- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
- Konu Sahibi beyazperde
-
belkide eşimden buyuk dıye ablası gıbı goruyordum, o yuzden de rakıp gormemıs olabılırım, neden boyle davrandıgımı bılemıyorum, eşimden suphem olmadıgından da olabılır, olabılır de olabılır yanı, bu olasılıklar uzar gıder,ınanmamak ıcın cok neden sunabılıyorum kendıme
ben bugun buraya yazmadan bu kadar farklı gorus almadan olayın hala cıddıyetını anlayamadım, sordum, eger bırılerı bana abartıyorsun deseydı, yine uzerıne gıtmeyecek konuyu ben abartıyorum dıyıp belkı de kendıme kızacaktım.
yanılmadıgımı anladım, şuan içim içimi nasıl yıyor anlatamıyorum, demekki haklıyım ve demekkı cok pasıf kalmısım kadının davrnaısları yanında,kendıme kızıyorum suanda.
Olaylara sinirlenmekten, eşime söylemekten ve telefonu açmasını engellemekten baska bır sey yapamam... Zaten fazlası karakterıme ters, ayrıca eşim de benı oyle bır pozısyonda gormesi isteyecegı en son sey olur.
Eşimi de tembıhleyecegım sakın ,'' esım rahatsız oluyor, arama'' demesin.(erkekler bazen duz olabılıyorlar,oldugu gıbı soyleyebılıyorlar).
İstediği o gibi görünüyor.
Yok işte bitanem tipik Türk kadını mantığı olmuyo ben eşime güveniyorum yok maalesef...
Elinden geleni yapacaksın ki sonrasında ben her türlü cabaladim diyip pişman olmicaksin...
Abla abi faln yok ya evli bekar da yok nasıl bir toplum olduk ne zaman bu kadar yozlastik bilmiyorum erkek yakacakla s..ecegin kötüsü olmaz mantığında yaa nefret ediyorum boylelerinden hepimizin başında ama kadın olarak uyanık olmak zorundayız niye niçin birlikte arabaya biniyolar madem o asiftenin arabasi da var kendi arabasını kullansın sınır bilmez edepsiz...
İşe burdan başlayın gece aradı ya da zamansız aradı diyelim eşinizi susturun ve siz açın tlfnu müsait değil diyin baktiniz anlamıyo çok daha farklı konuşma yaparsınız durduk yere esinizle kötü olmayın ama dikkatli ve akıllı olun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes yani..araba deyince aklıma geldi, aynı zamanda hemsehrı oluyoruz bu sahısla.
bayramda esımle benım memleketıme gıdecegız, bu kısıde memleketıne gıdıyor.
eşime demiş gecen hafta: ''2 araba gıtmeyelım(sankı tatılı bırlıkte cıkıyoruz.:)) benımkıyle gıdıp gelelım, 3 sofor yorulmamıs oluruz'' demıs, eşimde :''olmaz arabamızla gıdıcez biz demiş.''
kadın: o zaman ben sızınle geleyım, demiş.
eşim:'' bizim aracımızda yer yok, çok esyamız var kayınvalıdeme goturecegımız'' demış.
benım şapşik kocam gelmiş bir de bana anlatıyordu gecen hafta bu dıalogu,
ben desaf gıbı) ''iyi demişsin rahat edemezdık zaten '',diyorum.
Sizi çok takdir ettim. Saçını başını yolarım diye düşünmediğiniz için. Çünkü bu karşı taraftan çok yapana zarar veriyor. Ve gerçekten iyi çözmüşsünüz. Düz mantık olabiliyorlar. Burda bir adam aynısını yapmıştı. Gidip eşim rahatsız oluyor diyip eşini zor durumda bırakmıştı. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu durumdan.
Günaydın sevgili kk hanımları;
Uzun yıllardır bdv basta olmak uzere bu sıte artık vazgecılmezım oldu. Ve baska baska bakıs acılarıyla ınanılmaz uç noktaların yakalandıgı kanısındayım.
Sırf bu nedenle şimdi bahsedeceğim konu hakkında fıkır almak ıcın yeni üye oldum.
Eşimle 6 yıllık flörtün ardından 1 sene önce evlendik, ondan yana herhangi bir süphem hiç olmadı, aklımda soru ısaretı bırakacak ve benı rahatsız edecek bır davranısı hiç olmamıstır.Zaten büyük bir aşkla evlendik ve çok güzel giden bir evliliğim var. Ama......
