O kadar üzgünüm ki

Yaren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
85
51
88
32
Hayırlı sabahlar. Annemin yarın yatışı yapılıp pazartesi troid nodül ameliyatı olacak ameliyat sırasında idi aniden haber geldi . Farklı şehirlerdeyiz evliyim misafir gelecek yabancı değil gelecek olanlar eşimde ağırlar ama hızlı tren bakıyorum yer yok Hamileliğimin son ayı sık lavabo ihtiyacım oluyor otobüs ile gideyim diyorum sonra sıkıntı olur diye hızlı tren bakıyorum ama yok yer.. annemin yanında ablam olacak. Ben yanında ilk kEz olamayacağım o kadar üzülüyorum ki ağlıyorum onun yanında olamayacağım diye.. Çok zor geldi bu durum bana.. İçimi dökmek istedim...

Son düzenleme:
Misafirinize annenizin amaliyat olacagini soyleyin anneniz bu durumda iken misafiri kabul etmezsiniz olur biter

Böyle önemli bir durumda misafir mi ağırlayacaksınız? Hemen iptal edip annemin yanına giderdim. Misafir düşünmeniz garip. Kızım bana misafirim var ondan gelemiyorum derse çok garip karşılardım i.

Böyle önemli bir durumda misafir mi ağırlayacaksınız? Hemen iptal edip annemin yanına giderdim. Misafir düşünmeniz garip. Kızım bana misafirim var ondan gelemiyorum derse çok garip karşılardım i.
Hamileliğimin son ayı yol mesafesi 4 saat yoksa eşim dedi git diye hızlı tren bakıp duruyorum yer yok yoksa misafir düşünmek değil

Misafirinize annenizin amaliyat olacagini soyleyin anneniz bu durumda iken misafiri kabul etmezsiniz olur biter
Hamileliğimin son ayı 4 saat yol sık sık lavabo ihtiyacım oluyor kasılmalar oluyor hızlı tren bakıyorum yer yok yoksa misafir yabancı değil eşimde ağırlar bir gece.. Pazartesi yer bulabilirsem gideceğim tren ile.. O kadar ani oldu ki bilsem önceden giderdim tren ile beklemeden

Bence kendinizi hırpalamayın, bebeğinizi düşünün sizin hissettiğiniz her şeyi hisseder, siz üzülüp stres olursanız o da stres olur.
Derdinizin misafir değil her şeyin üst üste gelmesi olduğunu düşünüyorum. Canınızı sıkmamaya çalışın hayat biraz böyle sanki bazen her şey arka arkaya gelebiliyor ama sabrın sonu selamettir. Tren bileti bulabilirseniz bulursunuz gidersiniz, bulamazsanız da nasip değilmiş dersiniz, ya sizin de doğuma gitmeniz gerekseydi mecbur yine gidemezdiniz. Her şerde bi hayır vardır bilemeyiz. Hani bir şeyin olacağı varsa oluyor, olmayacaksa da olmuyor zorlamak didinmek bazen daha kötü sonuçlara sebep olabiliyor. Annenizin de anlayışla karşılayacağını düşünüyorum aman sen torunuma iyi bak gerisi önemli değil diyeceğini düşünüyorum, hatta belki sorsanız burası hastane enfeksiyon yuvası mikropların içine hiç boşuna gelme bile diyebilir. Demem o ki canınızı sıkmamaya çalışın. Allah annenize de acil şifalar versin inşallah, evladınızı da hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Anneniz yalnız olmayacakmış en azından, zaten inanın kolay bir ameliyat.
Sağlıkla çıkacaktır, siz kendinizi strese sokmayın bebek de strese giriyor siz böyle yapınca.

Bence önce çocuğunuzu düşünün son aydasıniz bu üzüntü ve stres yapıyorsunuz Allah muhafaza yolda falan sanciniz tutar. Böyle bir riske girmeyin. Babanız yanındaymiş zaten. Kendinizi hirpalamayin lütfen. Sağlıkla çıkacak anneniz o ameliyattan.

Misafirin gelmesi önemli değil demişsiniz ama önemli. Eşinizin sizi yalnız bırakmaması, misafir ağırlamak yerine sizinle birlikte annenizi görmeye gelmesi gerekir.

Bu arada hamileliğin son ayıymış. Annenizin yanında olmak için kendinizi çok hırpalamayın derim.

4 saat otobusle gidiste hasta bezi kullanilabilir ama tek basiniza da zor olur keske esinizde sizinle gelseydi

Eşim yarın işbaşı yapacak o yüzden yoksa oda elinden geleni yapıyor alternatif sunuyor.. Son aydayım sancım ya da lavabo ihtiyacım olmasa ama 5 dakika 10 dakika da bir ihtiyacım geliyor otobüs o yüzden zor olacak. Teşekkür ederim

Kendi arabanız olsa bı nebze ama aniden doğum filan olursa önce kendi selametinizi düşünün derim çok ciddi bir ameliyat değilse keyfi bı durum değil çünkü. Şuan duygusalsiniz tabi birde. Havalar da çok sıcak dikkatli olmanız da fayda var.

Anneniz yalnız olmayacakmış en azından, zaten inanın kolay bir ameliyat.
Sağlıkla çıkacaktır, siz kendinizi strese sokmayın bebek de strese giriyor siz böyle yapınca.
Öylw evet ama ben bu zamana kadar anneciğimin hep yanında olmuştum aklıma geliyor ağlıyorum üzülüyorum işte :/

Siz annenizin yanında olamadığınız için üzülüyorsunuz değil mi? Ben annenizin yanındasınız, misafir geldiği için evinize dönmeye çalışıyorsunuz gibi anladım ilk okuduğumda. Gebelikte son dönemler çok riskli. Allah muhafaza yolculuk sırasında sancı vs... olur. Yapacak birşey yok. Üzülmeyin. Allah anneciğinize şifa versin. İkinizde toparlanınca görüşürsünüz. Ne yapalım? Hayatta herşey planlandığı gibi olmuyor işte. Üzülmeyin.

Çok geçmiş olsun.
Son ay beni korkutuyor açıkçası.
4 saatlik yol uzun geldi bana.
Stres yapmayın lütfen umarım iyi geçer ameliyatı
Eğer kasılmalarınız filanda varsa hiç yola çıkmayın derim.
Ablanız yanındaymış zaten sizde anlatırsınız durumunuzu görüntülü konuşursunuz.
Haftaiçi de bulursanız hızlı tren gidersiniz iyi hissederseniz.

Önce bebeği düşünün . Anneniz sonuçta orda tek değil ablanız varmış. Siz oraya gitseniz ne değişecek ki. Strese girip bebeği de sıkıntıya sokmayın.son ay artık riskli oluyor . Doktor da bana artık bulunduğum şehirden ayrılmamamı söyledi . Her an her şey olabilir .Ben de şehir dışındaydım 4 saat yolculukla döndüm ama mahvoldum kendi aracımız olup sürekli durmamıza rağmen . İnşallah anneciğinizin ameliyati da güzel geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…