O Kadından Negatif Elektrik Alıyorum.

Negatif alınmayacak gibi değil ki bence eşinizi uyarın her telefonunu açmasın ya da işim var desin bazı insanlar terslenmekten anlarlar böylelikle kadın çok fazla yüzsüzlüğe vurmadan eşinizin yakasını bırakır çok bile sabretmişsiniz kendini bir şey sanmış nasıl sinirleniyorum okudukça

Zor ne deyim, ama boyle bır durumda eşim beni aldatsa kadına kızmam, tek sorumlu eşimdir. hiç erkeklik altına sıgınmasın, kadın sırnassada yuz vermeyecek, zaaf olayına ınanmıyorum. Eşiniz olması geregını yapmıs zaten.

çok ince düşünüyorsunuz. o kadının hareketlerinin masumca olduğunu düşünmek istiyorsunuz. ama ben okurken - özellikle 4.madde-şok oldum yani. tamam kıskanç bir yapınız olmayabilir ama bu kadın işin şeyini çıkarmış afedersiniz.

💑💓

Zaten dıyorum, kıskanclık mı rahatsızlık mı her neyse boyle dusunduysem kesın vardır bırsey, çünkü en son raddede dusunurum boyle, demekki yolunda gıtmeyen bırseyler mevcut. Hayırlısı Hakkımızda.

Ben kıskanç bi insanım arkadaş!! benim eşimin bayan arkadaşı hemde bekar olacak,eşimi arayacak sürekli.oldu canım..kahvede söyliyeyim mi ? ...besbelli kendine yakın görüyor..eşinize karşı güveniniz yerinde olsun bence...bende sıkıldım diye cevap vermiş size...o bayana bi ders vermek lazım ama nasıl

Ahaa valla benim babam 50 yasinda bi kadinda is yerinde babama bole takilmisti . Yok amirim sizin sevdiginiz sarki cikti ario yok amirim ise gelemiycem annemin slmi var biz anladik babama bisi demedik adam bunalmasin die ozellikle is yerine gittim babamin babamdan bana su almasini isteyim odadan yolladim kadini buldum "herkesin icinde sen misin benim babami gece arayan kadin dedim yanina hittim oturdum gulerek insanlar yanlis anlamasin die senin sacini basini yolarim ben senin amacini anladim yemezler dedim hele bi daa ara dedim hele bi daaa konus dedim dislerini tek tek eline veririm bula bula 3 cocuklu adamimi buldun kis kurusu dedim " kadin is yerini degistirdi :)) esiniz aradigi zaman acmazsa kadin bence anlar telini actikca devam eder birkac kerede teli siz acin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok guldum yorumunuza, çok ıyı yapmıssınız.
Ben bunu yapsam, hayal ettımde, çok komık oldum yaaaa

bundan sonra o telefonu actırmayacagım.

O "nihayet indi" lafindan sonra arabadan inmesini ve taksi tutmasini soylerdim veya esime soyletirdim.o muameleden sonra da bi daha aramaya yuz bulamazdi.1 kere rezil edip terslemek yeterli

evet var böyle kadınlar her yerde.. belli ki eşiniz mesafe koymaya çalışıyor ama daha da sıkı tutması gerek.. siz alttan alttan "kadının sana böyle davranması iş yerinde çirkin dedikoduların çıkmasına sebep olur, aman diyeyim elinden geldiğince muhatap olma, aradığında açma ya da musait olmadığını söyle" diye subliminal mesaj gönder

Son düzenleme:
İşyerinde illaki hararetli gelişmeler yaşanabilir, ya da kadının birilerine sorması gereken aklına takılan önemli şeyler de olablir ama tek iş arkadaşı senin eşin mi bee güzel arkadaşım?
Eşin anladığım kadarıyla yumuşak mizaçlı davranıyo kadına, o da yüz buldukça astarını istiyo.
Ve ben seni de inan çok sakin buldum. Bu kadar zamandır ağzını açıp gıkını çıkarmamış olmana inanamıyorum.Valla sakinliğine hayran kaldım.
Çünkü empati kurdum,aynı durumda ben olsam o kadının gözünün içine baka baka in şu arabadan, ne geceleri ne de gün içerisinde bizim hayatımızdan tek dakika çalmana artık müsaade etmiyorum der, hızımı alamazsam daha da fevri davranışlarda(!) bulunabilirdim.
Her halinden belli, kadın sizin evliliğinize saygı duymuyor, karısı olarak seni yok sayıyor. Uyuduğunuz anda bile arıyor olması ne demek?
Hayır suç kocanda da var, ne diye her tlfunu cvplıyo ki bu kadının. Koysun artık tavrını,mesafesini. Yetiversin bu kadar iyi niyet.
Çünkü üzgünüm ama o kadın eşini açıkça elde etmeye çalışıyor. Açık ve net bu, anlattığın durumlardan anlaşıldığı üzere...

eşime : bu kadından rahatsız oluyorm dedım.
eşim de, kafa sallayarak ''ben de '' dedi. Baskada konuyu uzatmadım.

o yüzden rahattım belki de, kökten çözüm yapacagım, için acıldı konustukca nasıl dolmusum meger,kimseye de bir şey diyemedim, teşekkür ediyorum herkese.

