- Konu Sahibi beyazperde
-
amacım sizi üzmek değil asla fakat gözlerinizi açın..
bu işin sonu oraya kadar gidiyor..
Eşinizle çok ciddi bir tavır sergileyerek konuşmalısınız.
Ne demektir bu yaptıkları? sizde peygamber sabrı var.
Tamam saygılı insanlarız falan ama ben çok kıskancımdır (kısıtlamak değil) kadına cok ciddi haddini bildirmek gerek.
bu anlattıgın maddelerde beni en huzursuz eden
- şirket yemeği oldugunda eşinleyken hiç yanına gelmemiş olması...
ama şöylede bi durum var
aralarında gerçek anlamda bişey yok
eğer olsaydı çok dikkatli olurlardı
aleyan tel görüşmesi olmazdı
dosta abi kardeş pozu verirlerdi hiç anlamazdın
şuanki huzursuzlugun sebebi fesat bi kadın seni kıllandırmak istiyo
mutluluguna dokunmak istiyo
bence eşine rahatsız oldugunu söyleme
aklını hiç bulandırma eşinin
senın fesatladıgını hissedince uyarıcıları ayaklanır
acaba mı der etkilenir
seslenme eşin kendi halletsin
dogru soyluyorsunuz, tavız verdıkce daha fazla yuz buldu sanırım. Şundan da korkuyorum gerçi eşime güveniyorum ama, ben bu sefer eşimin gozunde kıskanc sorunlu olucam, o ise her daım pozıtıf, saçma bır dusunce farkındayım,neyse.
Eşime direkt sana karsı ılgısı var aman aman demicem de,dediğiniz gibi ister istemez tavrı degısebılır,hareketlerıne yansıyabılır.
Sadece ozel hayatımıza saygı duyması gerektıgını, fazla samımı davranısları, ıs hayatındaki disiplinli çalışmalarını(her ıkısınınde) etkileyebılecegını, işte bir kaç süslü laflarla ıletmeyı dusunuyorum.
Evet saçma bir düşünce. Aynı durumda eşin olsaydı senin gibi ikilemde kalmaz direk tepkisini belli ederdi.
Türk toplumunda bu tür konular erkekler tarafından tolere edilmez. Direk tepki gösterilir. Ama kadın kadının kurdu olduğu için öteki kadın üzerinden taktik geliştirmeye çalışıyoruz. O yönde akıl veriyoruz. Halbuki iş eşinde bitiyor.
Eşin zaten mesafeliymiş aynı şekilde devam etmeli. Fakat gardını alarak. Daha kesin ifadeler kullanmalı. Her aradığında açmasın veya sen açıp 'müsait değil' de.
Böyle böyle anlar vazgeçer.
Eşinle konuşurken empatiden dem vur. Benim yerimde olsaydın ne düşünürdün gibi. Bu konuda eksik oldukları için bu söz onları bir an düşündürüyor.
Ayrıca herkes gibi ön koltuk olayında nasıl tepkisiz kalabildiğine şaşırdım. Dönüp "anlamadım?" diye sert bakış atsan bile kâfiydi.
aynen öyle
tırnaklarıı pençelerini içeri sok dişlerini keskinleştirme
anlayışlı naif sakin tatlı dilli uyarışlar yap
Günaydın sevgili kk hanımları;
Uzun yıllardır bdv basta olmak uzere bu sıte artık vazgecılmezım oldu. Ve baska baska bakıs acılarıyla ınanılmaz uç noktaların yakalandıgı kanısındayım.
Sırf bu nedenle şimdi bahsedeceğim konu hakkında fıkır almak ıcın yeni üye oldum.
Eşimle 6 yıllık flörtün ardından 1 sene önce evlendik, ondan yana herhangi bir süphem hiç olmadı, aklımda soru ısaretı bırakacak ve benı rahatsız edecek bır davranısı hiç olmamıstır.Zaten büyük bir aşkla evlendik ve çok güzel giden bir evliliğim var. Ama......
İşte burada kafamı kurcalayan o kadını düşündükçe içim içimi yiyor, inanın dün gece hiç uyumadım ve uyelıgım aktıflessın dıye bekledım.
O kadın dedıgım esımın ıs arkadası ve hanı kadın hısseder ya, eşime karsı bır ılgısımı var... yoksa gercekten arkadas olarak mı goruyor bunu sizlerin aracılıgı ıle netleştireceğime inanıyorum.
1-Bir kaç defa gece arayıp eşimi, işle ilgili (patrona kızmış),hararetli hararetli anlatıyor,inanın hiç rahatsız olmadım,ben de işle ilgili sıkıntı yasadıgımda olayıma tanık kısılerle dertlesmek ıstemısımdır (her ne kadar özel hayatına saygı duyup mesai saatlerı dısında aramasamda)....
2-Yıne bır gece arabası arızalanmış eşimi aradı napıcam dıye,eşimle konustular vs. ve eşimin biraz rahatsız oldugunu konusmasından anladım ama anlam veremedım.
