Misafirinize annenizin amaliyat olacagini soyleyin anneniz bu durumda iken misafiri kabul etmezsiniz olur biterHayırlı sabahlar. Annemin yarın yatışı yapılıp pazartesi troid nodül ameliyatı olacak ameliyat sırasında idi aniden haber geldi . Farklı şehirlerdeyiz evliyim misafir gelecek ve hamileyim misafir gelmeyecek olsa yine otobüse atlar giderdim.. annemin yanında ablam olacak. Ben yanında ilk kEz olamayacağım o kadar üzülüyorum ki ağlıyorum onun yanında olamayacağım diye.. Çok zor geldi bu durum bana.. İçimi dökmek istedim...
Hamileliğimin son ayı yol mesafesi 4 saat yoksa eşim dedi git diye hızlı tren bakıp duruyorum yer yok yoksa misafir düşünmek değilBöyle önemli bir durumda misafir mi ağırlayacaksınız? Hemen iptal edip annemin yanına giderdim. Misafir düşünmeniz garip. Kızım bana misafirim var ondan gelemiyorum derse çok garip karşılardım i.
Hamileliğimin son ayı 4 saat yol sık sık lavabo ihtiyacım oluyor kasılmalar oluyor hızlı tren bakıyorum yer yok yoksa misafir yabancı değil eşimde ağırlar bir gece.. Pazartesi yer bulabilirsem gideceğim tren ile.. O kadar ani oldu ki bilsem önceden giderdim tren ile beklemedenMisafirinize annenizin amaliyat olacagini soyleyin anneniz bu durumda iken misafiri kabul etmezsiniz olur biter
Anneniz yalnız olmayacakmış en azından, zaten inanın kolay bir ameliyat.Hayırlı sabahlar. Annemin yarın yatışı yapılıp pazartesi troid nodül ameliyatı olacak ameliyat sırasında idi aniden haber geldi . Farklı şehirlerdeyiz evliyim misafir gelecek yabancı değil gelecek olanlar eşimde ağırlar ama hızlı tren bakıyorum yer yok Hamileliğimin son ayı sık lavabo ihtiyacım oluyor otobüs ile gideyim diyorum sonra sıkıntı olur diye hızlı tren bakıyorum ama yok yer.. annemin yanında ablam olacak. Ben yanında ilk kEz olamayacağım o kadar üzülüyorum ki ağlıyorum onun yanında olamayacağım diye.. Çok zor geldi bu durum bana.. İçimi dökmek istedim...
Eşim yarın işbaşı yapacak izni bitti hızlı tren 1 buçuk saat sürüyor işte bulabilsek onla gideceğim. :/4 saat otobusle gidiste hasta bezi kullanilabilir ama tek basiniza da zor olur keske esinizde sizinle gelseydi
Eşim yarın işbaşı yapacak o yüzden yoksa oda elinden geleni yapıyor alternatif sunuyor.. Son aydayım sancım ya da lavabo ihtiyacım olmasa ama 5 dakika 10 dakika da bir ihtiyacım geliyor otobüs o yüzden zor olacak. Teşekkür ederimMisafirin gelmesi önemli değil demişsiniz ama önemli. Eşinizin sizi yalnız bırakmaması, misafir ağırlamak yerine sizinle birlikte annenizi görmeye gelmesi gerekir.
Bu arada hamileliğin son ayıymış. Annenizin yanında olmak için kendinizi çok hırpalamayın derim.
Öylw evet ama ben bu zamana kadar anneciğimin hep yanında olmuştum aklıma geliyor ağlıyorum üzülüyorum işte :/Anneniz yalnız olmayacakmış en azından, zaten inanın kolay bir ameliyat.
Sağlıkla çıkacaktır, siz kendinizi strese sokmayın bebek de strese giriyor siz böyle yapınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?