Çooook geç kalmissiniz coookkk.....
Daha alıntı yapmadigim bi cok yorumunuz var bu nedir arkadaşım yaa siz nerde yaşıyorsunuz ya da sinirlerinizi mi aldirdiniz ben çok merak ettim yaa bu olgunluk da değil anlayış göstermek de değil düpedüz körlük olmuş yani kusura bakmayın biraz sert oldu ama ben kadına da suç bulmuyorum eşinize de suç bulmuyorum. ...
Kadın zatn belli ahlâk yoksunu eşiniz de bi erkek olarak iyi bile sabrediyo yani biz kadınlar bu kadar ilgiye erir gideriz erkek napsin yok canım öyle maalesef kadın yapsa da eşim yapmamali falanlar filanlar öncelikle siz bu yuvayi korumakla sorumlusunuz kıskanç kadın olmamaliyim nedir ya tabi ki kiskancaksiniz siz onun kadinisiniz yaa ne demek tepki vermemek küçük düşürmus olmak kimin küçük kimin basit olduğu belli var ya ben ortalığı titretirdim iki harfi yanyana getirmesine müsaade etmezdim bu me saygısızlık ya hayatimizin neresindesin ki sen diyemediniz mi Allah aşkına bence bi kadın bu kadar rahat birakmamali eşini hayir erkek de bırakmamali da kadin daha bi dikkatli olur yapmayın etmeyin....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

resmen arsız ama bence kadının psikolojik sorunları var, eşinin kadına yüzvermediği net ama kadın artık yalnızlıktan mı nedir kendine takıntı yapmış ayrıca çok terbiyesiz ve sinsi değil salak , sana açıkça belli ediyor kocan da gözüm var diyor ruhhastası...., eşin belli etsin sorun çıkarmaya devam ederse bu sefer iş büyüyecek iş ortamı bir de bu şekilde bu insanla muhattap olmak eşin için daha zor. çatmışsınız bir deliye...

Son düzenleme:
O "nihayet indi" lafindan sonra arabadan inmesini ve taksi tutmasini soylerdim veya esime soyletirdim.o muameleden sonra da bi daha aramaya yuz bulamazdi.1 kere rezil edip terslemek yeterli

Ben o an ayakta zor duruyordum, eşim çıkardı eve basım donuyordu, o an tepkı vermeyı bırak aklımın ucundan dahı gecmedı.
Aslında evet yuzsuzle yuzsuz olacaksın.
kıskanclıktan yaptıgını yenı yenı anlıyorum.

sübminal mesaj, tuttum bunu

belkide eşimden buyuk dıye ablası gıbı goruyordum, o yuzden de rakıp gormemıs olabılırım, neden boyle davrandıgımı bılemıyorum, eşimden suphem olmadıgından da olabılır, olabılır de olabılır yanı, bu olasılıklar uzar gıder,ınanmamak ıcın cok neden sunabılıyorum kendıme

ben bugun buraya yazmadan bu kadar farklı gorus almadan olayın hala cıddıyetını anlayamadım, sordum, eger bırılerı bana abartıyorsun deseydı, yine uzerıne gıtmeyecek konuyu ben abartıyorum dıyıp belkı de kendıme kızacaktım.

yanılmadıgımı anladım, şuan içim içimi nasıl yıyor anlatamıyorum, demekki haklıyım ve demekkı cok pasıf kalmısım kadının davrnaısları yanında,kendıme kızıyorum suanda.

ben o ilk araba olayında onu yerin dibine sokardım ağlamaktan gözü yere düşerdi!!!

Kendinize hiç kızmayın bence. Pasif kalmayıp da ne yapabilirdiniz. İş eşinizde bitiyor ki o da mesafesini koymaya çalışıyor. Ama daha da sıkı tutmalı. Bence bundan sonra mesai saatleri dışında telefonlarını açmasın. Belki en başta önemli mi acaba diye açmıştır ama artık kadının önemli bir şey için aramadığı ortada. Mesai zamanı da aradım açmadınız derse, görmemiştim, eşimle sinemadaydım falan diyebilir. Siz boşuna hanımefendi çizginizden ayrılmayın bence.

Olaylara sinirlenmekten, eşime söylemekten ve telefonu açmasını engellemekten baska bır sey yapamam... Zaten fazlası karakterıme ters, ayrıca eşim de benı oyle bır pozısyonda gormesi isteyecegı en son sey olur.
Eşimi de tembıhleyecegım sakın ,'' esım rahatsız oluyor, arama'' demesin.(erkekler bazen duz olabılıyorlar,oldugu gıbı soyleyebılıyorlar).
İstediği o gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…