Rica ederim :))İnşallah çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettinizdurumundada paylassan olur. maksat zaten karis tarafin okumasi. arkadaslarinin analari babalari kzlarini evlendirmek yerine okutsalarmis. Seni tebrik etmeyenler egitimi onemsemeyen kisiler oldugu icindir.Amaan alt tarafi falan puan almis iste diye dusunmuslerdir . Insanlar niye bu kadar kotu sorusuna inana verecek cevabim yok. bunun kaynagini bulsaydik cok daha guzel bir dunyamiz olurdu . Sakin baskalarinin lafiyla uzulme sen onlardan cok cok daha ileridesin her konuda. Okuyanlar okumayan bir mi su hayatta :) Insallah atanirsn tez zamanda :)
O an aklıma hiç böyle kapak cevaplar gelmedi ki saf gibi sistemi anlatıyorum o da bana hala açıkta çok öğretmen var diyorEn kötü senin gibi bir mağazada çalışırım Can'ım ben yine de şansımı deneyeyim de deseydin:)))) Millet kaç kez giriyor kaçıncıda kazanıyor.Herkes kendi emeğinin bilgisinin ekmeğini yer.Nasibinde olan açıkta çok kişi olsa da atanırzBu nasiptir.Aynaya bak ve ben Başarıcam de o cahillere inat.Pes etme asla
Çok teşekkür ederim motiveniz için. Yiyecek ekmeğim varsa atanırım zaten, ama yoksa ne yapsam nafile. Çok sağolunHatta bu iş bazen branşa da bakmaz..gerçekten çabanız da önemlidir.. İng. Öğretmenliği mezunu bekar bir arkadaşım yıllardır atanamamışken, evli çocuklu arkadaşım almanca bölüm mezunu olarak önce formasyon, sonra kpss, alandı, mülakattı..bütün elemelerden sonra almanca öğretmeni olarak atanabildi..
Bakmayın siz öyle diyenlere..
Çabanızı görmezler zaten..buna gerek yok..
Bilindik bir söz ama siz yine de Şu sözü aklınızdan çıkarmayın: insanlar gemiyi limana getirip getiremediğinize bakarlar..
O yüzden çalışmaya devam..
Görümceniz de gerçekten kötü niyetliymiş. Dediyse ne olmuş, alıngansın gibi tepkilerle karşılaştım sizin gibi. Ama öyle olmuyor. Başkası için gayet normal olan bir cümle, bir başkası için çok kırıcı olabiliyor.Ben 2016 sinavina lise olarak girdim. Saglik meslek cikisliyim zaten.
Neyse girdim sinava alanda ilk 10un icerisindeyim falan ama saglik bakanligindan tık yok moraller sifır vs. Benim kücük görumce geldi bana dedi ki onca uni mezunu var sen lise mezunu olarak atanabilceginimi zannediyosun dedi. Ve biliyo ki benim oglum 2 yadindaydi cok calistim cok stres oldum vs. Bu kadin simdi bu cumleyi iyi niyetten mi soyledi sence ?
Neyse sonuc olarak 2 ay once atandim. Hemde tercih sonucumu onun evinde ogrendim.
Bana buna benzer bir cok kendini bilmez laflari oldu. En sonunda ben kurbanda patladim ama ne patlama. Dedim ki sen bunlari bunlari dedin aile fertleride hepsi bir olup kezban dediyse nolmus ee bunuda dedi cevap olarak ee dediyse nolmuslara dondu. Simdi sen söyle bacim ben de insanim insan yolda tanistigi insana bile atanamazsin der mi ? Ben kpss maceram olmadan oncede demedim su saatten sonrada demem. En olmadi dönersin dersin ki ah be canim cok zor ya ama sen gayretinj goster rabbim yuzunu guldursun emeklerin bosa cikarmasin.
O arkadasinla da hasret giderme tez elden iletisimi kopar. Kıskanc biri belliki belalti vurmaya calisiyo.
