haklısınız biliyordur kaç sene yaniKadinin kurma ihtimali en yuksek olan cumle: Biz birbirimizi cok seviyorduk aramiza girip yuvamizi yikan ....... sen misin? Diyecek bunu kaldirabilecek misin? Nisanli oldugu donemden beri aldatiliyorsa emin ol biliyor ya da anliyordur. Kadinlar o kadar saf degil. Belki de bildigi halde aldatilmayi kendine yediremedigi icin soylemiyor adliyeden donuyorlardir.
herkesin aile yapısı aynı değil ki yani benim ailem bile eşim kumar oynadığı halde çok üstüme geldi boşanırken bu çocuğa ne anlatacağız diye
boşandım zaten evet insan eve gidip dört duvarda oturamıyor bunalıyor yani yolu bu değil tabiki baştan sona yanlış bu yalnızım ailem yok akrabam yok olduğum yerde birde yıllarca aşağılanmışlık var sen yapamazsın sen edemezsin sürekli senden memnun olmayan bir koca biri ilgi gösterince kapıldımBen sizi anladım aslında. Boşandığımda 27 yaşımdaydım. Psikolojik şiddet, aldatan bir koca ve aynı evde seks olmadan bir saçma yaşam. Biz evli kalsaydık ben de eşimi aldatırdım ve o bununla beraber evli kalmaya devam ederdi. Çünkü pasif bir adamdı karaktersizdi bla bla. Ama ben kendime yapamazdım bunu terk ettim boşadım. Kendime saygımdan boşandım. Yani yaşım 27 ydi en genç zamanlarımda ilgisiz, sevgisiz, şefkatsiz nereye kadar dayanabilirdim bilmiyordum.
Ve ayrıca bu evli kadın / adam ilişkilerinin sonu hiç bir zaman iyi bitmez. Gerçekten sağlıksız ve etik olmayan ilişkiler. Boşanın , o adamdan da ayrılın yeni bir yön çizin kendinize.
evet eğitimliyim mesleğim var haklısınız haketmiyorum asla yani kim kendine böyle bir şeyi reva görür ki ya da kim bunu hakeder bu kadar aşağılık olmayı hep başkaları varmış da ben bu tezgaha nasıl düştüm bilmiyorum.
boşandım zaten evet insan eve gidip dört duvarda oturamıyor bunalıyor yani yolu bu değil tabiki baştan sona yanlış bu yalnızım ailem yok akrabam yok olduğum yerde birde yıllarca aşağılanmışlık var sen yapamazsın sen edemezsin sürekli senden memnun olmayan bir koca biri ilgi gösterince kapıldım
zaten yediği kaba pisleyen adamla evlenmek istemem ki ben onla evlenmek asla istemiyorum bu ruh hali nasıl geçecek.Çok acı ama kadin boşanma kararini açıklarken herkes der ki aaaa 10 kere düşün ama aynı şeyi adam dese 1 kere düşün olur bu. Sen inanma bence bu adama. Hadi boşandı sundu bir bahane hayatına sonra girecek olan kadına sen ya da başkası onada aynı şeyi yapıcak. Bak isin var gücün var boşver gitsin
yani konuştuk sadece demek bişi olmadı o yönde demekÇok çelişkili cümleleriniz var!Ben bu tezgaha nasıl düştüm yazıp cinsel birşey yaşanmadı ne demek?
Birak onlarin sorunu o sen kendini kurtarmaya bak biran once. Ne is yapiyorsun bilmiyorum da isyerinde farkli bir pozisyona gecemez misin? Is disinda sosyal aktivitelere katil ne bileyim farkli ortamlara gir kafani dagitmaya calis. Sen imkansiz birseye cesaret edecek kadar gucluysen kendini ondan kurtaracak kadar da guclusundur kendine guven.. Bir sure sonra kizlar kurtuldum diye bir konu acarsin belkihaklısınız biliyordur kaç sene yani
zaten yediği kaba pisleyen adamla evlenmek istemem ki ben onla evlenmek asla istemiyorum bu ruh hali nasıl geçecek.
Tamam işte çok daha geç olmadan vazgeçin gerçekten hem size hem o kadına hem bebeğinize yazık.yani konuştuk sadece demek bişi olmadı o yönde demek
hep acıyorum kendime sanki çok üzülmem gerekiyormuş gibi hissediyorum bnu hakediyormuşum bu yaptığımdan sonra beni yatırıp tüm kk çiğnese gıkım çıkmaz hakediyorum hep üzgünüm pişmanım oysa mutlu biriydim hep güler söylerdim öyle olamıyorum artıkDüştüğün gibi kalkarsin o tezgahtan, 18 yaşında aptal aşık degilsen tabi.
Once yerini degistir, degistirmesen bile konusma muhattap olma, bu kadar zor olmamali, insanlar deli gibi aşık olduklari adamlari kaybediyor da bir sekilde hayatlarini surdurmeye devam ediyorlar. Kendi kendine ne kadar dramatize edersen o kadar zorlanirsin.
inşallah açarım evet başka şeyler bulmalıyım kendime kitaplar aldım çocukla oynanacak oyunlarla ilgili onları kurucam gidince malum dışarda aktivite olmuyor evi eğlenceli yapayım dedimBirak onlarin sorunu o sen kendini kurtarmaya bak biran once. Ne is yapiyorsun bilmiyorum da isyerinde farkli bir pozisyona gecemez misin? Is disinda sosyal aktivitelere katil ne bileyim farkli ortamlara gir kafani dagitmaya calis. Sen imkansiz birseye cesaret edecek kadar gucluysen kendini ondan kurtaracak kadar da guclusundur kendine guven.. Bir sure sonra kizlar kurtuldum diye bir konu acarsin belki
Ada'mın çocuğu da mı var ben senin Çocuğun var sanıyorumavm yok malesef gittiğim yerlere çocuğunu da alıp geliyor zira küçük yer beni bulması zor olmuyor o yüzden evden çıkmıyorum çoğunlukla ve bu benim psikolojimi mahvediyor aslında samimi kimsem yok yalnızım burda boşanınca tayinle geldim yani yeni geldim sayılır öyle çevre oluşturacak vaktim olmadı sosyal statüm sebebiyle de boşanmış olunca ben yaklaşamadım insanlarda pek yaklaşmak istemedi aslında eski eşim iş yerime gelip olay çıkardı filan uzak duruyor haliyle insanlar ben olsam ben de uzak dururum dertsiz başıma dert mi alıcam haklılar
evet ulaşamadıkça önüme çıkıyor her yerdeMuhtemelen sana ayrilman icin-sunulan her olumsuz sebebe ama diye başlayan cumleler kuruyorsun kurma.
Evet evliligi kotu gidiyor belki sevmiyorum olmuyor onunla diyor ama yeme öyle bile olsa.
Çok isteyen insan seni hak eden insan evliliğini bitirir tertemiz çıkar karşına
Daldan dala herkes atlar.
Onemli olan emek vermek.
Iletisimini kes dicem daha da pesinden kosacak ulasilmazsin diye
Isten ayril biran önce ve tum bagini kopar
Seni haketseydi dedigim gibi cesur davranırdı
İşini niye bırakacaksın bırakma kendine hakim olamayacağını düşünüyorsan tayin iste ama bence uzak durursan hayatın kurtulurşimdi devleti bırakıp özele geçmemi nasıl açıklayayım ki bir de çocuk var şimdi rahat çalışıyorum o zaman öyle olmayacak borcum 30 bin evet öyle cinsel bişi yok o boyutta zaten problemliyim ben. yaklaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?