O kadına ne yapabilirim?

Ne alaka babasi aldatti diye niye arkdaslarinin yuzune bakamasinlar? Siz de bu dusunceyle birsey yapamazsiniz o zaman oturun izleyin sadece.

Annem öğrenir öğrenmez sorduğu için babamın haberi var dakikasında kadını da aradığı için olay patlamış. İz sürüp delil toplayacak bir fırsat kalmadı sanırım

Sizin bence çekindiğiniz başka mevzular var..

Karsi tarafin cocugunu vs hic biseyini dusunme...ben olsam babanla kadinin resmini karsi binasina afis yaptirir asarim o da yetmez mesajlarini brosur bastirip dagitirim hic hanim efendi kimligini korumaya calisma saldir gitsin

Ozel hayatin gizliligine aykiri bu, keza rezil etmekte ayni sekilde, apartmana gidip bas bas bagirmakta.

Aslinda en etkili yontem kadina herseyi ifsa edeceginizi hissettirip o kotu gunu beklemesini saglamak ama bu da muhtemelen santaj sucuna girecektir.

Kir papatyasi yazmis ki bence cok mantikli, anneniz maddi manevi tazminat davasi acsin ama sanirim bunun icin zinanin suc sayilmasi gerekiyordur.

Anneniz babaniza bosanma davasi acsin, bosansin demiyorum o annenizin bilecegi is, sebep olarak aldatmayi gostersin, aldatmanin sahidi olarak da o kadini yazdirsin. (Bir tanidigim yapmisti bunu)

Annem öğrenir öğrenmez sorduğu için babamın haberi var dakikasında kadını da aradığı için olay patlamış. İz sürüp delil toplayacak bir fırsat kalmadı sanırım
Babanız ne diyor bu işe, onda var mı bari biraz utanma?

Ya ölüyorum sinirimden. Elime geçse boğasım var ikisini de
Birincisi elde delil yok, sakin olun ve uyandırmayın. Takipte olun ve delil toplamaya bakın daha sonra da bunları kadının ailesine verin. Onlar hem babanızı hem o kadını hallederler. Davacı olursunuz ikisinden de Ha babam benim babamdır diyorsanız kadını birkaç akrabanız veya siz kibarca(!) bir köşeye çekip azıcık konuşsun(!). Anladınız siz. Zira kendiside birşey ispatlayamayacaktır konuşması durumunda sizinde konuşacağınızı bilir. En azından içinizi soğutursunuz. Babanızı da kapı dışarı etsin anneniz bence hemen

Arayın kadını sen benim annemle nasıl böyle konuşursun diye gazlayıp herseyi söylettirin ve ses kaydı yapın alın size delil.

Yuvası mı dağılırmış? Bak hele sen, yuvası varmış demek.

Küçük yerde yaşıyoruz yerleşim yerinde beş bin insan varsa hepsi de bizi tanıyor. Kardeşlerimin gururunu onurunu düşünmek zorundayım. ,Yoksa oo neler yaparım aklım almıyor
Tamam karışmayın o zaman kadının dediği gibi susun oturun. Onu dinleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…