İşte burada kafamı kurcalayan o kadını düşündükçe içim içimi yiyor, inanın dün gece hiç uyumadım ve uyelıgım aktıflessın dıye bekledım.
O kadın dedıgım esımın ıs arkadası ve hanı kadın hısseder ya, eşime karsı bır ılgısımı var... yoksa gercekten arkadas olarak mı goruyor bunu sizlerin aracılıgı ıle netleştireceğime inanıyorum.
1-Bir kaç defa gece arayıp eşimi, işle ilgili (patrona kızmış),hararetli hararetli anlatıyor,inanın hiç rahatsız olmadım,ben de işle ilgili sıkıntı yasadıgımda olayıma tanık kısılerle dertlesmek ıstemısımdır (her ne kadar özel hayatına saygı duyup mesai saatlerı dısında aramasamda)....
2-Yıne bır gece arabası arızalanmış eşimi aradı napıcam dıye,eşimle konustular vs. ve eşimin biraz rahatsız oldugunu konusmasından anladım ama anlam veremedım.
3-Şirket yemeği oldugunda eşimleyken hiç yanımıza gelmedi ben lavaboya gıtmıstım, dondugumde ise eşime birseyler anlatıyordu ben geldıgımde de: merhaba ben de kalkıyordum dedı ve kalktı.
4- Rahatsızlanmıstım iş yerimde izin aldım dr.a gidicem eşimi aradım, onlarda iş için bir yere gidiyorlarmıs, ben hasta olunca eşim işyerime geldi benı aldı cıktık, arabada önde oturuyordu bu kadın, benı gorunce yerını bana verdı (benı beklemeyebılırdı,yerını verecek ınsan onceden gecerdı,inanın bu da takılacagım bır olay degıl ama sankı gozume bırseylerı sokmaya calısıyordu.ya da hıc kalkmazdı arkadada gıderdım sorun degıldı benım ıcın o an ayakta durmaya zorlanıyordum.) Neyse dr.dan cıktık benı eve bırakacaklardı,gittik eve ben indim. Kadın hemen ındı arkadan : offff arkada ruhum daraldı ya nıhayet dedi ve öne bındı ( ön koltuga oturdu dıye yadırgamadım,sadece gostere gostere yapması tuhafına gıttı.)
bu 3.ve 4. madde sankı bana bırseylerı gostermek ıcın gıbı geldı haksızmıyım bılmıyorum.
5-Benim uykum cok agır tel.calar eşim konusur hıc duymam, ama o pazar duyacagım tuttu. Sabah 10 da arıyor, toplantıda aklına takılan bır seyı konusmak ıcın, eşimde x hanım tamam şöyle böyle konusuyorlar. Kadın: ''Neyse rahatsız ettım galıba'' dedı.(nihayet.) Eşimde :''bunları yarın konussak'' dedi ve kapattı.(benım duydugumdan habersız.)
Bu olanlara kadar hıc ama hıc esıme en ufak bır sey soylemedım.....
6-en son gectıgımız pazar saat oglen saatlerı 1 cıvarı bız de dısardayız, yine aradı eşimi.....
k: x bey ınanmıcaksınız ama cok komık bır sey oldu.
eşim: hayırdır ne oldu ?
k: (sımarıkca agıyor mu guluyor mu anlamadım) dıreksıyonum kitlendi yaa napıcam kaldım oylece yolda...
eşim: Eşim bir kaç birsey soyledı ve ekledı, Servise danışmanız daha dogru olmazmıydı?
k: Tamam teşekkür ederim, dedi ve kapattı.
ilkkez eşime söyledim o gün.''ben bu kadından çok rahatsız oluyorum'' diye, ve eşimde birşey demedi, kafa salladı ve ''bende'' dedi.
İnanamıyorum bir kadının kabusum olduguna, sizce eşimden mi yüz buluyor yoksa kendını mı tatmın edıyor ben anlayamıyorum artık.
Kadın erkek arkadaslıgına asla karsı degılım ama ılkkez dıyorumya bu kadından rahatsız oldum, degılse esımın bır suru arkadası var, bırlıkte yemege de gıderler gezmeyede hıc sorun etmedım ama bu.......
Sizce ben gunahınımı alıyorum, yada ne yapayım, eşimi nasıl uyarayım?
Uzun yıllardır bdv basta olmak uzere bu sıte artık vazgecılmezım oldu. Ve baska baska bakıs acılarıyla ınanılmaz uç noktaların yakalandıgı kanısındayım.
Sırf bu nedenle şimdi bahsedeceğim konu hakkında fıkır almak ıcın yeni üye oldum.
