O kadar öğretmen açıkta ama!

Normalde asla alıngan biri değilim, bana direk olarak edilmiş bir hakarete bile gülerek cevap vermiştim. Annem dershaneye yazıldığımı herkese söylemiş, kızdım. Anne neden söyledin, şimdi adım dershaneye gitti de atanamadı olacak. Ağzı olan konuşacak ve ben bir de bunlarla mücadele edeceğim. Keşke bazılarının ağzını büzebilsek. Siz nasılsınız şimdi atandınız mı

Ben sizi anliyorum zaten sizi sadece bu sureci yasayanlar anlar. Ama sizin kadar da sogukkanli degilim. Sozde cok cok yakin arkadasim bu tur bir muhabbete girmeye calisti ki kendisi de sizin arkadasiniz gibi gayet vasifsiz onu oyle bir bozdumki bir ay kendine gelip iletisime gecemedi. Valla bu kpss sureci zor dokunmasin kimse bize. Kimse kimseyi cekemz iyilgini istemez olmus. Unide sozde en yakin arkadaslarindan not saklayanlari gorduk bu neki.

Kesinlikle, kimseden motive destek istemiyorum, moral bozmasınlar yeter. Ben akrabalarımın söyleyeceklerinden bile korkuyorum. Öğretmenlik kazandığımda küçümsemişlerdi, kendi çocukları lise mezunuyken. Ben de bozabilirdim gayet kozum vardı. Ama yapmadım, kırıcı olamıyorum ben

iyi bir kapak fotografi koy, ogretmenligin kutsalligiyla ilgili yada okumus adam falan diye yazan bir sozlu resim.
Durumumda paylaşsam nasıl olur. İnanır mısınız hiç onlara siz lise mezunuz imasında bulunmadım, karakterime yakışmaz zaten. Onların da okumasını istedim, kadın kısmı okumalı dedim. Evli arkadaşımı hala teşvik ederim açıktan oku bari diye. Ales'ten yüksek aldığımda bile tebrik etmeyenler oldu. Neden insanlar bu kadar kötü

N nutmeg
Takılmayın "he" deyip geçin. Sizin sürecinizi sizin gibi yasayanlar anlar. Yıllarca emek verin, okuyun bir de atama bekleyin. Ögretmen değilim ama yıllarca dirsek çürütüp çalışamama hissinizi anlayabiliyorum. Bu süreçte motivasyonunuzu düşürecek şeylerden ve insanlardan uzak durun boşverin. Burada birçok kişi sizi motive edecek şeyler yazmış. Fatma'nin dedikleri yerine burada yazılan güzel şeylere, size iyi gelen konulara odaklanın. Umarim tez zamanda atanırsınız

evet 3.girisimde temmuzda atandim ama neler cektim neler.evliyim 1.5 yasinda kizim var hem ders hem ev isi.ustune esim cok zorladi beni.utanmasa bosanacakti cok baski yapiyodu bana

konuyla pek alakalı değil ama çok sinirliyim 2 gündür. Bukadar atanamayan öğretmenimiz varken çocuğum pazartesi okula başladı ama öğretmenin tayini çıkmış , okulda öğretmen yok ve nezaman geleceği belli değil haftaya gelirmiş muhtemelen ( sözleşmeli öğretmen) sonraaında o gidecekmiş kadrolu öğretmen gelecekmiş miş . Yani nasıl bir düzen bu anlamadım. Öğretmen oluyorsun emek veriyorsun ama bununla bitmiyor işte, bizdeki bı sistemle herşey çok daha zor.ama hayallarinizden vazgeçmeyin kolay gelsin.

Bazen insanlar yapamadıkları şeyleri başkaları yapınca b*k atıyorlar maalesef durum böyle.
Hiç canınızı sıkmaya değmez. Ben de mezun senesinde ygs mağduru biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Benim çevremde de daha üniversiteyi kazanamadın mı modelleri var.

Evet onlardan Allah razı olsun Size de çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Aman boşver bu senin suçun değil bir iki güne düzelirsin zaten çalışmaya başlarsın gene az kafanı dinlemiş olursun bu arada

evet 3.girisimde temmuzda atandim ama neler cektim neler.evliyim 1.5 yasinda kizim var hem ders hem ev isi.ustune esim cok zorladi beni.utanmasa bosanacakti cok baski yapiyodu bana
Sizi tebrik ederim, kızınızı da Allah size bağışlasın. Sonuçta atanmışsınız en güzeli

durumundada paylassan olur. maksat zaten karis tarafin okumasi. arkadaslarinin analari babalari kzlarini evlendirmek yerine okutsalarmis. Seni tebrik etmeyenler egitimi onemsemeyen kisiler oldugu icindir.Amaan alt tarafi falan puan almis iste diye dusunmuslerdir . Insanlar niye bu kadar kotu sorusuna inana verecek cevabim yok. bunun kaynagini bulsaydik cok daha guzel bir dunyamiz olurdu . Sakin baskalarinin lafiyla uzulme sen onlardan cok cok daha ileridesin her konuda. Okuyanlar okumayan bir mi su hayatta :) Insallah atanirsn tez zamanda :)

Ben kazandım da noldu kazandığım yeri beğenmediler İnsanlar hep konuşuyor. Allah yardıcımız olsun

Üstünde durmaya değmez bence belli ki bilgisi yok ya sistemi anlamamış olabilir, anlamıyor da olabilir. Öğretmenlerin durumunu genel anlamda düşününce önemli bi atanma sorunu var zaten. Ayrıca KPSS ile uğraşan herkes ama herkes hayatında en az 2-3 kişiden bu KPSS muhabbeti geçince atanamayacağını ima eden kişilerle karşılaşmıştır. Bunlarla motivasyon düşürmeye değmez.

Aman boşver bu senin suçun değil bir iki güne düzelirsin zaten çalışmaya başlarsın gene az kafanı dinlemiş olursun bu arada
Sanki biz öğretmenler kendimiz atanmak istemiyormuşuz gibi. Mağdur olan da biziz, üstüne gelinen de biziz. Bu cumartes tempo başlayacak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…