- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Nasil katlaniyorsunuz ?Zamanını parasını herşeyini ailesine veren bir eşim var. Bende ev arkadaşı gibiyim. Ona uyarsam yanında köşede takılırım. Kıyıda köşede dertlerini özellerini konuşurlar. Hiçbir zaman aileden olmadım olmayacağım. İşte böyle olacak evliliğin. Sakın ona uyma. Çık şimdi arkadaşlarınla dolaş eğlen.
Sizin böyle şeyleri önemsiz gördüğünüzü düşünmesin yoksa nasıl olsa ben gönlünu alırım bu haftada şunu yapalım der bilsin ki × bu konuda ciddi ve hoşlanmıyor tavrından sonrasida artk onun anlayışı.Her seferinde sevdigim bi tatliyi alir bzim eve supriz yapar bende yumusar devam ettirmezdim. Bu sefer hic bi sekilde konusmayi dusunmuyorum.
Sorma. Hala da aynı. Birde kalan vaktinde hep onunla ilgilenmelisin. Yani o ve ailesi için yaşayacağım. Çok dertliyim çokVe evlendin
Gelmezsin diye düsündüm dedi.
Evet hava cok guzel ve ben evde tek basima oturuyorum bunu dusunemedi cok uzgunum su an.Size bahceye gidiyoruz bak annemlerle, gel sende degisiklik olur senin icinde diyebilirdi...
Haklisiniz sonuna kadar benn bile sinir oldum suan
Evlenince de Böyle olacak biliyorsunuz demi? Hep ailesi ön planda olacak. İnsan nişanlısı ile vakit geçirmek yerine her gün gördüğü ailesine koşuyorsa bir şey dememek lazım onaGelmezsin diye düsündüm dedi.
Bu diğerleri gibi değil bence. Açıkca yalan söylemiş.Her seferinde sevdigim bi tatliyi alir bzim eve supriz yapar bende yumusar devam ettirmezdim. Bu sefer hic bi sekilde konusmayi dusunmuyorum.
Aynen oyle. Ben ona diyecegim seyi biliyorum artik yeter.Evlenince de Böyle olacak biliyorsunuz demi? Hep ailesi ön planda olacak. İnsan nişanlısı ile vakit geçirmek yerine her gün gördüğü ailesine koşuyorsa bir şey dememek lazım ona
Peki siz ve sizin aileniz? Siz ve ailenizin istekleri? Hayatınızı eşinize bağımlı gibi geçirmeniz çok yorucu olmalıSorma. Hala da aynı. Birde kalan vaktinde hep onunla ilgilenmelisin. Yani o ve ailesi için yaşayacağım. Çok dertliyim çok
Hazirlandm bi gun termosa cay demledm yiyecek biseyler hazirladim beni arayip bahce icin malzeme bakmaya gitmemiz lazim babamla dedigini biliyorum. Tepkimi zamaninda koyamadim benBu diğerleri gibi değil bence. Açıkca yalan söylemiş.
Bikaç kere olsa idare edilirdi ama bu kadarı bence saygısızlık.Hazirlandm bi gun termosa cay demledm yiyecek biseyler hazirladim beni arayip bahce icin malzeme bakmaya gitmemiz lazim babamla dedigini biliyorum. Tepkimi zamaninda koyamadim ben
Evlenince düzelir gibi birşey olmuş bu ama değişmiyorlar, değişmezler. Bu evlendiğinizde de olacak ve siz yine bir haftasonu bu konunun evlendik versiyonlusunu açacaksınız.Vallahi ayni benim de oyle. Hafta ici aksamlari o da 2 3 saat. Nikah kiyarsak duzelir dedim nafile hala ayni.
Bir kerelik degil. Hic bi pazar gununde doya doya gezdigimizi hatirlamiyorum.
Yazik. Evet. Ama bu konuda çok gucsuzumBikaç kere olsa idare edilirdi ama bu kadarı bence saygısızlık.
Çok geç değil ki. Yeter artık demelisiniz. Bu şekilde evlenince ne olacak. Şimdi de evdesiniz, evlenince de onun ailesinin veya arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyeceksiniz. Yazık değil mi?
Niye sen hazırlıyosun.Sen böyle yaparsan oda seni görmezden gelir.Erkekler dünyadaki en nankör insanlar.Tabıkı nankor olmayanlarda var ama böyle çok degersız olursun bılesın.Evıne yemege geldıgınde hazırlarsın.Hayir hic maddi skntilari yok zaten genelde para harcamasin diye ben hep evden biseyler hazirlarim
Nesini sevdin çok merak ettimBir kerelik degil. Hic bi pazar gununde doya doya gezdigimizi hatirlamiyorum.
Canım bak adam çok güzel spoiler veriyor evlendikten sonra sakın bu adam beni eve tıktı ancak anasıgilin bahçesine gidiyoruz demeyin.Kızlar taptaze sinirimle yazıyorum. Biz öyle nişanlımla izin gunlerini disarda gecirebilen bi cift degiliz ya ailesinin isleri olur ya kendisinin evlerimiz de cok uzak degil. Ama ben yoruluyor yogun diye hic darlamam kiyamam.
Bi kaç gün önce bu pazar buluşalim hava da guzel bi kahvalti yapar sonra gezeriz dedim evde yatacagm dinlenecegim cok yorgunum dedi. Az once ögrendim ki evden disari cikmis ailesiyle bahcelerine gitmisler bende evde oturuyorum. Suratina kapattim telefonu sinirden de bi guzel oturup agladim ama buyutuyor muyum ? Gerçekten çok zoruma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?