- 22 Mayıs 2020
- 269
- 159
- 23
- 29
- Konu Sahibi Zygomaticum
-
Benimki kafama duvarlara vurup ağlamalıEvet zor ama ben çok aşık değilim sanırım. Daha önce de hep platonik olarak birilerinden hoşlandım, sonunda ilgi azalarak bitiyor bende öyle duvarlara vurup ağlamıyorum. Şu aşk sevgi olayı bende sıkıntılı zaten. 22 yıldır kimse size iki güzel laf etmeyince, karşı cinsten en ufak ilgi görmeyince insan çok daha hassas ve açık oluyor sanırımgerçi yakın arkadaşlarım da hep benim gibi hiç ilişkileri olmadı. üstelik çoğu ortalama güzellikte olmasına rağmen. Ama onlar sanki buna ihtiyaçları yokmuş gibi, hiç dert etmiyorlar. Ben de ne zaman biri beni sevecek diye düşünüyorum sürekli . Neyse kışt depresif düşünceler.
Annemle çok konuşurum ama hiç olumsuz şeylerden bahsetmem.yansıtmamaua çalışırımBak halamodundasın sohbet ediyoruz karşılıklı yahu bu ne tedirginlik rahat ol. Gülümse. Hayat çok kısa insanlar ne acılar yaşıyor, neler atlatıyor ve hayat yaşamaya değer diyor yine de. Okul- ev arasına bir basamak daha ekleyeceksin hepsi bu. Kulüplere katılmayı dene. Bu üzerindeki tutukluğu ancak kendin atabilirsin üzerinden. Annenle aran nasıl seni dinler mı mesela yalnız hissettiğinde onunla dertleşir misin
Fiziksel özelliklerinden dolayı sana kendini suçlu hissettirenler utansın. Ben de makyaj yapmam şart bir şey de değil kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol. Hayır beni hiç yormadın pek sevimli geldin bana hattaTemizlik takıntım var diyebilirim ama kozmetiklerle hiç aram yok mesela.fiziksel özelliklerimi takmamaya çalışıyorum ama bunu engelleyen bir aşk acım var bir de suçlanacak bir şey olarak görüyorum.
Bu arada ben sizi çok yormuş gibi hissediuorum ya özür dilerimnickinizin üstünde unicorn yazıyor ya o tatlı şarkı doldu şimdi kafama :)
Çok seviyorumHala ondan hoşlanıyor musun? Diyalogun yoksa önüne bak.
Bu arada ben de çok bakımlı değildim unide, derslere odakliydim bir gun bir arkadasimla konuşuyorduk, bana güzel bir kızsın biraz saçına değişiklik yap bir sey yap dedi o gün birkaç kıyafet aldim ertesi gun biraz saçımı sekillendirip hafif makyaj yaparak gittim herkes bana bakıyordu.
Yani çok asiri bakımlı olmana gerek yok, temiz kıyafet hafif makyaj ya da en azindan saçına sekil ver eminim güzelliğin ortaya çıkar. Bir de kendini olumsuz kodlama, kendini.kotu etiketliyorsun. Yapma bunu kendine.
Her insanın güzel olduğu yönleri vardır, kendindeki bu yönleri öne çıkarmaya bak. Kusur denecek yönleri de oldugu gibi kabul.etmeye bak. Hayat 4-4luk değil, cirkin değilsin sadece kalbi hassas, kırılgan yapılı birisin.
Benimki kafama duvarlara vurup ağlamalı(
Bana bazı konularda kendinize haksızlık ediyorsunuz gibi geldi açıkçasıben de hiç ilgi görmedim açıkçası ama zaten beklemiyorum da.
Neyini seviyorsun ?Çok seviyorum( makyaj bana çok uzak geliyor gerçekten.dindar bir ailem var beni böyle yetiştirdiler.ben de böyle oldum yani.evet çok kırılganım farkındayım
Çok teşekkür ederim cidden.baya endişelendim çünküFiziksel özelliklerinden dolayı sana kendini suçlu hissettirenler utansın. Ben de makyaj yapmam şart bir şey de değil kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol. Hayır beni hiç yormadın pek sevimli geldin bana hattabir arkadaşıma da benziyor düşünce tarzın o da çok karamsar bir insandır bu biraz da tercih meselesi aslında hayatı neresinden görmek istediğine bağlı. Ah geçen zaman geri gelmiyor bunu bir anlaşan her anının kıymetini bilsen daha önemlisi kendi kıymetini bilsen kurtulacaksın bu halden. Sen bir tanesin ve çok özelsin(her insan biriciktir ve özeldir) kendini tanımaya çalış sevdiğin sevmediğin şeyleri not al kendine zaman ayır kendini çok ihmal etmişsin kaçmışsın kendinden. Senden bir tane daha yok güzel insan
İçim parçalandı(bazen ağlıyorum bu konu aklıma gelince. Birini bulup evlenince de hayat güllük gülistanlık olmayacak, hatta belki bekarlık daha kolay ama yine de insan bir erkek tarafından sevilmek değer görmek istiyor.
