• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadına ne yapabilirim?

saf çünkü. iyilik saflık timsali. tatlı tatlı ağlıyor. ilkokul mezunu kendini evine çocuklarına adamış dedikodu bilmez yüksek sesle gülmez sakin kendi halinde minnak bir insan. cazgır değil kadına cevap bile verememiş. bunu bana neden yaptınız ben aranızdan çekilirimi bile söylemiş kendi ağzıyla
Annenizin hakkını herkesin duyabileceği şeklinde alın.Hepiniz rahat edin.. Gizli işleri bırakın..

Bazı insanlar çok tehlikeli olabiliyor bu da bir ruh hastalığı.. Gözleri bir şey görmez, siz birilerine anlatırsınız, kocası duyar diye size, annenize zarar bile verebilirler aman dikkat!

Anneniz çözmeli bu olayi.sizide uzak tutmali olaydan .yasiniz genc sanirim fevri hareket etmeyin. anneniz bosanacaksa avkt tutar tlf kayıtları istenir sonrasinda kadinada zinadan dava acilir .
Yaşım 27. Küçüklüğümden beri hiçbir olaydan uzak tutmadılar malesef bir sürü travmayla büyüdüm. Uzak kalamıyorum artık rahat uyuyamıyorum

Umarım boşanacaktır annen babandan. Aldatılmak yeterince kötüyken bir de tanıdık biriyle aldatılmış.

Kadının çocukları, yuvası yakalanıncamı aklına gelmiş. Hiç umrumda olmazdı. Kendi düşünmemiş ben niye düşüneyim onun çocuklarını?

Bir üye yazmış, telefon edip konuşturup kayda alın diye. Bence en mantıklısı bu. Hem elinizde delil olur. Hemde ben olsam kadının eşine, akrabalara, kolu komşuya herkese dinletirdim. Ama ses kaydını kimseye göndermeyin, suç sanırım ses kaydı almak. Dinletin kaydı herkese, birazda o tarafın canı yansın.

saf çünkü. iyilik saflık timsali. tatlı tatlı ağlıyor. ilkokul mezunu kendini evine çocuklarına adamış dedikodu bilmez yüksek sesle gülmez sakin kendi halinde minnak bir insan. cazgır değil kadına cevap bile verememiş. bunu bana neden yaptınız ben aranızdan çekilirimi bile söylemiş kendi ağzıyla
Siz uzak durun bence. Annenizin işi bu istediğini yapsın. Yaşınız küçük neden böyle bir şey yaşayasiniz ki?

suçmuş değilmiş gibi de dusunmem, once bi rezil edeyim de sonra parasi neyse öderiz.

Valla ben dusunurum, bir or*** yuzunden bedel odersem orada cok canım sıkılırdı. Bana asla (maddi manevi) zarari dokunmayacak, koseye gecip keyifle izleyebilecegim bi intikam sekli arardim.

Konu sahibini cekinceleri konusunda anlayabiliyorum. Bi olay anlatacagim;

Seneler once mahallemizde bir adam kaybolmustu, bayağı nezih bir mahalle ustelik, adamin sehre uzak ormanlik bir alanda cesedi bulunmustu, agaca asmislar cinsel organini kesmislerdi ve cok munasebetsiz bi sekilde birakilmisti. Sonradan ortaya cikmisti ki mahallede bir kadinla iliskisi varmis, kadinin kocasi adama cok kotu seyler yapmıştı. Kadina hicbir sey olmamis, katil hapse girmis, maktulun ailesi de mahalleden utanc icinde tasinmislardi. Ozetle babalarinin cesedinin basina gelenler yuzunden aile perisandi.

Ki o zamanlar (95-96 yillari falandi sanırım) ulke insani bu kadar başı bozuk da degildi, bu olay yasadigimiz sehirde falan bayağı infial yaratmisti.

Valla ben dusunurum, bir or*** yuzunden bedel odersem orada cok canım sıkılırdı. Bana asla (maddi manevi) zarari dokunmayacak, koseye gecip keyifle izleyebilecegim bi intikam sekli arardim.

Konu sahibini cekinceleri konusunda anlayabiliyorum. Bi olay anlatacagim;

Seneler once mahallemizde bir adam kaybolmustu, baya nezih bir mahalle ustelik, adamin sehre uzak ormanlik bir alanda cesedi bulunmustu, agaca asmislar cinsel organini kesmislerdi ve cok munasebetsiz bi sekilde birakilmisti. Sonradan ortaya cikmisti ki mahallede bir kadinla iliskisi varmis, kadinin kocasi adama cok kotu seyler yapmıştı. Kadina hicbir sey olmamis, katil hapse girmis, maktulun ailesi de mahalleden utanc icinde tasinmislardi. Ozetle babalarinin cesedinin basina gelenler yuzunden aile perisandi.

Ki o zamanlar (95-96 yillari falandi sanırım) ulke insani bu kadar başı bozuk da degildi, bu olay yasadigimiz sehirde falan bayağı infial yaratmisti.
mantikli lakin, ben yapim gereği oyle gizliden yapamam, canini okurum. Annem kirmizi cizgimdir, uzeni üzerim.
Babayı da sutlarim, bitti gitti.

