Dedektiflik yapıp konu aramasak da neyin ne olduğunu anlatsanız ona göre cevap versekdaha öncede konu açmıştım yasca büyük olan kişiyle gezip dolaşıp maddi manevi kendimi kullandirtip sonucun bu şekilde olması. hazmedemiyorum. hem yüzünü görmek istemiyorum hemde nasıl bu şekilde olur diyorum. Onumde belirsizlik var evlenmekten korkuyorum artik. evlensemde güvenemem.
benden taşca büyük biriyle sevgili olup para yedirip sonucunda evli çıkıp aldığım hediyeyi arkamdan fırlatarak ayrılmam ve benim her tartışmamızda bu adamın pesinden koşmuş olmamDedektiflik yapıp konu aramasak da neyin ne olduğunu anlatsanız ona göre cevap versek
Adam evli mevzu bitmiştirbenden taşca büyük biriyle sevgili olup para yedirip sonucunda evli çıkıp aldığım hediyeyi arkamdan fırlatarak ayrılmam ve benim her tartışmamızda bu adamın pesinden koşmuş olmam
Hala bu adamla evlenme hayali mi kuruyorsun Aysel. Adam boşanmayacak kidaha öncede konu açmıştım yasca büyük olan kişiyle gezip dolaşıp maddi manevi kendimi kullandirtip sonucun bu şekilde olması. hazmedemiyorum. hem yüzünü görmek istemiyorum hemde nasıl bu şekilde olur diyorum. Onumde belirsizlik var evlenmekten korkuyorum artik. evlensemde güvenemem.
daha öncede konu açmıştım yasca büyük olan kişiyle gezip dolaşıp maddi manevi kendimi kullandirtip sonucun bu şekilde olması. hazmedemiyorum. hem yüzünü görmek istemiyorum hemde nasıl bu şekilde olur diyorum. Onumde belirsizlik var evlenmekten korkuyorum artik. evlensemde güvenemem.
Arkası yarın gibi heyecanlı oluyor gızBdv ye ne oldu ya hep aynı kişiler aynı konuları dondürüp dolaştırıp birkac günde bir aciyor
olayda 1 evli var zaten : adamdaha öncede konu açmıştım yasca büyük olan kişiyle gezip dolaşıp maddi manevi kendimi kullandirtip sonucun bu şekilde olması. hazmedemiyorum. hem yüzünü görmek istemiyorum hemde nasıl bu şekilde olur diyorum. Onumde belirsizlik var evlenmekten korkuyorum artik. evlensemde güvenemem.
Adam zaten evliOnumde belirsizlik var evlenmekten korkuyorum artik. evlensemde güvenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?