Eşimle 6 yıllık flörtün ardından 1 sene önce evlendik, ondan yana herhangi bir süphem hiç olmadı, aklımda soru ısaretı bırakacak ve benı rahatsız edecek bır davranısı hiç olmamıstır.Zaten büyük bir aşkla evlendik ve çok güzel giden bir evliliğim var. Ama......
İşte burada kafamı kurcalayan o kadını düşündükçe içim içimi yiyor, inanın dün gece hiç uyumadım ve uyelıgım aktıflessın dıye bekledım.
O kadın dedıgım esımın ıs arkadası ve hanı kadın hısseder ya, eşime karsı bır ılgısımı var... yoksa gercekten arkadas olarak mı goruyor bunu sizlerin aracılıgı ıle netleştireceğime inanıyorum.
1-Bir kaç defa gece arayıp eşimi, işle ilgili (patrona kızmış),hararetli hararetli anlatıyor,inanın hiç rahatsız olmadım,ben de işle ilgili sıkıntı yasadıgımda olayıma tanık kısılerle dertlesmek ıstemısımdır (her ne kadar özel hayatına saygı duyup mesai saatlerı dısında aramasamda)....
2-Yıne bır gece arabası arızalanmış eşimi aradı napıcam dıye,eşimle konustular vs. ve eşimin biraz rahatsız oldugunu konusmasından anladım ama anlam veremedım.
3-Şirket yemeği oldugunda eşimleyken hiç yanımıza gelmedi ben lavaboya gıtmıstım, dondugumde ise eşime birseyler anlatıyordu ben geldıgımde de: merhaba ben de kalkıyordum dedı ve kalktı.
4- Rahatsızlanmıstım iş yerimde izin aldım dr.a gidicem eşimi aradım, onlarda iş için bir yere gidiyorlarmıs, ben hasta olunca eşim işyerime geldi benı aldı cıktık, arabada önde oturuyordu bu kadın, benı gorunce yerını bana verdı (benı beklemeyebılırdı,yerını verecek ınsan onceden gecerdı,inanın bu da takılacagım bır olay degıl ama sankı gozume bırseylerı sokmaya calısıyordu.ya da hıc kalkmazdı arkadada gıderdım sorun degıldı benım ıcın o an ayakta durmaya zorlanıyordum.) Neyse dr.dan cıktık benı eve bırakacaklardı,gittik eve ben indim. Kadın hemen ındı arkadan : offff arkada ruhum daraldı ya nıhayet dedi ve öne bındı ( ön koltuga oturdu dıye yadırgamadım,sadece gostere gostere yapması tuhafına gıttı.)
bu 3.ve 4. madde sankı bana bırseylerı gostermek ıcın gıbı geldı haksızmıyım bılmıyorum.
5-Benim uykum cok agır tel.calar eşim konusur hıc duymam, ama o pazar duyacagım tuttu. Sabah 10 da arıyor, toplantıda aklına takılan bır seyı konusmak ıcın, eşimde x hanım tamam şöyle böyle konusuyorlar. Kadın: ''Neyse rahatsız ettım galıba'' dedı.(nihayet.) Eşimde :''bunları yarın konussak'' dedi ve kapattı.(benım duydugumdan habersız.)
6-en son gectıgımız pazar saat oglen saatlerı 1 cıvarı bız de dısardayız, yine aradı eşimi.....
k: (sımarıkca agıyor mu guluyor mu anlamadım) dıreksıyonum kitlendi yaa napıcam kaldım oylece yolda...
eşim: Eşim bir kaç birsey soyledı ve ekledı, Servise danışmanız daha dogru olmazmıydı?
ilkkez eşime söyledim o gün.''ben bu kadından çok rahatsız oluyorum'' diye, ve eşimde birşey demedi, kafa salladı ve ''bende'' dedi.
İnanamıyorum bir kadının kabusum olduguna, sizce eşimden mi yüz buluyor yoksa kendını mı tatmın edıyor ben anlayamıyorum artık.
Kadın erkek arkadaslıgına asla karsı degılım ama ılkkez dıyorumya bu kadından rahatsız oldum, degılse esımın bır suru arkadası var, bırlıkte yemege de gıderler gezmeyede hıc sorun etmedım ama bu.......
