O kadar sinirliyim ki !

Bir kerelik degil. Hic bi pazar gununde doya doya gezdigimizi hatirlamiyorum.

görücü usulumu
benim bir tanıdık
çocukla kız pek vakit geçirmezlerdi
ailesi meğer çocuğun saflığı ortaya çıkmasın diye sürekli görüştürmüyorlarmış
çocuk biraz safcaydı
aklı yerinde ama değişik bir aklı vardı

Daha şimdiden böyle yapıyorsa evleniyorsa iplemez bile.

çok yakın arkadaşım aynı şartlarda evlendi. aileler birbirine yakındı ama çocuk hep ailesinin bahçe işine market işine koşardı. anne baba sapasağlam ve tek çocuk değil 6 kardeşi daha vardı. 3 yıllık evli şimdi ve bin pişman. ailesi boşanmasını kabul etmiyor. kendisi de küçük bi ilçede iş bulamıyor. buldukları da 700 lira civarı sigortasız işler. ki kendi de 2 üni mezunu. polislik deniyor 3 yıldır son hakkı kaldı. bi atansam paramı elime alsam boşanıcam diye gün sayıyor. eşinin ailesinin 3 yıldır her izin gününde ne hastanesi ne bahçesi ne evi ne gezmesi bitti, markete giderken bile beraber gitmek istiyorlarmış.. evleri alt-üst 2 katlı. evine gelen misafire, yediklerine kadar dahiller. ve eşinin sesi çıkmıyor. ailem onlar napayım modunda. sizde böyle olmak istemiyorsanız baştan bi oturun düşünün bence.

Onlara uzak bir yere oturacagiz evlenince o yuzden oyle olmaz diye dusunuyorumm... :/

Severek. Yok hic gorusmuyor degiliz ama surekli bi isleri oldugu icin izin gunlerinde gorusemiyoruz cunku hep bir is cikariyorlar

Severek. Yok hic gorusmuyor degiliz ama surekli bi isleri oldugu icin izin gunlerinde gorusemiyoruz cunku hep bir is cikariyorlar
Aile yapısını şimdiden belli ediyor evlenince de her tatil gününüzde bir arada olacaksınız ya onlardasınız ya onlar size gelecek aman diyim evlilik sadece nişanlıyla olmuyor aileylede evleniliyor ve sizin şuan öpüş kokuş heyecan ve sürekli bir arada durmak istemeniz lazım çok değişik gerçekten sevildiğinizi hissedebiliyormusunuz? Bence bu adam fazla aileci herzamanda ilk sırada öyle olur fragmandan belli. Ben bu durumdan dolayı boşanma aşamasındayım kaldı ki biz nişanlıyken devamlı bir aradaydık adam evimden çıkmazdı devamlı tepemdeydi. Çok iyi düşünün için rahat olsa bu evliliğe gözün kapalı güvensen buraya konu açmazdın.

Çok iyi düşünün için rahat olsa bu evliliğe gözün kapalı güvensen buraya konu açmazdın.
Bu konuda cok haklisiniz.
Baska bir sehirde oturacagimiz icin icim biraz daha rahat. Bir de evlilik surecinde benim istedigimi yapiyor senin istemen onemli diyor bu yuzden bagliyor eli kolumu.

Esiniz fazla aileci oldugu icin mi bosaniyorsunuz?

Onlara uzak bir yere oturacagiz evlenince o yuzden oyle olmaz diye dusunuyorumm... :/

Uzak yerde de tüm yıllık izinlerinizi ailesinin yanında harcayacaksınız veya cümbür cemaat tatile gideceksiniz.

İyi düşünün.

Sizin beklentilerinizi karşılayamaz bu adam. İlla evleneceğim diyorsanız beklentilerinizden vazgeçin.

Bu konuda cok haklisiniz.
Baska bir sehirde oturacagimiz icin icim biraz daha rahat. Bir de evlilik surecinde benim istedigimi yapiyor senin istemen onemli diyor bu yuzden bagliyor eli kolumu.

Esiniz fazla aileci oldugu icin mi bosaniyorsunuz?
Eğer oğullarına aşırı bağlılarsa yatılı misafirin olur sürekli. Basit gibi görünüyo neden bende farkındayım. Ama çok bunaltıcı bişey bu evet tamamen bu yüzden boşanıyorum.

Ben bunu test ettim aslinda. Gezmek istedigimiz bir yer vardi gorumcelerim de birlikte gidelim diyordu surekli plan yapiyorlardi, ben basbasa gitmek istedigimizi soyledim ve hic ikiletmedi hatta gittik diye baya bi bozuldular ama...

Ben bunu test ettim aslinda. Gezmek istedigimiz bir yer vardi gorumcelerim de birlikte gidelim diyordu surekli plan yapiyorlardi, ben basbasa gitmek istedigimizi soyledim ve hic ikiletmedi hatta gittik diye baya bi bozuldular ama...
Nişanlıyken bizde böyleydik. Evlendik hooop eş kişisi döndü. Aile yapısına o yüzden dikkat etmelisin.

Eğer oğullarına aşırı bağlılarsa yatılı misafirin olur sürekli. Basit gibi görünüyo neden bende farkındayım. Ama çok bunaltıcı bişey bu evet tamamen bu yüzden boşanıyorum.
Evet neden basit gibi aslinda ama degil de gibi yani bilemiyorum. Sizin de hakkinizda hayirlisi olsun insallah esiniz biseylerin farkina varir gec olmadan.

Aynı konuda 10 test yapmadan karar vermeyin lütfen.

Vallahi uzaklar diye hiiiçç teselli etmeyin kendinize çünkü bir telefon yetiyor huzurunuzun kaçmasına...

Bir tane sorunsuz iliski gormedim kiminle konustuysam hep birinden bi sıkntı çekiyor.
Normalde ılımlı biriyimdir ama artik sert bi tavir takindim biraz o yüzden cekiniyorlar bana bisey demeye.

Bir tane sorunsuz iliski gormedim kiminle konustuysam hep birinden bi sıkntı çekiyor.
Normalde ılımlı biriyimdir ama artik sert bi tavir takindim biraz o yüzden cekiniyorlar bana bisey demeye.
Al benden de o kadar..
Canım o sert tavrı sonradan çekince ile değil cadıydı soğuktu bilmem neydi bir sürü şeyle yaftalıyorlar.
İnşAllah mutlu olursun ya ne kadar zor.
Çocuk iyi olsa aile tırt genelde...

Al benden de o kadar..
Canım o sert tavrı sonradan çekince ile değil cadıydı soğuktu bilmem neydi bir sürü şeyle yaftalıyorlar.
İnşAllah mutlu olursun ya ne kadar zor.
Çocuk iyi olsa aile tırt genelde...
Valla bana ilişmesinler de varsın cadı oluyum.
Biraz dişli olmak lazımmış ben en başta iyi olalım aile olalım diye yaklaştım bütün iyi niyetlerimi suistimal ettiler, simdi ogullarini istedigi kadar kullanabilirler ama evlenince ipin ucu bende olacak. Cadıyım artık valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…