlar. Bende boşandım ama kolay değil bebeğinizde var üstelik.
Kıskanç hemde aşırı :( kolay değil ben kendimde o gücü göremiyorum maalesef :( sizin var mı çocuk

Eski konularınıza baktım da aslında tüm konular birbirinin aynı,inanılmaz kaba davranan zerre değer vermeyen hödüğün biriyle evlisiniz,ha aynı zamanda da cimri. Muhtemelen siz çalışırken de böyleydi bi ömür de böyle olacak,boşanın desek boşanacağınızı zannetmiyorum,çünkü krediyle ev aldırma derdindesiniz uzun uzun yıllar beraber yaşama hayalleriniz var,bari yol yordam bilin idare etmeye çalışın. Ben eşimden örnek veremem yediğime içtiğime karıştığını bilmem,onun kadar para kazanıyorum agzını açamaz ama babam aksi bi adamdı,annem onunla alışverişe çıkmazdı mesela,bi seferde 500 tllik alışveriş onun yanında imkanı yok yapmazdı,taksitle alır kullanmaya başlar “ aaa ben bunu alalı yıl oldu” derdi çünkü babam bogazımızın dışında harcanan her paraya israf gözüyle bakardı,yani bi cacık yapamıycaksınız boşanıcam filan demeyin bari idare etmeye çalışın.
Evet tamda öyle ☹️ Ben çok sık alışveriş yapıyorum sıkıntı o sanırım

Kırıntılarınla yaşıyorsun ne demektir yahu!Böyle söz söyler mi insan evladının anasına.Çok üzücü.O ayı iflah olmaz bacım.Ne yap ne et kurtar kendini.

Maalesef iflah olmayacak . Kucağımda bebeğim varken hıçkıra hıçkıra ağladım göz taşlarımdan bebeğim ıslandı .. ama boşanmaya gücüm yok . Düzelmesi gerekiyor

Evet tamda öyle ☹️ Ben çok sık alışveriş yapıyorum sıkıntı o sanırım
Sıkıntı aslında kocanız da,illa ömür tüketecem diyorsanız dilinden dişinden anlayın azıcık,madem kendi paranızla alıyorsunuz adamı ne peşinize takıyorsunuz görsün de haşlasın beni diye mi,tee Allahım ya

Olayı farklı bir şekilde dinlesek mesela ; kızlar bugün alışverişe gittik oğlum ve bana bir iki parça bir şey aldık kocam kendisine bir sürü kıyafet aldı ben bozuldum tabi ama belli etmedim. Başka bir konudan surat yaptım sonra tartışmaya başladık. Bana kendi kazandığım parayı harcıyorum dedi. Halbuki ben çalıştığım parayı olduğu gibi eve ve çocuğumun eşimin ihtiyaçlarına harcıyorum onun benim param demesi garibime gitti. Neticede benim çalıştığım parayı yemiş oluyor. Bizim bir çocuğumuz var hadi onu düşünmüyor diyelim ev alalım diye sürekli baskı yapıyor ama böyle pervasızca para harcarken nasıl alabiliriz ki sanırım sadece benim çalıştığım paraya güveniyor bütün fedakarlığı benim yapmamı bekliyor. Kocamın bu yaptığı normal mi sizce?

500 lira çok mu Allah aşkına ?
Bacım,cok degil benim en kötü alisverisim 1000 tl yani seninkinin 2 katı bende cocukta yok,eve geliyoruz surat bir karış laf sokmalar bana doyumsuzsun aliyorum sana doyuramıyorum demeler bende cok üzülüyorum ama giyinince oo guzelmis hmmm askim cok guzel olmussun cicegim gibi iltifatlar edince salak gibi kanıyorum
Benim kocamda böyle
Bana diyorki bu gidisle biz hicbirseyin sahibi olamayiz
Benim elimden kartlarimi aldi
Trendyoldan bisey begendim gecen gun baktim 570 tl tuttu sepet.
Bana hemen o sepeti indir dedi bende icinden cikarttim bazılarını öyle aldı .
Allah var esirgemiyor ama surat yapmalar,laf sokmalar. Hatta bir kere küsmüştü .
500 lira normal bence cocuk kiyafetleri zaten pahali yani 2nize almışsınız bosver amaaan canim sagolsun diye düşün giy gez canını sikma
Para harcayinca gergin oluyor bu erkekler cidden

Ayrılık dilin ucuna geldiyse ne desek boş belki.

Boşanmak bu kadar dillendirilmemeli de.

Eşiniz kompleksli sanırım esasen parayı siz odeyince aglattigi için rezil olmuş dükkanda bu nedenle cirliyor.

Esinizi idare etmek için zayif kadın numarasi yapin pohpohlayin yani suyuna gidin.

Güçlü kadın olunca siz eziliyor.

Çocuğunuz için küfürbaz bir baba sağlıklı olur mu bilemem de sizin pskilojik destek almaniz lazim bi ömür böyle biri ile gecirecekken anca dayanabilirsiniz.