Çok teşekkür ederim, inan bana sen de öylesin. İnsan arkadaşları ile olunca daha az acı çekiyor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah ❤ lütfen dua etİçim parçalandı( sevilmeyi hak eden birisisin bence.seni sevmeyenler utansın
Hayat Her an değişebilecek bir şeydir ve bu kişinin elindedir. Değişim dediğin şey de illa köklü ve büyük değişimler değildir ufacık değişiklikler bile hayatına yeni bir soluk katar mühim olan bunu istemek. Sen maduru oynamayı tercih ediyorsun benim hayatım böyle, değişmez, ben çirkinim, ben bir şey yapamam şöyle böyle. Eğer gerçekten istersen bunların hepsini aşabilirsin istemiyorsan hafif bir mazoşistlik olabilir sendeÇok teşekkür ederim cidden.baya endişelendim çünküya şimdi dürüst olmak gerekirse benim hayatım değişmeyecek ama anlık olarak sizlerle konuşmak iyi geldi bana çok teşekkür ederim
Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama özellikleriylr alakalı bir durum değil gibi geliyor bana.özelliklerinin hoşuma gitmesinin tek sebebi ona ait olması gibi yaniNeyini seviyorsun ?
Evet ama ailem o tarz şeyleri çok eleştiriyorlar ben de kabullendimBu arada illa makyaj yapmak zorunda değilsin, bakım makyajla susle olmaz zaten
Dindar aile dedin, kapalı mısın? Öyleyse çok hoş esarplar var o yuzden sordum
Sanırım ben sadexe fiziksel olaeak değil manevi yönden de çok çöktümÇok teşekkür ederim, inan bana sen de öylesin. İnsan arkadaşları ile olunca daha az acı çekiyor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah ❤ lütfen dua et
Açıkçası bende bir algı mevcuttu.bu dünua acılar dünyası acı çektijçe olgunlaşacağız falan diye de sanırım artık sadexe acı kısmı kaldıHayat Her an değişebilecek bir şeydir ve bu kişinin elindedir. Değişim dediğin şey de illa köklü ve büyük değişimler değildir ufacık değişiklikler bile hayatına yeni bir soluk katar mühim olan bunu istemek. Sen maduru oynamayı tercih ediyorsun benim hayatım böyle, değişmez, ben çirkinim, ben bir şey yapamam şöyle böyle. Eğer gerçekten istersen bunların hepsini aşabilirsin istemiyorsan hafif bir mazoşistlik olabilir sende
Ben de sık sık çöküyorum. Galiba asıl mesele çöktüğün an geri kalkmak. Allah ile konuş içinden nasıl geçiyorsa, dost istersen Allah yeter :) gerçekten en güzel dost O.Sanırım ben sadexe fiziksel olaeak değil manevi yönden de çok çöktümbu beni daha da itti boşluğa galiba.dua etmeyi bile unuttum galiba.her zaman ettiğim bir duam vardı baya uzun artık hatırlamıuprum bile onu (
Aslında sen onu sevmiyorsun sana hissettirdiklerini seviyorsun. Daha doğrusu birine bağlanma, birini sevme ihtiyacını somutlastirabildigin kisi o. Yani aslinda olay o çocuk değil, senin hissetmek istediklerini biri üzerinde görmen. Belki onunla ilgili bir durum seni etkilemiştir ve kendine benzetip onunla bağ kurmussundur o yüzden de o çocuğa takilip duygusal ihtiyacını kendi icinde tatmin ettiğini düşünüyorsundur.Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama özellikleriylr alakalı bir durum değil gibi geliyor bana.özelliklerinin hoşuma gitmesinin tek sebebi ona ait olması gibi yani
Ailen sana ne kadar karışıyor ya da ne tarz giyiniyorsun ona göre kendince guzellestirmenin yollarini bulabilirsin. Ailenin seni cok kisitladigini düşünmedim nedense, sen belki ufak bir elestiriyi bile olumsuz algılayıp gözünde büyütüyor olabilirsin gibi geldi banaEvet ama ailem o tarz şeyleri çok eleştiriyorlar ben de kabullendim
Bu algina sebep ne olabilir?Açıkçası bende bir algı mevcuttu.bu dünua acılar dünyası acı çektijçe olgunlaşacağız falan diye de sanırım artık sadexe acı kısmı kaldı
Çöktüğün geri kalkınca da eskiai gibi olmuyor benceBen de sık sık çöküyorum. Galiba asıl mesele çöktüğün an geri kalkmak. Allah ile konuş içinden nasıl geçiyorsa, dost istersen Allah yeter :) gerçekten en güzel dost O.
Çöktüğün geri kalkınca da eskiai gibi olmuyor benceyaran iyileşiyor mesela ama asıl fonksiyonun en fazla %70ini falan kazanıyprsun onun giibi dini inancım o kadar zayıfladı ki neredeuse hiçbir şey hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?