- 18 Ekim 2018
- 8.185
- 33.943
- 548
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Hayir severek ve genelde boyledir. Kimseye hayir diyemez ama bana cok rahat der.Görücü usulü mu tanıştınız? Hep mi böyleydi?
Bu çok yanlış sizinle vakit geçirmeye can atması lazım. Yarın evlenince hayal olur gezmek nişanlıyken böyleyse.
Ailesinde sosyal medyayi aktif kullanan cok insan var okur ya da gorurlerse problem olabilir diye dusundugum icin sildim kusura bakmayin bana sorabilirsiniz cevaplarim.Sinirle konu açıp daha sonra silecekseniz 2 kere düşünün. Önceki konularınızı silmişsiniz kibledim, bir önceki konudan bir detaya bakmak için girmiştim.
Ailemle vakit geçireceğim deseydi trip atar mıydınız? Veya ailesi emrivaki yapmış. Sonuçta gizli saklı bir şey olsa dışarıda olduğunu görmezdiniz.
Hayir severek ve genelde boyledir. Kimseye hayir diyemez ama bana cok rahat der.
Kızlar taptaze sinirimle yazıyorum. Biz öyle nişanlımla izin gunlerini disarda gecirebilen bi cift degiliz ya ailesinin isleri olur ya kendisinin evlerimiz de cok uzak degil. Ama ben yoruluyor yogun diye hic darlamam kiyamam.
Bi kaç gün önce bu pazar buluşalim hava da guzel bi kahvalti yapar sonra gezeriz dedim evde yatacagm dinlenecegim cok yorgunum dedi. Az once ögrendim ki evden disari cikmis ailesiyle bahcelerine gitmisler bende evde oturuyorum. Suratina kapattim telefonu sinirden de bi guzel oturup agladim ama buyutuyor muyum ? Gerçekten çok zoruma gitti.
Taktik değiştir , daha dün bir konu vardı saçını süpürge eden eş üstüne dayak yemiştiHayir hic maddi skntilari yok zaten genelde para harcamasin diye ben hep evden biseyler hazirlarim
Nikah kıyılmıştı diye hatırladığımdan baktım. Nasıl olsa imza attık rahatlığı da olabilir ama bu adam baştan beri böyleymiş, değiştiremezsiniz bir de böyle triplendiğiniz için kendince gizli kapaklı gitmiş işte her ne kadar siz sonradan görmüş olsanız da.Ailesinde sosyal medyayi aktif kullanan cok insan var okur ya da gorurlerse problem olabilir diye dusundugum icin sildim kusura bakmayin bana sorabilirsiniz cevaplarim.
Daha once bi cok kere daha boyle oldugu icin trip atardim evet. Genelde ailesi her pazar gider goturecek baska kimse de yok nisanlimdan baska cogu defa her pazar oraya vakit ayirdigin kadar bana ayir diye kavga ettim.
Evet kiyildi bunu bende dusundum ve dedigim gibi okuyup problem yapacak bi suru insan oldugu icin silmek zorunda kaldim baya da uyaniklar.Nikah kıyılmıştı diye hatırladığımdan baktım. Nasıl olsa imza attık rahatlığı da olabilir ama bu adam baştan beri böyleymiş, değiştiremezsiniz bir de böyle triplendiğiniz için kendince gizli kapaklı gitmiş işte her ne kadar siz sonradan görmüş olsanız da.
Benim de erkek arkadaşım çok yoğun olduğundan haftasonları uyumayı tercih eder ama plan yaparsak da uyar ya da kendi de teklif eder ama birinci tercihi uyumaktır ona kalsa. Böyle uyum sağlayan tarafı olmasaydı şu an çok daha farklı şeyler düşünürdüm onun hakkında ve başından ona göre bitirir veya göze alıp devam ederdim.
Nasil bi taktik uygulamalyim bilmiyorumTaktik değiştir , daha dün bir konu vardı saçını süpürge eden eş üstüne dayak yemişti
Bırak harcasın para zaten dışarı çıkardığı yokmuş
Büyütmüyorsunuz. Böyle olacak evlenince de. Ailesine uyarsan birlikte takılırsınız. Bana sorarsan sende ailene ayır zamanını takma onu. O düşünsün.Kızlar taptaze sinirimle yazıyorum. Biz öyle nişanlımla izin gunlerini disarda gecirebilen bi cift degiliz ya ailesinin isleri olur ya kendisinin evlerimiz de cok uzak degil. Ama ben yoruluyor yogun diye hic darlamam kiyamam.
Bi kaç gün önce bu pazar buluşalim hava da guzel bi kahvalti yapar sonra gezeriz dedim evde yatacagm dinlenecegim cok yorgunum dedi. Az once ögrendim ki evden disari cikmis ailesiyle bahcelerine gitmisler bende evde oturuyorum. Suratina kapattim telefonu sinirden de bi guzel oturup agladim ama buyutuyor muyum ? Gerçekten çok zoruma gitti.
Benim sevgililik dönemim de böyleydi. Hafta içi akşam görüşürdük. Tatillerini ailesi ile geçirirdi. Bir pazar birşey yapalım demefi ben zaten demem. Hep böyle olacak sizin içinde. Bütün planlar ailesine göre yapılacak.Bir kerelik degil. Hic bi pazar gununde doya doya gezdigimizi hatirlamiyorum.
Vallahi ayni benim de oyle. Hafta ici aksamlari o da 2 3 saat. Nikah kiyarsak duzelir dedim nafile hala ayni.Benim sevgililik dönemim de böyleydi. Hafta içi akşam görüşürdük. Tatillerini ailesi ile geçirirdi. Bir pazar birşey yapalım demefi ben zaten demem. Hep böyle olacak sizin içinde. Bütün planlar ailesine göre yapılacak.
Büyütmuyorsunz haklısınz sizide alıp beraber gidebilirdnz onlar içinde iyi bı durum beraber birbirinizi tanıma fırsatları böyle oluşturulur zaten ben tepkimi devam ettirir yaptığı hatayı anlamasını saglardm kesinlikle.Kızlar taptaze sinirimle yazıyorum. Biz öyle nişanlımla izin gunlerini disarda gecirebilen bi cift degiliz ya ailesinin isleri olur ya kendisinin evlerimiz de cok uzak degil. Ama ben yoruluyor yogun diye hic darlamam kiyamam.
Ve evlendinSevgiliydik...Bayramda ne yapacaksın demiştim. 9 günlük tatildi. Arefe günü mezarlık vs. 1. Gün mezarlık aile 2. Günü akraba vs 3. Günü denize arkadaşlarla 4. Günü belki işe dönerim belki babamlarla piknik c.tesi dinlenirim falan dedi. Ben Neredeyim bu planda dedim. İşte görüşürüz zart zurt.
Düzelmeyecek. Sizi sevdiğine eminim. Ama siz her zaman son sırada olacaksınız.Vallahi ayni benim de oyle. Hafta ici aksamlari o da 2 3 saat. Nikah kiyarsak duzelir dedim nafile hala ayni.
Her seferinde sevdigim bi tatliyi alir bzim eve supriz yapar bende yumusar devam ettirmezdim. Bu sefer hic bi sekilde konusmayi dusunmuyorum.Büyütmuyorsunz haklısınz sizide alıp beraber gidebilirdnz onlar içinde iyi bı durum beraber birbirinizi tanıma fırsatları böyle oluşturulur zaten ben tepkimi devam ettirir yaptığı hatayı anlamasını saglardm kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?