O Kadından Negatif Elektrik Alıyorum.

dogru dıyorsunuz, ben cok saf yerıne koymus değil mi?
umarım bu saf yerıne koyanlar arasında esım yoktur. gercekten kafam cok karıstı, resmen uyustu yorumları gordukce, hiç aklıma gelmeyen seyler kafamda fır donuyor su anda.

bu anlattıgın maddelerde beni en huzursuz eden
- şirket yemeği oldugunda eşinleyken hiç yanına gelmemiş olması...

ama şöylede bi durum var
aralarında gerçek anlamda bişey yok
eğer olsaydı çok dikkatli olurlardı
aleyan tel görüşmesi olmazdı
dosta abi kardeş pozu verirlerdi hiç anlamazdın
şuanki huzursuzlugun sebebi fesat bi kadın seni kıllandırmak istiyo
mutluluguna dokunmak istiyo
bence eşine rahatsız oldugunu söyleme
aklını hiç bulandırma eşinin
senın fesatladıgını hissedince uyarıcıları ayaklanır
acaba mı der etkilenir
seslenme eşin kendi halletsin

Eşime direkt sana karsı ılgısı var aman aman demicem de,dediğiniz gibi ister istemez tavrı degısebılır,hareketlerıne yansıyabılır.
Sadece ozel hayatımıza saygı duyması gerektıgını, fazla samımı davranısları, ıs hayatındaki disiplinli çalışmalarını(her ıkısınınde) etkileyebılecegını, işte bir kaç süslü laflarla ıletmeyı dusunuyorum.

Evet saçma bir düşünce. Aynı durumda eşin olsaydı senin gibi ikilemde kalmaz direk tepkisini belli ederdi.

Türk toplumunda bu tür konular erkekler tarafından tolere edilmez. Direk tepki gösterilir. Ama kadın kadının kurdu olduğu için öteki kadın üzerinden taktik geliştirmeye çalışıyoruz. O yönde akıl veriyoruz. Halbuki iş eşinde bitiyor.
Eşin zaten mesafeliymiş aynı şekilde devam etmeli. Fakat gardını alarak. Daha kesin ifadeler kullanmalı. Her aradığında açmasın veya sen açıp 'müsait değil' de.
Böyle böyle anlar vazgeçer.

Eşinle konuşurken empatiden dem vur. Benim yerimde olsaydın ne düşünürdün gibi. Bu konuda eksik oldukları için bu söz onları bir an düşündürüyor.

Ayrıca herkes gibi ön koltuk olayında nasıl tepkisiz kalabildiğine şaşırdım. Dönüp "anlamadım?" diye sert bakış atsan bile kâfiydi.

Bi yasima daha girdim. Evli adamlarda ne vardida biz göremedik anlamiyorum cidden.
En guzel tavsiyeyi zaten vermisler telefonu bir gun sizin acmaniz ve esim musait degil cok mu onemliydi bana soyleyin demeniz olabilir yada bu saatte arayacak kadar onemli neydi acaba ben iletirim demeniz olabilir :)

aynen öyle
tırnaklarıı pençelerini içeri sok dişlerini keskinleştirme
anlayışlı naif sakin tatlı dilli uyarışlar yap

Evet empatı kelımesını de lugatıma ekledım, aksam ki cumlelerım arasında kesınlıkle yerını almalı.
Kesinlikle yerlı yersız ıs arkadasım arasa ve gereksız muhabbetler yapsa esım kesınlıkle tepkisini gosterırdı.
ön koltuk, o an anlayamadım, cok kotuydum.

konuyu, yorumları etkılermı bılmıyorum belırtme ıhtıyacı duymamıstım, kadın esımden 10 yas buyuk 45 yasında, ondan mı boyle duyarsız kaldım, yasıtım olsa daha mı farklı davrananırım, yada kadını kendımden cok ustun gorsem????
ben de anlayamıyourm neden bu kadar rahat davranmıs oldugumu. Ama bu ısler ne yasa bakıyor, ne baska bır seye gozume soka soka gosterdı sankı.

