• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar masraf boşa gitti, tatil de hayal oldu

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Selam kızlar moralim çok bozuk.
Sevgilim avrupada bir ülkede okuyor. Yanına gitmek için 1,5 ay önce aile arkadaş ziyareti vizesine başvurdum. Bana vizenin 15/20 güne yetişeceğini söylemişlerdi aracı kurumdan.
Çarşamba günü uçağım var ve ne vizeden haber var ne pasaportum geldi.
Gerçekten o kadar öfkeliyim ki, alt tarafı gidip iki hafta kalıp sevgilimle vakit geçireceğim ya. Üçüncü sınıf ülke muamelesi görüyoruz resmen reva mı bu. :/
Şimdi uçağı değiştirmek için en az 100 euro değişim ücreti vereceğim. Zaten zorla biriktirmiştim parayı orda harcarım diye… böyle b*ka püsürüğe masraf yapınca canım daha da sıkıldı.

Aylardır zaten depresyondayım. Ayda yılda bir tatil yapacaktım o da yalan oldu. Dert mi diyeceksiniz belki ama dert oldu işte… öyle iç dökmek istedim

Sevgilim avrupada bir ülkede okuyor. Yanına gitmek için 1,5 ay önce aile arkadaş ziyareti vizesine başvurdum. Bana vizenin 15/20 güne yetişeceğini söylemişlerdi aracı kurumdan.
Gerçekten o kadar öfkeliyim ki, alt tarafı gidip iki hafta kalıp sevgilimle vakit geçireceğim ya. Üçüncü sınıf ülke muamelesi görüyoruz resmen reva mı bu. :/
Şimdi uçağı değiştirmek için en az 100 euro değişim ücreti vereceğim. Zaten zorla biriktirmiştim parayı orda harcarım diye… böyle b*ka püsürüğe masraf yapınca canım daha da sıkıldı.

Aylardır zaten depresyondayım. Ayda yılda bir tatil yapacaktım o da yalan oldu. Dert mi diyeceksiniz belki ama dert oldu işte… öyle iç dökmek istedim
Sizi çok iyi anlıyorum bende bekliyorum sizin gibi. Vizenizi halledip alsaydınız keşke uçak biletinizi. Yetismezse bilet aldığınız havayolu firmasının çağrı merkezini arayın. Çok geç olmadan değişim yaparsanız fazla ücret ödemezsiniz.

Benimde cumartesi öğlen uçuşum vardı cuma 15:30 da vize çıkmıştı. Bekleyin derim.

Eşiminde perşembe ucuşu vardi cuma vize cikmişti cok sinir bozucu işler gercekten.
Sizinki yetişir umarim gereksiz yere tekrar bilet almak zorunda kalmazsiniz

Gelir büyük ihtimalle, bekleyin

Eşim de iş arkadaşları ile yurt dışına çıkacaktı
Aynen sizin gibi gelmedi vize
Gidemediler . İş iptal oldu tabii

Çarşambaya daha var. Bir keresinde vizem uçağımla aynı gün çıktı. Aracı kurumdaki çalışan havaalanına getirdi pasaportumu öyle uçağa bindim. Kurumla irtibatta kalın acele etmeyin bileti değiştirmek için

Bu vize ücretleri ve işlemleri o kadar sinirimi bozuyor ki. Dünyanın kıskandığı ülkenin vatandaşlarının çektiği derde bak 😆 Siz kurumla tekrar iletişime geçin, cikmadik candan umut kesilmez
Bizim gurbetçiler daha orjinal

Soruyorlar
Ülke ekonomisi nasıl
-Harika ülke cennet
-Artık herşey çok iyi
Muhabir şaşırır
-Ne iş yapıyorsunuz
-gurbetciyim
Muhabirden kocaman
-hımmmmmm
-O zaman dönün memlekete
Gurbetçi
-ommmmmm

Bizim gurbetçiler daha orjinal

Soruyorlar
Ülke ekonomisi nasıl
-Harika ülke cennet
-Artık herşey çok iyi
Muhabir şaşırır
-Ne iş yapıyorsunuz
-gurbetciyim
Muhabirden kocaman
-hımmmmmm
-O zaman dönün memlekete
Gurbetçi
-ommmmmm
Neyse depresyona giriyorum daha fazla konuşmayalım bu konuyu djjshd

Malesef böyle işlerde uçak biletini en son almak daha mantıklı oluyor.Araci firma öyle dedi diye illa öyle olmazki.Vize sonuçta bu iki üç ayda geldiği bile oluyor.Hatta gelmeyebilir de bazı zamanlar reddedilir vs.Soz konusu ülke almnya ise ince eleyip sık döküyorlar.Umarim yetişir vizeniz.

Ama canım ablacım sana 100 kez yazdık önceki konumda gitme diye😐en azından uçak biletini sevgilin alsaydı. Umarım bu ilişkinin sonu iyi olur da hem maddi hem manevi zarara geçmezsin😨
Adam zaten ayrılma sinyalini de verdi benden sana fayda yok gibisinden.Cok üzülüyorum bu kadar kendinden veren hemcinslerime çok

ben senin sevgilini cok bencil buluyorum ya. prosedurel bir sikintidan dolayi turkiyeye gelemiyordu, sikinti hala devam mi ediyor? bilmiyorum ben sevgiliyi gormek icin para biriktirerek yurt disina gitmeyi mantikli bulmuyorum. bu parayi kendine daha faydali olacak seylerde kullanabilirsin. eger o gelemiyorsa da ben jest olarak en azindan ucak biletlerini almasini beklerdim. cok paran olsa hani amaaan bu haftasonu da oraya gideyim desen okey ama biriktirmissin. ben hic hoslanmadim.

bu arada carsambaya vize yetisir bence.

Back
X