• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar masraf boşa gitti, tatil de hayal oldu

ben senin sevgilini cok bencil buluyorum ya. prosedurel bir sikintidan dolayi turkiyeye gelemiyordu, sikinti hala devam mi ediyor? bilmiyorum ben sevgiliyi gormek icin para biriktirerek yurt disina gitmeyi mantikli bulmuyorum. bu parayi kendine daha faydali olacak seylerde kullanabilirsin. eger o gelemiyorsa da ben jest olarak en azindan ucak biletlerini almasini beklerdim. cok paran olsa hani amaaan bu haftasonu da oraya gideyim desen okey ama biriktirmissin. ben hic hoslanmadim.

bu arada carsambaya vize yetisir bence.

%10000000000000000
Adam ne poposunu çekip geliyor, ne uçak bileti alıyor konu sahibesine hiçbir emek veya çaba yok ortada. Poposunu yaymış konu sahibesini ayağına çağırıyor. Yurtdışında yaşayan birinin kim olursa olsun gel derken, davet ederken eşşek değilse para birimi farkını düşünmesi gerekir. Adam da gayet gibi biliyor para meselesini ama kendi parasından harcamamak için ölü taklidi yapıyor bence.

Arkadaşlar bazen gerçekten insana konu açtığına pişman ettiriyorsunuz ya.
O konumdan sonra adam geldi 20 gün Türkiye’de kaldı üst üste 2 kere.
Şu an ben kendim istediğim için gidiyorum, o gelmediği için değil.
Ve konu sevgilime çok vermem az vermem değil. Konu vizemin gelmemesi ve benim üzülmem.
Konu dışı yazacaksanız yazmayın lütfen. Siz ilişkinizde az verirsiniz

Arkadaşlar bazen gerçekten insana konu açtığına pişman ettiriyorsunuz ya.
O konumdan sonra adam geldi 20 gün Türkiye’de kaldı üst üste 2 kere.
Şu an ben kendim istediğim için gidiyorum, o gelmediği için değil.
Ve konu sevgilime çok vermem az vermem değil. Konu vizemin gelmemesi ve benim üzülmem.
Konu dışı yazacaksanız yazmayın lütfen. Siz ilişkinizde az verirsiniz
niye kiziyorsun ki biz son durum o sekilde oldugu icin oyle yazdik. guncellemeyi bilmiyorduk yani. tahmin edebilecegimiz bir sey de degil.

%10000000000000000
Adam ne poposunu çekip geliyor, ne uçak bileti alıyor konu sahibesine hiçbir emek veya çaba yok ortada. Poposunu yaymış konu sahibesini ayağına çağırıyor. Yurtdışında yaşayan birinin kim olursa olsun gel derken, davet ederken eşşek değilse para birimi farkını düşünmesi gerekir. Adam da gayet gibi biliyor para meselesini ama kendi parasından harcamamak için ölü taklidi yapıyor bence.
e müstehak. yalan mı?

ben bunu bazen kendime de söylüyorum. genelde maddi anlamda çok açılan biri değilimdir ama en son normalde yapmayacağım bir harcamayı yapıp bir hafta sonra kendisine tekmeyi basmam gerektiğini anlayınca adamdan ayrıldığıma değil yaptığım harcamaya üzüldüm ve müstehak kelimesini kendime de söyledim. dedim "sen napıyosun ya? bi dur, abarttın. şu ekonomiye bak. patlıcan olmuş 40 lira, sen napıyorsun? sakın bunu bi daha yapma senin belanı severim" deyip kendime de 1 ay alkollü mekan ambargosu koydum :D ambargomun kalkmasına da az kaldı tabii bu esnada herhalde alkole 3-4 kez kesin zam gelmiştir :)

ben senin sevgilini cok bencil buluyorum ya. prosedurel bir sikintidan dolayi turkiyeye gelemiyordu, sikinti hala devam mi ediyor? bilmiyorum ben sevgiliyi gormek icin para biriktirerek yurt disina gitmeyi mantikli bulmuyorum. bu parayi kendine daha faydali olacak seylerde kullanabilirsin. eger o gelemiyorsa da ben jest olarak en azindan ucak biletlerini almasini beklerdim. cok paran olsa hani amaaan bu haftasonu da oraya gideyim desen okey ama biriktirmissin. ben hic hoslanmadim.

bu arada carsambaya vize yetisir bence.

Sassy o sıralarda prosedürel bir durumdan gelemiyordu, sorunu çözdükten sonra iki kez Türkiye’ye gelip üçer hafta süreli yanımda kaldı. Şu an ben o ayağına çağırdığı için gitmiyorum, hazır bana da bahane olur ülke görmüş olurum diye gidiyorum açıkçası.

Umarım yetişir. Sağol yorumun için

niye kiziyorsun ki biz son durum o sekilde oldugu icin oyle yazdik. guncellemeyi bilmiyorduk yani. tahmin edebilecegimiz bir sey de degil.

Sana ayrı alıntı yapıyordum zaten. :) Tavrım inan sana değil, o zamanki kavgamızı her konumda pişirip önüme koyup hadsizce yorum yapanlara.
Yani o zamanlar canım sıkkındı, öyle bir konu açmıştım ve yapılan tüm eleştirileri o konu içerisinde kabul edebilirim. Ama şu an üzüntüm tamamen vizemin çıkmaması iken, o konumda hırsını alamayıp bir de gelip yeni konumda ilişkime nefret kusan insanlar yüzünden tansiyonum zıplıyor.

Bu uçak bileti değiştirme muhabbetine canım sıkılınca sevgilim direkt ben vereceğim üzülme dedi mesela. Şu an problemim bu değil ve bu insanları ilişkimin gidişatı ile ilgili güncellemek zorunda hissetmiyorum dürüstçe

Benim vizemde uçak saatime 12 saat kala çıkmıştı, üstelik pasaportum ankarada uçağımda antalya ve ben ankaradan gidip pasaportumu alıp, yaşadığım şehre dönüp ordanda antalyadaki uçağa yetişmiştim, hayatımda hiç bu kadar hızlı hareket edeceğim aklıma gelmezdi 😅 umudunuzu yitirmeyin bide aracı firmayı darlayın 🤪

Valla bravo. Şahsen ben farklı şehirden bile sevgili yapmazdım. Benim için ilişki fizikselde yürür. Paylaşım yapamayacağım, beraber yemek yiyemeyeceğim, dizine yatıp filmin izlemeyeceğim adamla uzaktan ilişki yaşamak mantıksız geliyor.
Şengen vizesi zor çıkıyordu. Biz ticari vize alıp gidiyorduk. Ordan çalıştığımız firmadan davetiye istiyorduk. Aracı kurum vakit verir. Şu kadar vakte çıkar diye. Ucuz uçak bilet alacağım diye alel acele davranmasaydınız keşke.
Bazı şeyler karşılıklı olunca kıymetlidir. Bu ilişkide siz sürekli kovalayan olacaksınız gibi.

Vize başvurusunda seyahat belgesi olarak bilet de isteniyordu eskiden, sistem değişti mi bilmiyorum çok uzun zaman oldu yurtdışına çıkmayalı. Ama yakın zamanlarda da vizesi gelmediği için bileti yanan tanıdıklarım oldu.

Konu sahibi çarşambaya daha var gelir ihşallah. Uçak öğleden sonra ise sabah gelenleri bile duydum. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Back
X