3-Şirket yemeği oldugunda eşimleyken hiç yanımıza gelmedi ben lavaboya gıtmıstım, dondugumde ise eşime birseyler anlatıyordu ben geldıgımde de: merhaba ben de kalkıyordum dedı ve kalktı.
4- Rahatsızlanmıstım iş yerimde izin aldım dr.a gidicem eşimi aradım, onlarda iş için bir yere gidiyorlarmıs, ben hasta olunca eşim işyerime geldi benı aldı cıktık, arabada önde oturuyordu bu kadın, benı gorunce yerını bana verdı (benı beklemeyebılırdı,yerını verecek ınsan onceden gecerdı,inanın bu da takılacagım bır olay degıl ama sankı gozume bırseylerı sokmaya calısıyordu.ya da hıc kalkmazdı arkadada gıderdım sorun degıldı benım ıcın o an ayakta durmaya zorlanıyordum.) Neyse dr.dan cıktık benı eve bırakacaklardı,gittik eve ben indim. Kadın hemen ındı arkadan : offff arkada ruhum daraldı ya nıhayet dedi ve öne bındı ( ön koltuga oturdu dıye yadırgamadım,sadece gostere gostere yapması tuhafına gıttı.)
bu 3.ve 4. madde sankı bana bırseylerı gostermek ıcın gıbı geldı haksızmıyım bılmıyorum.
5-Benim uykum cok agır tel.calar eşim konusur hıc duymam, ama o pazar duyacagım tuttu. Sabah 10 da arıyor, toplantıda aklına takılan bır seyı konusmak ıcın, eşimde x hanım tamam şöyle böyle konusuyorlar. Kadın: ''Neyse rahatsız ettım galıba'' dedı.(nihayet.) Eşimde :''bunları yarın konussak'' dedi ve kapattı.(benım duydugumdan habersız.)
Bu olanlara kadar hıc ama hıc esıme en ufak bır sey soylemedım.....
6-en son gectıgımız pazar saat oglen saatlerı 1 cıvarı bız de dısardayız, yine aradı eşimi.....
k: x bey ınanmıcaksınız ama cok komık bır sey oldu.
eşim: hayırdır ne oldu ?
k: (sımarıkca agıyor mu guluyor mu anlamadım) dıreksıyonum kitlendi yaa napıcam kaldım oylece yolda...
eşim: Eşim bir kaç birsey soyledı ve ekledı, Servise danışmanız daha dogru olmazmıydı?
k: Tamam teşekkür ederim, dedi ve kapattı.
ilkkez eşime söyledim o gün.''ben bu kadından çok rahatsız oluyorum'' diye, ve eşimde birşey demedi, kafa salladı ve ''bende'' dedi.
İnanamıyorum bir kadının kabusum olduguna, sizce eşimden mi yüz buluyor yoksa kendını mı tatmın edıyor ben anlayamıyorum artık.
Kadın erkek arkadaslıgına asla karsı degılım ama ılkkez dıyorumya bu kadından rahatsız oldum, degılse esımın bır suru arkadası var, bırlıkte yemege de gıderler gezmeyede hıc sorun etmedım ama bu.......
Sizce ben gunahınımı alıyorum, yada ne yapayım, eşimi nasıl uyarayım?
sabrınıza hayran kaldım
direksiyonu kitlenmiş napsın yani eşiniz
resmen diyo ki gel saçlarımı eline dola şu boş kafamı direksiyona vura vura parçala
şimdi dusunuyrum da bahanelerle yardım ıcın gelmesını beklıyordu sanırım, esım gıdecek ee pazar gunude nede olsa... yada 2 saat sonra aramasını mı bekledı acaba ne yaptın dıye, ilgi beklıyor sanırım, oyle dusunuyorum artık.
ama aptal kafam aylardır olan seylerı yenı yenı dusunuyor. en son dıreksıyondu orda kafama dank ettı o da gectıgımız pazar oldu.
bu aralar nedense evli erkeklere sulanan hayasız kadınlar çoğaldı.
aman dikkat et gözünü ayırma bu kadından derim ben...
bir yuva kolay kurulmuyor, yazık olmasın.
o aradığında bi kaç defa telefonu açma fırsatınız olsa aba altından sopa gösterirsiniz aslında en azından
evli barklı adam yani sırnaşıyo anlamadım ki
benimde başımda vardı şükür kurtuldum kadını ilk gördüğü anda anlamıştım
Önemli olan eşinin tutumu,gerisi hikaye.Sınırı da koyacak kişi eşindir.Kadını umursama,rahatsızlığını da kadna hissettrimeGünaydın sevgili kk hanımları;
Uzun yıllardır bdv basta olmak uzere bu sıte artık vazgecılmezım oldu. Ve baska baska bakıs acılarıyla ınanılmaz uç noktaların yakalandıgı kanısındayım.
Sırf bu nedenle şimdi bahsedeceğim konu hakkında fıkır almak ıcın yeni üye oldum.
