Kötü niyetle söyleyip söylemediğini kestiremiyorum ki. O an ne diyeceğimi de bilemedim. Hakkaten canımı sıktıKoskançlık dile gelmiş
Bildiğiniz yolda devam edin derim ben
Motivasyonunuz da düşmesin moraliniz de bozulmasın
Yanlış birşey söylememiş açıkçası. Ama söylemese daha iyi olurmuş tabii. Bunlar sizin de bildiğiniz şeyler ama emek vermeden, kpssye defalarca girmeden, yıllarca atama beklemeden olmuyor malesef. Siz de bu sistemi bilerek girdiniz bu yola
Kpss stresi, sorularindan daha agir. Bu stres yuzunden biraz alinganlasmissiniz gibi geldi bana. Kotu niyetli bir sey soylememis.
Aslında işin zor, planın nedir nasıl çalışacaksın gibi bir soru yöneltse bu kadar alınmazdım. Benim branşım farklı dediğim halde, aynı soruyu ısrarla tekrar sorduEeee ne demiş ki Fatma anlamadım. Konu hakkında bilgi sahibi olmayabilir. Ben de bu konuda bilgi sahibi değilim. Arkadaşımla böyle bir muhabbette daha da uzatabiliriz konuyu.
Neye alınıp neye kızdığınızı ben anlamadım mesela. Yanımda olsanız bende didiklerim.
Tabi ki, benimle aynı branşta olan biri ilk girişinde atandı neden olmasın. Zor ama imkansız değil. Bir de moralimi bozmasalarAçıkta olan kadar o kadar öğretmen de atanıyor canım.motivasyon önemli neden atananların içinde olmayasınız ki.
Canınızı sıkmayın.
Bence oyle. Biraz patavatsiz olabilir belki. Morale ihtiyaci oluyor insanin sinav doneminde. Atanamama ihtimalini soylemese iyi olurmus. Ama artniyet yok gibi.Yani siz kötü niyetle söylemediğini düşünüyorsunuz hanımlar doğru mu anladım.. Umarım öyledir..
Haklısınız çok teşekkür ederim. Yine bildiğimi yapacağım, inşallah iyi haberleri veririm size:)Ben okumadım, sen okudun ama işsizsin ve işsiz kalacaksın mı demek istedi acaba? Bilemeyiz.. Motivasyon düşüklüğünü kabul etme ve devam et. Olur ya da olmaz bildiğin yoldan ilerle.
Öğretmenlik olmasa yüksek lisans yapacağım inşallah, ama çok kırıcı değil mi sizce de sorusuOlabilir o kadar Öğretmenin Açıkta olması KPSS ye çalışmayacağınız girmeyeceğiniz anlamına gelmez
Evet sözü çok motivasyon düşürücü ama siz takılmayın mücadele etmeyi seçin ne yani öğretmenlik bitirip mağazada mi çalışacaktınız
Evet çok Kırıcı niyetini pek tahmin edemedim ama buna takılıp kalmayın inşLlah atanırsınızÖğretmenlik olmasa yüksek lisans yapacağım inşallah, ama çok kırıcı değil mi sizce de sorusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?