sabrınıza hayran kaldım
direksiyonu kitlenmiş napsın yani eşiniz
resmen diyo ki gel saçlarımı eline dola şu boş kafamı direksiyona vura vura parçala

aralarında birşey yok. eşinde durumdan çok rahatsız bu belli... ama kadının niyetini çözemedim. art niyet olabilir kadında.. ama eşin kesinlikle seninle aynı fikirde. rahatsızlığını eşinle paylaş fazla üstüne gitme ama. eşin masum gibi geldi.ancak o soruna bir çözüm bulmalı kısa zamanda

sabrınıza hayran kaldım
resmen diyo ki gel saçlarımı eline dola şu boş kafamı direksiyona vura vura parçala

şimdi dusunuyrum da bahanelerle yardım ıcın gelmesını beklıyordu sanırım, esım gıdecek ee pazar gunude nede olsa... yada 2 saat sonra aramasını mı bekledı acaba ne yaptın dıye, ilgi beklıyor sanırım, oyle dusunuyorum artık.
ama aptal kafam aylardır olan seylerı yenı yenı dusunuyor. en son dıreksıyondu orda kafama dank ettı o da gectıgımız pazar oldu.

bu aralar nedense evli erkeklere sulanan hayasız kadınlar çoğaldı.
aman dikkat et gözünü ayırma bu kadından derim ben...
bir yuva kolay kurulmuyor, yazık olmasın.

o aradığında bi kaç defa telefonu açma fırsatınız olsa aba altından sopa gösterirsiniz aslında en azından
evli barklı adam yani sırnaşıyo anlamadım ki
benimde başımda vardı şükür kurtuldum kadını ilk gördüğü anda anlamıştım

bu aralar nedense evli erkeklere sulanan hayasız kadınlar çoğaldı.
aman dikkat et gözünü ayırma bu kadından derim ben...
bir yuva kolay kurulmuyor, yazık olmasın.

bız esımle neler yasadık, ne badireler (kendımız dısındakı olaylardan kaynaklı) atlattık, haklısınız hem de hıc kolay kurulmuyor.

Bence kadın eşinizin kibar ve sessiz tavrını, bu zamana kadar rahatsız olsa bile bunu açık bir biçimde belli etmeyişini eşinizin de bu durumdan hoşlanıyor olmasına bağlamış ve bir şekilde yüz bulmuş. O yüzden bu ısrarcı tavrını sürdürüyor, tatmin edici cevap alamasa da zırt pırt eşinizi arıyor. Misal daha en başında, veya özellikle siz arabadan inince eşiniz ona "Çok densiz bir laf ettiniz, eşim yanlış anlayabilir. Bir daha olmasın." tarzında konuşsaydı, veya pazar günleri aradığında hemen ertesi gün "Mesai saatleri dışında şahsi cep telefonumdan görüşme yapmayı doğru bulmuyorum. Bundan sonra daha duyarlı olursanız sevinirim." deseydi kadını hem şaşırtır, hem de kararlı ve soğuk tavrıyla cesaretini kırmış olurdu.

Eşinizin de rahatsız olması durumun açıkça farkında olduğunu gösteriyor. Bence eşiniz kadının ona olan ilgisinin farkında ama bunu onu kırmadan nasıl engelleyeceğini bilememiş, veya bunu belli etmesi durumunda belki de kadının aslında öyle bir şey yok, senin kuruntun tarzında konuşup davranırsa tuhaf bir durumda kalmaktan korkmuş. Sonuçta her gün yüz yüze bakıyorlar.

Bu arada eşiniz nerde çalşıyor? Eşinizin ve kadının görevleri ne? Beraber mi çalışıyorlar, yani her gün iletişimde olmak zorundalar mı, birbirlerine bağlı mı çalışıyorlar bunu merak ettim.

Merhabalar hiç hoş bir şey değil tabiyki eşinize bir yıldıznağme bakımı yaptırsanıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vaktınız varsa ve anlatmak ıstersenız, ogrenmeyı ısterım. belkı bır bır ısık olur. gecmıs olsun.
işte hep dıyorum kadın özellıkle sözkonusu kocasıysa kesınlıkle hıssedıyor, ama sızın gıbı ılk etapta, ama benım gıbı aylar sonra...ama asla yanılmıyor...

Önemli olan eşinin tutumu,gerisi hikaye.Sınırı da koyacak kişi eşindir.Kadını umursama,rahatsızlığını da kadna hissettrime

aldım mesajı teşekkürler

bu yorum karşısında şapka çıkartırım arkadaş aynen bunu yapın

sabrınıza hayran kaldım

o kadının canı bunu istiyorda neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…