- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Bir daha goruselim dememek yerine bir daha gorusmeyelim dedim.Sık tekrarladığı bir durumsa siz birdaha görüşelim demeyin bakalım o nezaman diyecek? Dediğinde de hemen atlamayın programım var olmaz deyin.görüşmeyin bakalım ne yapacak. Normal değil çünkü nişanlınızın tavrı.
Evet sanirim bunu yavas yavas kabullenmem gerekecek. Insan bazen bazi seyleri kendine cesurca itiraf edemiyorCanım bak adam çok güzel spoiler veriyor evlendikten sonra sakın bu adam beni eve tıktı ancak anasıgilin bahçesine gidiyoruz demeyin.
Bence sizi sevmiyor, laf olsun diye evlenecek
Ailesi iyi insanlar. Güler yüzlü yani. Eşimin tavırları ile ilgili konuştum kendisi ile ona göre herşey normal. Düşünmemeye çalışıyorum. Çocuğumda yok. Kendimi zavallı ve çaresiz hissediyorum.Nasil katlaniyorsunuz ?
Ben yokum aileme de saygılıdır.Peki siz ve sizin aileniz? Siz ve ailenizin istekleri? Hayatınızı eşinize bağımlı gibi geçirmeniz çok yorucu olmalı
Siz de sevgiye yenilenlerdensiniz anladigim kadariyla.Ailesi iyi insanlar. Güler yüzlü yani. Eşimin tavırları ile ilgili konuştum kendisi ile ona göre herşey normal. Düşünmemeye çalışıyorum. Çocuğumda yok. Kendimi zavallı ve çaresiz hissediyorum.
O kadar haklisiniz ki. Nisanliyken herseyin daha bi heyecanla yapilmasi lazim ben yontarim diye dusundum ama daha bir arpa boyu yolu anca katettim.Yani kızlar bu gibi adamlarla evlenip neslini çoğaltmayın. Herif nişanlıyken böyle evlenince daha beter olcak.
Biz nişanlıyken eşim bizde kalırdı hafta sonları. Ki işi çok yoğun 2 günde 3 günde bir ancak uyurdu. Annesi sitem eder dururdu, ki ailesine inanılmaz bağlıdır yeni evliyken çok sorun yaşadık bu yüzden bana pervane olduğu halde.
E şimdi bu düz öküzle evlenip de mutluluk beklemek denize olta atıp köy tavuğu çekmeyi beklemek gibi bi şey..
Daha dun bizdeydi yemek yedik ama pazar yatip dinlenicem diye dun bize cagirdim ben. Dun de geldigi icin bugun disari cikmasini problem yapmayacagimi dusunup cikti heralde. Ama hal ne olursa olsun incindimçok haklısınız..
seven insan hep sevdiği ile birlikte olmak ister.
daha nişanlıyken bile hiç heyecan istek yoksa niye evleniyor bu adam..
iyi düşünün bence..
ah canım ah kaç yaşında adam yontulur mu? Sen yol alana kadar oooo o sinirlerin mahvolcak. Anlayışın tahammülün kalmıycak. Bunu kendine yapmayı değer görüyosan devam et. Ailesi yüzünden sorunlar yaşıycaksınız bak bunu yaz bi kenara beni unutma.O kadar haklisiniz ki. Nisanliyken herseyin daha bi heyecanla yapilmasi lazim ben yontarim diye dusundum ama daha bir arpa boyu yolu anca katettim.
Aynen. Sevgi,aşk neyse artık. Çekip gitmiyorsan kabul edeceksin.Siz de sevgiye yenilenlerdensiniz anladigim kadariyla.
Biz hep boyleydik.Gayet haklısınız. Nişanlılık döneminde insan buluşmalara doyamaz, ailesini ekmek için sebepler uydurur falan. Nişanlınız sizi 20 yıllık evli sanıyor herhalde
Yok cok haklisiniz yok bu sefer cok farkli olacak hic bisey icin gec degil.ah canım ah kaç yaşında adam yontulur mu? Sen yol alana kadar oooo o sinirlerin mahvolcak. Anlayışın tahammülün kalmıycak. Bunu kendine yapmayı değer görüyosan devam et. Ailesi yüzünden sorunlar yaşıycaksınız bak bunu yaz bi kenara beni unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?