Yok ya kadının amacı belli. Eşinizde anladığım kadarıyla daha uyanamamış. Yoksa gönlü varsa samimi olurdu yoksa da terslerdi. Hala iş arkadaşı gibi bakıyor. Ben eşinizde birşey göremedim yoksa size sormadan bile koşa koşa giderdi.
araba deyince aklıma geldi, aynı zamanda hemsehrı oluyoruz bu sahısla.
bayramda esımle benım memleketıme gıdecegız, bu kısıde memleketıne gıdıyor.
eşime demiş gecen hafta: ''2 araba gıtmeyelım(sankı tatılı bırlıkte cıkıyoruz.:)) benımkıyle gıdıp gelelım, 3 sofor yorulmamıs oluruz'' demıs, eşimde :''olmaz arabamızla gıdıcez biz demiş.''
kadın: o zaman ben sızınle geleyım, demiş.
eşim:'' bizim aracımızda yer yok, çok esyamız var kayınvalıdeme goturecegımız'' demış.
benım şapşik kocam gelmiş bir de bana anlatıyordu gecen hafta bu dıalogu,
ben desaf gıbı) ''iyi demişsin rahat edemezdık zaten '',diyorum.
Eşiniz ne iş yapıyor tam olarak, kaç yıldır orada çalışıyor...o bayanla daha önceden bir ilişkisi olmuş olabilir mi...benim aklıma bu geldi..kadının hareketleri normal değil...
eşiniz yüz veriyor,ve benim düşüncem biraz birşeyler var gibi geldi eşinizin tarafında, kadının ilgisi hoşuna gidiyor olabilir. sevgili değilseler de çok samimi arkadaş ayağında paylaşımları olmuş olabilir, düşün evliyken olur olmaz arayabiliyorsa bekarken nasıldır...böyle çok samimi arkadaş ayağında olup umut verip yedekte tutma huyları vardır erkeklerin...öyle bir şey olabilir. sanki kadın öc almaya çalışıyor ve tek taraflı değil durum.
ben eşinizde de kusur buldum açıkçası...kadın normal dışı çünkü, işle ilgiliçok acil değilse kallkıp evli barklı erkek aranmaz, hele dedikodu yapılmaz...bekar da olsa aranmaz görgü denen birşey var bence iş eşinizde bitiyor, siz öyle görgüsüz bir kadınla muhatap olmayın, rahatsız olduğunuzu belirtmeyin, o zaman ona istediğini vermiş olursunuz çünkü. eşiniz bir şekilde kendi rahatsızlığını kibarca belirtip mesafe koyacak...
bu kadının sizin kocanızdan başka arkadaşı anası babası bacısı yok mu canım her olayda sizin eşinizi niye arıyor kaldıki iş konuşacaklarsa mesai saatlerinde konuşsunlar ben hiç hoşlanmam kıskancımdırda eşimde bilir ona göre davranır ama bu kadının gelip arkadan öne oturması bi hareketler ben olsam yolardımneyse kalitemizi bozmayalım eşiniz pek sesini çıkartmıyor bu bayan aradaşa tmm kısa cevaplar veriyor okey ama demekki yetmiyor bu tavrı yani demem o ki bu kadın bundan anlamıyor ayy
Eşim mühendis, teknik departmanın da yonetıcısı. Kadın da muhendıs, birlikte projelerde çalışıyorlar. eşim 8 yıldır o iş yerinde , kadın 20 sene once orda calısıyormuş, ayrılmış, 2 sene once tekrar aynı ısyerıne gelip birlikte çalışmaya baslıyorlar, bu olaylar evlendıkten sonra oluyor. ben esımı 8 yıldır tanıyorum iş nedenıyle, 7 yıldırda beraberız,
o dediğiniz ıhtımaller tabıkı olagan seyler, fakat eşimle gorur gormez etkilenmemize ragmen, 1 sene sonra bırlıkte olduk, öyle karakterı yakıstıramadım o yuzden ona.
Dediğiniz gibi ilgi hosuna gıdıyor olabılır mı, bence olabılır?
Eşimi savunmuyorum tabıkı,
En kısa zamanda harekete geçmezseniz yarın bir gün buraya eşimi baştan çıkardı konunuzu görür gibiyim.
1 saniye beklemeniz hata. Taviz var ki bu derece rahatsız edebiliyor. Açıkçası afedersiniz ama sanki kadın eşinizin hayatında ki yeni biri de size misilleme yapıyor.
En kısa zamanda harekete geçmezseniz yarın bir gün buraya eşimi baştan çıkardı konunuzu görür gibiyim.
1 saniye beklemeniz hata. Taviz var ki bu derece rahatsız edebiliyor. Açıkçası afedersiniz ama sanki kadın eşinizin hayatında ki yeni biri de size misilleme yapıyor.
Allah Korusun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?