O kadar sinirliyim ki !

Nasil katlaniyorsunuz ?

Her seferinde sevdigim bi tatliyi alir bzim eve supriz yapar bende yumusar devam ettirmezdim. Bu sefer hic bi sekilde konusmayi dusunmuyorum.
Sizin böyle şeyleri önemsiz gördüğünüzü düşünmesin yoksa nasıl olsa ben gönlünu alırım bu haftada şunu yapalım der bilsin ki × bu konuda ciddi ve hoşlanmıyor tavrından sonrasida artk onun anlayışı.

Evlenince de Böyle olacak biliyorsunuz demi? Hep ailesi ön planda olacak. İnsan nişanlısı ile vakit geçirmek yerine her gün gördüğü ailesine koşuyorsa bir şey dememek lazım ona
Aynen oyle. Ben ona diyecegim seyi biliyorum artik yeter.

Sorma. Hala da aynı. Birde kalan vaktinde hep onunla ilgilenmelisin. Yani o ve ailesi için yaşayacağım. Çok dertliyim çok
Peki siz ve sizin aileniz? Siz ve ailenizin istekleri? Hayatınızı eşinize bağımlı gibi geçirmeniz çok yorucu olmalı

Bu diğerleri gibi değil bence. Açıkca yalan söylemiş.
Hazirlandm bi gun termosa cay demledm yiyecek biseyler hazirladim beni arayip bahce icin malzeme bakmaya gitmemiz lazim babamla dedigini biliyorum. Tepkimi zamaninda koyamadim ben

Hazirlandm bi gun termosa cay demledm yiyecek biseyler hazirladim beni arayip bahce icin malzeme bakmaya gitmemiz lazim babamla dedigini biliyorum. Tepkimi zamaninda koyamadim ben
Bikaç kere olsa idare edilirdi ama bu kadarı bence saygısızlık.
Çok geç değil ki. Yeter artık demelisiniz. Bu şekilde evlenince ne olacak. Şimdi de evdesiniz, evlenince de onun ailesinin veya arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyeceksiniz. Yazık değil mi?

Vallahi ayni benim de oyle. Hafta ici aksamlari o da 2 3 saat. Nikah kiyarsak duzelir dedim nafile hala ayni.
Evlenince düzelir gibi birşey olmuş bu ama değişmiyorlar, değişmezler. Bu evlendiğinizde de olacak ve siz yine bir haftasonu bu konunun evlendik versiyonlusunu açacaksınız.

Yazik. Evet. Ama bu konuda çok gucsuzum

Hayir hic maddi skntilari yok zaten genelde para harcamasin diye ben hep evden biseyler hazirlarim
Niye sen hazırlıyosun.Sen böyle yaparsan oda seni görmezden gelir.Erkekler dünyadaki en nankör insanlar.Tabıkı nankor olmayanlarda var ama böyle çok degersız olursun bılesın.Evıne yemege geldıgınde hazırlarsın.

Canım bak adam çok güzel spoiler veriyor evlendikten sonra sakın bu adam beni eve tıktı ancak anasıgilin bahçesine gidiyoruz demeyin.
Bence sizi sevmiyor, laf olsun diye evlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…