Simdi bana atandida havalandi yaftalamasi yapiyolar. Yaa ben cok doluyum. Senin arkadasinda tam bir fesat. Bak bak laflara bak alip duvara carpasim geldi.
Amin çok sağolun, sizim de gönlünüze göre olsun her şeyBunu söylerken mimikleri nasıldı,alay eder gibi mi ? Siz hassaslaşmışsınız doğal olarak,bu konuda kim ne dese alınırsınız.Ben de öğretmenim 2.5 yıl beklemişliğim var çok iyi bilirim o süreçleri Allah yardımcınız olsun
Okumamış ,mağazada çalışıyor.
Kıskanmış olabilir,
Herkes kendisi gibi olsun istiyor olabilir.
Hah işte, sonunda güzel bir dilekte bulunsaydı ben zaten bu kadar kırılmazdım. Acı gerçekleri ben zaten biliyorum, bilen insana hatırlatılır mıAcı gerçekleri söylemiş de insan tabi güzel şeyler duymak istiyor haklısınız.
Kötü niyet olduğunu sanmıyorum pek bazı insanlar dan dan konuşur.
Sonuna atama yok çok zor ama emeklerinin karşılığını alırsın inşallah eklese iyiymiş.
Özü bu.Öyle kişilerden de uzak durmak ve aynı şekilde yaklaşmak gerekir.O an aklıma hiç böyle kapak cevaplar gelmedi ki saf gibi sistemi anlatıyorum o da bana hala açıkta çok öğretmen var diyorTabi ki nasip, nasibimde yoksa yıl da olsa atanamam, varsa hemen atanırım. Ama işte insanlar hep konuşuyor..
Allah razi olsun canim rabbim herkese nasip etsin.Görümceniz de gerçekten kötü niyetliymiş. Dediyse ne olmuş, alıngansın gibi tepkilerle karşılaştım sizin gibi. Ama öyle olmuyor. Başkası için gayet normal olan bir cümle, bir başkası için çok kırıcı olabiliyor.
Bu arada sizi tebrik ederim, bebeğiniz de sağlıcakla gelsin
Aman kimse büyük konuşmasın şimdi o da hoca oluverir falanAllah razi olsun canim rabbim herkese nasip etsin.
Ya hem nasil kötu art niyetli butun aile bunun farkinda. Farkli sehirde ama ordan yetiyo.
O uniyi disardan okumus eyvallah okusun. Onlisans diplomasini yatak odasina cerceveleten bi kadin sen anla. Kocasi ogretim uyesi. Simdi 4 yilliga tamamladi kocasinin torpiliyle uniye hoca olmaya calisiyo. Ben de desem ki sevgili kezban abla o kadar 1. Sinif universtelerden mezun olmus insan varken sen disardan bitirdigin universteyle akademik kariyer mi yapmayi dusunuyosun desem nolur ? Vaaayy geline bak kiskanc gelin olurumayy zaten oldum da.
Allah bazi insanlara ozellikle kismet etmiyo diye dusunuyorum. Yakismiyo ustune oturmuyo cig duruyo.
Insan gonulden isteyip hakkiyla calisinca birazda kismetinde varsa oluyo rabbim bos cevirmiyo. Atandigin yerden kart at onaaz kaldi anca yetisir konularin bosver sen onu. Cok dokundu biliyorum ama ders calismani etkilemesin.
Aminn. Ben eğitimciyim, bana kötü niyetli laflar yakışmaz zaten. Sistem kesinlikle berbat..ne yazik kişisel egoların devrede oldugu bir arkadaşlik. Sizde laf söylemedim diye üzülmeyin bence bir egitimci adayi olarak herkes bir degil sizin gibi iyi niyetli olmayabilir.
Atananlarin totosu havada atanamayanlarin ki de yerde sistem ne igrenc isliyor.
Allah devlet büyüklerimize akil filir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?