o kadar pismanim ki kendimi yiyip bitiriyorum .

Aysel ne diyorsun sen önceki konunu çok iyi hatırlıyorum adam evliydi seni de imam nikahlı mi alacakmış

Geçte olsa görmüşsün Aysel. Şansın varmış bence. Sana borç takıp kaçadabilirdi. Daha nice haysiyetsizlikler var daha.
Olayın şokunda da olabilirsin.
Ama kafanı çevir etrafına bak nice insanlar var ve kimse kimseye pek benzemiyor. İyisi gelsin diye dua et. Bile bile devam ettin mi o kısmı bilmiyorum ama inşallah bu tarz bir şey yapıp karmanı kötü etkilenmişsindir.
Dolandırılmak kötü bir his maddi manevi ama bırak pisliğinde boğulsun bugün bu şekilde şans gelen yarın Ayşe de Fatma da devam eder. İyi tanımak için artık daha sağlıklı adımlar atarsın bu olaydan bir şeyler öğrenip.

Başka biri mi var aysel kimle evleneceksin?

yuukum geliiir

Öncelikle sakin ol aldatılan kandırılan tek insan sen değilsin. Hayatımdaki hatalardan biri deyip ders çıkar ve yoluna devam et. Bu kadar kendini paralayarak eline ne geçecek. Şuan evlilik için bir aday mı var? Eğer yoksa kendine zaman var zaman her şeyin ilacı.

Evli olan veya olmayan bir adama para yedirmek ve peşinden koşmak neyin nesi ya. Öz saygın bu kadar mı düşüktü de kendine göre birini bulamadın. Bu kafayla bence sen evlenme zaten, sonra gelip yine burda başlık başlık ardına açarsın. Kocam beni sevmiyor mu acaba, başka biri mi vat acaba diye pfff

evet ozsaygimi cok zedeledim kaç yaş büyük adama yaranmak için maddi manevi kendimi sömürtturdum

iste yapılmayacak hatalar vardir bu da ondan aşk sevgi hikaye

karma ne oluyor

çocuklar için birlikteyim. bir düzenimiz yok diyordu ama yalan tabikide

Senin konular hâlâ prim yapıyor mu buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…