- 1 Haziran 2022
- 4.156
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.601
- 158
- 34
- Konu Sahibi Biruslanmaz
-
Ne alaka babasi aldatti diye niye arkdaslarinin yuzune bakamasinlar? Siz de bu dusunceyle birsey yapamazsiniz o zaman oturun izleyin sadece.Bunu anlatamıyorum ki çok gençler, çocuklar. Biz arkadaşlarımızın yüzüne nasıl bakarız modundalar. Beni tutan da bu içim içime sığmıyor . İki gündür ne yerdeyim ne gökte içimdeki öfke ruhumu emiyor
Annem öğrenir öğrenmez sorduğu için babamın haberi var dakikasında kadını da aradığı için olay patlamış. İz sürüp delil toplayacak bir fırsat kalmadı sanırımDünya onun ve çocuklarının etrafında dönmüyor . Madem cok düşünüyorsa çocuklarını ona göre davransaymış.
Yapacağınız şey belli konuşma , mesajlaşma ve ses kaydı alıp eşine ve ailesine gönderirdim .
Görsün aynayı Konyayı
Sizin bence çekindiğiniz başka mevzular var..Kız dur benim de kardeşlerim varo babamın da çocukları var maalesef. Kendi düşünmese de ben düşünüyorum. Yani aslında herkesin kendi suçu kardeşlerimin başını öne eğeceği bir mevzu yok ama anlatamıyorum henüz çok toylar
Ya ölüyorum sinirimden. Elime geçse boğasım var ikisini deSessiz şekilde nasıl burnundan getirebileceğini sormuşsunuz. Bombalar sessiz şekilde patlamaz.
Karsi tarafin cocugunu vs hic biseyini dusunme...ben olsam babanla kadinin resmini karsi binasina afis yaptirir asarim o da yetmez mesajlarini brosur bastirip dagitirim hic hanim efendi kimligini korumaya calisma saldir gitsin
Babanız ne diyor bu işe, onda var mı bari biraz utanma?Annem öğrenir öğrenmez sorduğu için babamın haberi var dakikasında kadını da aradığı için olay patlamış. İz sürüp delil toplayacak bir fırsat kalmadı sanırım
Birincisi elde delil yok, sakin olun ve uyandırmayın. Takipte olun ve delil toplamaya bakın daha sonra da bunları kadının ailesine verin. Onlar hem babanızı hem o kadını hallederler. Davacı olursunuz ikisinden de Ha babam benim babamdır diyorsanız kadını birkaç akrabanız veya siz kibarca(!) bir köşeye çekip azıcık konuşsun(!). Anladınız siz. Zira kendiside birşey ispatlayamayacaktır konuşması durumunda sizinde konuşacağınızı bilir. En azından içinizi soğutursunuz. Babanızı da kapı dışarı etsin anneniz bence hemenYa ölüyorum sinirimden. Elime geçse boğasım var ikisini de
Arayın kadını sen benim annemle nasıl böyle konuşursun diye gazlayıp herseyi söylettirin ve ses kaydı yapın alın size delil.Annem öğrenir öğrenmez sorduğu için babamın haberi var dakikasında kadını da aradığı için olay patlamış. İz sürüp delil toplayacak bir fırsat kalmadı sanırım
Yuvası mı dağılırmışBabamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..
Tamam karışmayın o zaman kadının dediği gibi susun oturun. Onu dinleyinKüçük yerde yaşıyoruz yerleşim yerinde beş bin insan varsa hepsi de bizi tanıyor. Kardeşlerimin gururunu onurunu düşünmek zorundayım. ,Yoksa oo neler yaparım aklım almıyor
Selam, cehenneminle tanış diye açacağım telefonuArayın kadını sen benim annemle nasıl böyle konuşursun diye gazlayıp herseyi söylettirin ve ses kaydı yapın alın size delil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?