Yıllaaar önce babam annemi aldatmıştı ben bu süreci iyi bilirim , liseye gidiyordum annemin neler yaşadığını hatırlıyorum , kadının adı soyadını biliyordum annemin emekli maaşını harcattı babama tek hayali ev almaktı annemin harcayıp yediler , niye bizim başımıza geliyor diyorsunuz ama ilahi adalet işliyor 😌 babam da o kadında kötü bir şekilde öldüler (3,5 sene ara ile ) ama ben sizin yerinizde olsam elimde kanıt varsa kadının eşine çevresine duyururdum , son 6 ayın mı bilemiyorum ama savcılık izni ile konuşma mesaj vs çıkartılabiliyor diye biliyorum bence bir danışın , eğer kanıtlarsanız babanızın neyi var neyi yok alırsınız eğer boşanmak istiyorsa anneniz tabi , olayı kadının eşine falan duyurduktan sonra koruma falan da çıkartmak lazım baba yanınıza yaklaşamasın

Yuvasını o kadar önemseyen kadın eşine niye ihanet etmiş peki?
Ne güzel memleket ya, hem ayranım dökülmesin hem... neyse terbiyesizlik etmek istemiyorum.
Bence bu kadar ince düşünmeyin. Siz katlanabildiyseniz, onlar da katlanır.
Kimsenin yükünü sırtınızda taşımayın. Onlar da annelerinden utanmaları gerekiyorsa, utansın.

Ne alaka babasi aldatti diye niye arkdaslarinin yuzune bakamasinlar? Siz de bu dusunceyle birsey yapamazsiniz o zaman oturun izleyin sadece.
Kardesinin onuruyla ne alaka? Neyse bisey yapamazsin sen bu kafayla. Napican kadinj caktirmadan kacirip 100 kere bi daha kocami aldatmiycam mi yazdirican deftere?
Çocukken ailenizin veya yakınlarınızın utandıracak bir olayı olmadı sanırım. Çocuklar parasızlıktan bile utanıyor, babanın rezilliğinden de utanırlar. Ayrıca küçük bir yer olduğu için herkes öğrenir. Konu komşu ve okul arkadaşları bir süre canlarını sıkar.

Valla arka sitemde bi kadın siteyi bastı. Nişanlıymış nişanlısının yazşmalarını yakalamış ki yazıştığı kadın iki çocuk annesi... kadının dışardan müthiş bir evliliği vardı evin camlarına kadar kocası silerdi. Kendi işe arabasz gider arabayı karısına bırakırdı ama yetmemiş ki kadın kocasının arkadaşyla işi pişirmiş... valla öyle bi ifşa etti ki karşı taraf rezil oldu herkese... kocası tek celsede boşadı velayeti aldı zırnık vermedi. Oh iyi de oldu... öyle sizin düşündüğünüz gibi kimse duymasın diyerek olmuyor bu işler... en azndan kocası bilsin aileleri bilsin... edepsizin utanmadığı yerde edepli sesini gür çıkarabilmeli...
Aynı yerde yaşamasalar dediğiniz olurdu. Yaşadıkları yerdeki kafa yapısını da bilmiyoruz. Bir de suçlu olanlar konu sahibinin tarafı ilan edilebilir. Değişik insanlar da var.

Neredeyse 50 yaşındalar ne diyebilirim ki kendi pisliklerinde boğulmalarını diliyorum. Abi küçük yerde yaşıyorum. Kardeşlerim ben ne zaman arkamızı dönsek insanlar fısıldaşmaya başlayacak. Bu kuruntuyla yaşasınlar istemiyorum. Ben bu olayı kimse duymadan onların da boşanmasını sağlayabilirim ve yapacağım da. Ama kendimi göstere göstere de kabusu olacağım bak ben yaptım diyeceğim bunun için de fikir alıyorum. Biraz da kafam dağılsın diye. Arkadaşlarıma vs kimseye hiçbir şey anlatamadım içim dökülsün. Siz sövdükçe de rahatlayayım. Ama işte canını sıkacağım
Yapmaya çalıştığınız şey imkansız. Kadının eşine söyleseniz olay çıkarmadan boşayacağını sanmıyorum. Her türlü duyulacak. Küçük yerin dedikodusu çok olur. Yukarı mahallede osursanız aşağı mahallede s.çtı diye haberinizi duyarsınız.

Peki anneniz de boşanacak mı? Yoksa bu hikayede canı yanan tek kadınlar mı olacak? Diğer kadının yuvası yıkılırken babanızın yemeği ütüsü yapılmaya devam mı edilecek?

Babamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..
Sürtüğe bak hele kendi düşünmemiş çocuklarının vebalini A**n derdine düşmüş bide emir verir sus kabullen ben surtuklugume devam edeyim diye. O kadını var ya a**n*dan ikiye ayırirdim edepsiz karı.

Çocukken ailenizin veya yakınlarınızın utandıracak bir olayı olmadı sanırım. Çocuklar parasızlıktan bile utanıyor, babanın rezilliğinden de utanırlar. Ayrıca küçük bir yer olduğu için herkes öğrenir. Konu komşu ve okul arkadaşları bir süre canlarını sıkar.

Aynı yerde yaşamasalar dediğiniz olurdu. Yaşadıkları yerdeki kafa yapısını da bilmiyoruz. Bir de suçlu olanlar konu sahibinin tarafı ilan edilebilir. Değişik insanlar da var.
E tamam yapmasin o zaman bisey dedim zaten. Bunun orta yolu yok. Batakliga gireyim ama ustume camur sicramasin mumkun degil yani.

Sürtüğe bak hele kendi düşünmemiş çocuklarının vebalini A**n derdine düşmüş bide emir verir sus kabullen ben surtuklugume devam edeyim diye. O kadını var ya ortadan ikiye ayırirdim edepsiz karı.
Iste boyle bi durumda sahalarda gormek istedigim hareketler 🤣

Back
X