Eşimle 6 yıllık flörtün ardından 1 sene önce evlendik, ondan yana herhangi bir süphem hiç olmadı, aklımda soru ısaretı bırakacak ve benı rahatsız edecek bır davranısı hiç olmamıstır.Zaten büyük bir aşkla evlendik ve çok güzel giden bir evliliğim var. Ama......
İşte burada kafamı kurcalayan o kadını düşündükçe içim içimi yiyor, inanın dün gece hiç uyumadım ve uyelıgım aktıflessın dıye bekledım.
O kadın dedıgım esımın ıs arkadası ve hanı kadın hısseder ya, eşime karsı bır ılgısımı var... yoksa gercekten arkadas olarak mı goruyor bunu sizlerin aracılıgı ıle netleştireceğime inanıyorum.
1-Bir kaç defa gece arayıp eşimi, işle ilgili (patrona kızmış),hararetli hararetli anlatıyor,inanın hiç rahatsız olmadım,ben de işle ilgili sıkıntı yasadıgımda olayıma tanık kısılerle dertlesmek ıstemısımdır (her ne kadar özel hayatına saygı duyup mesai saatlerı dısında aramasamda)....
2-Yıne bır gece arabası arızalanmış eşimi aradı napıcam dıye,eşimle konustular vs. ve eşimin biraz rahatsız oldugunu konusmasından anladım ama anlam veremedım.
3-Şirket yemeği oldugunda eşimleyken hiç yanımıza gelmedi ben lavaboya gıtmıstım, dondugumde ise eşime birseyler anlatıyordu ben geldıgımde de: merhaba ben de kalkıyordum dedı ve kalktı.
4- Rahatsızlanmıstım iş yerimde izin aldım dr.a gidicem eşimi aradım, onlarda iş için bir yere gidiyorlarmıs, ben hasta olunca eşim işyerime geldi benı aldı cıktık, arabada önde oturuyordu bu kadın, benı gorunce yerını bana verdı (benı beklemeyebılırdı,yerını verecek ınsan onceden gecerdı,inanın bu da takılacagım bır olay degıl ama sankı gozume bırseylerı sokmaya calısıyordu.ya da hıc kalkmazdı arkadada gıderdım sorun degıldı benım ıcın o an ayakta durmaya zorlanıyordum.) Neyse dr.dan cıktık benı eve bırakacaklardı,gittik eve ben indim. Kadın hemen ındı arkadan : offff arkada ruhum daraldı ya nıhayet dedi ve öne bındı ( ön koltuga oturdu dıye yadırgamadım,sadece gostere gostere yapması tuhafına gıttı.)
bu 3.ve 4. madde sankı bana bırseylerı gostermek ıcın gıbı geldı haksızmıyım bılmıyorum.
5-Benim uykum cok agır tel.calar eşim konusur hıc duymam, ama o pazar duyacagım tuttu. Sabah 10 da arıyor, toplantıda aklına takılan bır seyı konusmak ıcın, eşimde x hanım tamam şöyle böyle konusuyorlar. Kadın: ''Neyse rahatsız ettım galıba'' dedı.(nihayet.) Eşimde :''bunları yarın konussak'' dedi ve kapattı.(benım duydugumdan habersız.)
Bu olanlara kadar hıc ama hıc esıme en ufak bır sey soylemedım.....
6-en son gectıgımız pazar saat oglen saatlerı 1 cıvarı bız de dısardayız, yine aradı eşimi.....
k: x bey ınanmıcaksınız ama cok komık bır sey oldu.
eşim: hayırdır ne oldu ?
k: (sımarıkca agıyor mu guluyor mu anlamadım) dıreksıyonum kitlendi yaa napıcam kaldım oylece yolda...
eşim: Eşim bir kaç birsey soyledı ve ekledı, Servise danışmanız daha dogru olmazmıydı?
k: Tamam teşekkür ederim, dedi ve kapattı.
ilkkez eşime söyledim o gün.''ben bu kadından çok rahatsız oluyorum'' diye, ve eşimde birşey demedi, kafa salladı ve ''bende'' dedi.
İnanamıyorum bir kadının kabusum olduguna, sizce eşimden mi yüz buluyor yoksa kendını mı tatmın edıyor ben anlayamıyorum artık.
Kadın erkek arkadaslıgına asla karsı degılım ama ılkkez dıyorumya bu kadından rahatsız oldum, degılse esımın bır suru arkadası var, bırlıkte yemege de gıderler gezmeyede hıc sorun etmedım ama bu.......
Sizce ben gunahınımı alıyorum, yada ne yapayım, eşimi nasıl uyarayım?
aldım mesajı teşekkürler
Bi yasima daha girdim. Evli adamlarda ne vardida biz göremedik anlamiyorum cidden.
En guzel tavsiyeyi zaten vermisler telefonu bir gun sizin acmaniz ve esim musait degil cok mu onemliydi bana soyleyin demeniz olabilir yada bu saatte arayacak kadar onemli neydi acaba ben iletirim demeniz olabilir :)
sabrınıza hayran kaldım
direksiyonu kitlenmiş napsın yani eşiniz
resmen diyo ki gel saçlarımı eline dola şu boş kafamı direksiyona vura vura parçala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?