- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Neden böyle olasınız? Evlenince zaten sıradan hayata atlıyoruz, çocuk ev işleri, yemek, hayat meşgaleleri vs... Bir kadının en azından nişanlılık gibi bir dönemi heyecanla geçirmesi lazım, iliklerine kadar sevildiğini hissetmesi, buluşacağız diye kalbinin gümbür gümbür olması lazım. Ki bu kadın için geçerli değil sadece, erkeğinde sevdiğinin başını döndürmek, kendini kabul ettirmek için deli divane olması lazım.Biz hep boyleydik.
Evet bunu ben de ona soyluyorum artik ugrasacak mecalim kalmadigi icin bende saldım ipin ucunu ama olamiyorum artik bende, misal hastalandigimda bi kere bana cok ozel bi ilgi goster mutlu et beni dedigim halde sadece bi kac kez arar nasil oldun diye ben sikayet ettigim zaman da aradim ya der, yani evli gibiyiz 40 yillik evliler gibiyiz ve ben cok yoruldum artik bu durumdan surekli sikayetcisin diyor ben napiyim diyor bi yerden sonra o da arkasini donuyor.Neden böyle olasınız? Evlenince zaten sıradan hayata atlıyoruz, çocuk ev işleri, yemek, hayat meşgaleleri vs... Bir kadının en azından nişanlılık gibi bir dönemi heyecanla geçirmesi lazım, iliklerine kadar sevildiğini hissetmesi, buluşacağız diye kalbinin gümbür gümbür olması lazım. Ki bu kadın için geçerli değil sadece, erkeğinde sevdiğinin başını döndürmek, kendini kabul ettirmek için deli divane olması lazım.
O raddeye geldigim icin yapiyorum cunku karsima alip alip sakin sakin konusmaya varmiyor dilim.Her ne olursa olsun sakin kalıp sakin konusun. Sinirinizi karsıya yansıtıp hesap sorar gbi olursanız Bi anda suclu olursunuz. (ben bazen yapıyorum bunu) konuya gelirsek de haksız sayılmazsınız. Genel olarak heyecansız olması karakteri de olanilir
Gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza. Ayrılın demek bana düşmez ama birkez daha düşünün. Böyle bir arkadaşım var, aynı nişanlınız gibi bir adamla evlendi. Oda, arada bir sürprizler yapıyor evlenince daha çok yapar, ben onu sevgimle yontarım dedi, ama şuan kendi yaptığı hazırlıklar, sürprizler, verdiği emekler hep duvara gibi. Adam hep mutsuz, hep suratı asık ve hep bir beklenti içinde. Arkadaşım adına öyle üzülüyorum ki. İnşallah düzelir diyelim.Evet bunu ben de ona soyluyorum artik ugrasacak mecalim kalmadigi icin bende saldım ipin ucunu ama olamiyorum artik bende, misal hastalandigimda bi kere bana cok ozel bi ilgi goster mutlu et beni dedigim halde sadece bi kac kez arar nasil oldun diye ben sikayet ettigim zaman da aradim ya der, yani evli gibiyiz 40 yillik evliler gibiyiz ve ben cok yoruldum artik bu durumdan surekli sikayetcisin diyor ben napiyim diyor bi yerden sonra o da arkasini donuyor.
Yok artıkBir kerelik degil. Hic bi pazar gununde doya doya gezdigimizi hatirlamiyorum.
O bahceye siz fazlamı geldinşz acaba ben olsam arar a...na ederdim netKızlar taptaze sinirimle yazıyorum. Biz öyle nişanlımla izin gunlerini disarda gecirebilen bi cift degiliz ya ailesinin isleri olur ya kendisinin evlerimiz de cok uzak degil. Ama ben yoruluyor yogun diye hic darlamam kiyamam.
Bi kaç gün önce bu pazar buluşalim hava da guzel bi kahvalti yapar sonra gezeriz dedim evde yatacagm dinlenecegim cok yorgunum dedi. Az once ögrendim ki evden disari cikmis ailesiyle bahcelerine gitmisler bende evde oturuyorum. Suratina kapattim telefonu sinirden de bi guzel oturup agladim ama buyutuyor muyum ? Gerçekten çok zoruma gitti.