Kıskanç hemde aşırı :KK43: kolay değil ben kendimde o gücü göremiyorum maalesef :KK43: sizin var mı çocuk

Yok ben 8 ay evli kaldım zaten. Psikolojik veya normal şiddet yoksa Kurtarmaya bak evliliğini. Daha iyisi var diye düşünme etrafımda hep görüyorum herkeste sorunlar var. Eşini anladığını ifade et. Alttan alan altta kalmıyor hep baş tacı oluyor bunu unutma.
Pozitif ol pozitif düşün. Tamam haklısın birkaç şey alınca 500 tutuyor zaten. Ama tek seferde biraz göze gelebilir. Bak bende çalışıyorum ama para kolay kazanılmıyor. Sende çalışmışsın bilirsin. Bir seferde alma iki seferde al gözüne gelmesin adamın.
Kıskanmış seni ondan öyle söylemiş.

kızlar selam

Dün tatil bayram için alışveriş yaptık, kendime eşime oğluma aldık 500 lira civarı tuttu. ben biraz fazla aldım çeşit çeşit giyeyim diye. Oğlumla ilk defa gideceğiz diye bir sürü şey aldım haliyle. Eşim alırken yani alma anında sıkıntı yapmıyor genel olarak, ama bugün aldıktan sonra suratı beş karış konuşmuyor benle. Dedim ki madem aldırmasaydın. Birde o olay öncesinde tişört beğenmiştim sıfır kol ya dedim çok güzel di mi bu? Dedim.
Bana dediği şey aynen şu : saçma salak şey beğenip durma bilmiyor musın sen sınırlarını iyice aştın kendini bu ne ne diyeceğimi bilemedim insanların yanında gözlerimden istemsizce yaşlar süzüldü sadece gösterdim almadım ki dedim. Çok kalbim kırıldı. Senin dedim psikoloğa ihtiyacın var.
Ordan aldıklarımı kendim ödedim ( çalışmıyorum şuan ama eski çalıştığımdan birikimim var)
Arabaya bindik ben ağlıyorum.
Hem ev istiyorsun ( ben sürekli dile getiriyorum ) hem harcama yapıyorsun hanımefendi senin gibi giyinen var mı gezen var mı diye bir güzelde fırça attı.
( Ha sonrada dedi ki ben almana bişey demiyorum açık saçık şeylere bakıyorsun bana gösteriyorsun yavaş yavaş giyineceksin dimi öyle. ) ; ( kapalı değilim ama çok açıkta değilim)
Ben de dedim ki çoğu şeyimi çalışırken kendim aldım
Amma paran varmış seninde, benim kırıntılarımla yaşıyorsun işte dedi ben şok aklıma geldikçe ağlıyorum çok bunaldım oğlum olmasaydı eğer kesin boşanırdım. Bana diyor ki sen he de sen anında boşanırım

Her şeye kızarak cevap veriyor her şeye İnan’ın yoruldum nasıl davranacağımı şaşırdım.
Bişey sormaya korkuyorum çünkü kızıyor ya da küfür ediyor
Terbiyesize bak he dese boşanirmış. Evi bir terk et yalvar yakar ayaklarına kapanır. Kim ne yapsın onu? 3-5 kuruş için yaptığı rezilliğe değer mi? Niye sen birikmisinden ödüyorsun ki hayret biseysin. Bırak ödesin ödemiyorsa da alma. Simartmayin şu cimri adamları ya. İnsan, evladını doğuran karısına nasıl kapinin onunde süt verdigi yavru kedi muamelesi yapar? Hiç de ezilip buzulme oğlum oğlum diyorsun madem bu cimriyle bosanmayacaksan oğlunun gözünde, babası tarafından aşağılanip ezilen anne olma bari. Seni boşanmakla korkutmasına pabuç bırakma. Dünyanın nafakasini tazminatini isterim de sesini çıkart o senden korksun

3 kişiye alışveriş yapmışsınız, çok normal 500 lira. En dandik yerlerdeki en kalitesiz tişörtler bile 30-40 lira artık.

"Benim kırıntılarımla yaşıyorsun" lafı çok ağır. Neden ağlıyorsunuz, neden cevap vermiyorsunuz ki? Ben olsam "Altına 100 binlik araba çektiğim için bana kırıntılar kalmıştır." derdim, sonra da sağlam bir kavga ederdim.

Bebeğiniz çok mu küçük bilmiyorum. Bakıcıya bırakılacak kadar büyüdüyse bir işe girin, yarın bir gün bu adamın ne yapacağı belli olmaz. Bakıcı ücretini de eşiniz versin.

500 lira çok mu Allah aşkına ?

Bence çok... Yani kimseden esirgediğimden vs değil, ama bence çok. Bizim de alışverişe çıkıp 500-600 harcadığımız bir iki kere ancak olmuştur tabii, ama ben param olsa da harcayamam o kadar... Kıyafete verilen paraya acıyorum çünkü. Onların maliyeti (baskısına işlemesine vs göre değişiyor ama düz bir tişört var sayarsak) kilosu 1 tl ancaydı 5-6 sene önce. 300 kiraya satılan bir spor ayakkabının maliyeti taş çatlasa 25-30 tl. Bunları bilince dediğim gibi elim gitmiyor benim.

Bu arada şu benim kırıntılarımla yaşıyorsun lafı çok ağır, yerinizde olsam o lafı bir güzel yedirtirdim, hatta eşime aldıklarımı da götürür iade ederdim. Madem çokmuş, üç beş kalem bir şey azalır.

Back
X