Oyle yaptm bende zatenn agzima geleni saydirip telefonu surarina kapattimO bahceye siz fazlamı geldinşz acaba ben olsam arar a...na ederdim net
Evet konusmayın zaten anlasın kendini. Zaten konusup durumu anlatmıssınız, daha fazla ne yapılabilir bilemiyorum.O raddeye geldigim icin yapiyorum cunku karsima alip alip sakin sakin konusmaya varmiyor dilim.
Karakteri heycansiz olabilir olsa bile ben kadinim ben defalarca ne istedigimi ne bekledigimi soyledim yapmazsan bu iliski yurumez bi iliskinin yurumesi icin once kadinin ruhu doyar sonra kadin doyurur ben defalarca anlattim bunu. Bugun de cok ayip etti ben konusmayin dusunmuyorum inceldigi yerden kopsun
Evet hava cok guzel ve ben evde tek basima oturuyorum bunu dusunemedi cok uzgunum su an.
Sevgiliydik...Bayramda ne yapacaksın demiştim. 9 günlük tatildi. Arefe günü mezarlık vs. 1. Gün mezarlık aile 2. Günü akraba vs 3. Günü denize arkadaşlarla 4. Günü belki işe dönerim belki babamlarla piknik c.tesi dinlenirim falan dedi. Ben Neredeyim bu planda dedim. İşte görüşürüz zart zurt.
haklısınız size dürüst olabilirdi en azından evde uyicam değilde annemlerle bahçeye gidicez diyebilirdi ha bide sizi nie cagirmamislarki sizde artık onlardan birisiniz. Benim halamın kızı daha 4 aydır nişanlı.... Nişanlısinin dayısının kızının doğum gününe gitmişler heryere davet ediliyor öyle olmasi lazım zatenKızlar taptaze sinirimle yazıyorum. Biz öyle nişanlımla izin gunlerini disarda gecirebilen bi cift degiliz ya ailesinin isleri olur ya kendisinin evlerimiz de cok uzak degil. Ama ben yoruluyor yogun diye hic darlamam kiyamam.
Bi kaç gün önce bu pazar buluşalim hava da guzel bi kahvalti yapar sonra gezeriz dedim evde yatacagm dinlenecegim cok yorgunum dedi. Az once ögrendim ki evden disari cikmis ailesiyle bahcelerine gitmisler bende evde oturuyorum. Suratina kapattim telefonu sinirden de bi guzel oturup agladim ama buyutuyor muyum ? Gerçekten çok zoruma gitti.
Nişanı bırakın resmi nikahı bile kıydıkhaklısınız size dürüst olabilirdi en azından evde uyicam değilde annemlerle bahçeye gidicez diyebilirdi ha bide sizi nie cagirmamislarki sizde artık onlardan birisiniz. Benim halamın kızı daha 4 aydır nişanlı.... Nişanlısinin dayısının kızının doğum gününe gitmişler heryere davet ediliyor öyle olmasi lazım zaten
Simdidenmi inanmıyorum ben nişanlıyken resmi nikahı hiç doğru bulmuyorum bana göre tabyyNişanı bırakın resmi nikahı bile kıydık
Tayin gereği mecbur kaldikSimdidenmi inanmıyorum ben nişanlıyken resmi nikahı hiç doğru bulmuyorum bana göre tabyy
Bende böyle olsun istiyorum.Adamın can atıyor olması lazım buluşmak için.. Sevgiliykende nişanlıykende farklı şehirlerdeydik eşimle(bursa-istanbul).. her cuma işten erken çıkar iş çıkışıma yetişir hadi yemeğe hadi biyerlere derken gece yarısından önce girmezdik eve. Cumartesi sabah kahvaltıya diye çıkar yine gece yarısından önce girmezdik eve. Pazar günü kahvaltı falan derken akşam yemeğinide yer giderdi istanbul’a.. Bu arada aileside Bursa’da tabi,muhtemelen sabah evden çıkarken falan görüyorlardı oğullarını onun dışında evde olamıyordu çünkü.. Böyle bir tempoda olmanız birbirinizi görmek için can atmanız lazım..
Tabyy siz daha iyi bilirsiniz daha iyi tanirsinizTayin gereği mecbur kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?