o kadınhep

haklısınız biliyordur kaç sene yani

herkesin aile yapısı aynı değil ki yani benim ailem bile eşim kumar oynadığı halde çok üstüme geldi boşanırken bu çocuğa ne anlatacağız diye

Çok acı ama kadin boşanma kararini açıklarken herkes der ki aaaa 10 kere düşün ama aynı şeyi adam dese 1 kere düşün olur bu. Sen inanma bence bu adama. Hadi boşandı sundu bir bahane hayatına sonra girecek olan kadına sen ya da başkası onada aynı şeyi yapıcak. Bak isin var gücün var boşver gitsin

Çok çelişkili cümleleriniz var!Ben bu tezgaha nasıl düştüm yazıp cinsel birşey yaşanmadı ne demek?

boşandım zaten evet insan eve gidip dört duvarda oturamıyor bunalıyor yani yolu bu değil tabiki baştan sona yanlış bu yalnızım ailem yok akrabam yok olduğum yerde birde yıllarca aşağılanmışlık var sen yapamazsın sen edemezsin sürekli senden memnun olmayan bir koca biri ilgi gösterince kapıldım

Muhtemelen sana ayrilman icin-sunulan her olumsuz sebebe ama diye başlayan cumleler kuruyorsun kurma.

Evet evliligi kotu gidiyor belki sevmiyorum olmuyor onunla diyor ama yeme öyle bile olsa.
Çok isteyen insan seni hak eden insan evliliğini bitirir tertemiz çıkar karşına
Daldan dala herkes atlar.
Onemli olan emek vermek.
Iletisimini kes dicem daha da pesinden kosacak ulasilmazsin diye
Isten ayril biran önce ve tum bagini kopar
Seni haketseydi dedigim gibi cesur davranırdı

Düştüğün gibi kalkarsin o tezgahtan, 18 yaşında aptal aşık degilsen tabi.
Once yerini degistir, degistirmesen bile konusma muhattap olma, bu kadar zor olmamali, insanlar deli gibi aşık olduklari adamlari kaybediyor da bir sekilde hayatlarini surdurmeye devam ediyorlar. Kendi kendine ne kadar dramatize edersen o kadar zorlanirsin.

E boşanmışsınız da sırtınızdaki tek yük o adamsa onu da atın. Karısına çok yazık inanın. Kimse enayi yerine konmak istemez.

zaten yediği kaba pisleyen adamla evlenmek istemem ki ben onla evlenmek asla istemiyorum bu ruh hali nasıl geçecek.

haklısınız biliyordur kaç sene yani
Birak onlarin sorunu o sen kendini kurtarmaya bak biran once. Ne is yapiyorsun bilmiyorum da isyerinde farkli bir pozisyona gecemez misin? Is disinda sosyal aktivitelere katil ne bileyim farkli ortamlara gir kafani dagitmaya calis. Sen imkansiz birseye cesaret edecek kadar gucluysen kendini ondan kurtaracak kadar da guclusundur kendine guven.. Bir sure sonra kizlar kurtuldum diye bir konu acarsin belki

zaten yediği kaba pisleyen adamla evlenmek istemem ki ben onla evlenmek asla istemiyorum bu ruh hali nasıl geçecek.

Ben evlilikten bahsetmiyorum bir sevgili olarak bile girsen muhakkak başka sevgililerde olucak. Bence bunu düşünmek bile uzaklaşmak için güzel bir bahane. O adam için hiçbir zaman özel olamicaksin. Her kadın özel olmak ister.

hep acıyorum kendime sanki çok üzülmem gerekiyormuş gibi hissediyorum bnu hakediyormuşum bu yaptığımdan sonra beni yatırıp tüm kk çiğnese gıkım çıkmaz hakediyorum hep üzgünüm pişmanım oysa mutlu biriydim hep güler söylerdim öyle olamıyorum artık

inşallah açarım evet başka şeyler bulmalıyım kendime kitaplar aldım çocukla oynanacak oyunlarla ilgili onları kurucam gidince malum dışarda aktivite olmuyor evi eğlenceli yapayım dedim

Ada'mın çocuğu da mı var ben senin Çocuğun var sanıyorum
Kendi değerini bence düşürme evinde otur tv izle örtü ör resim yap kitap oku ama o Ada'mla görüşme
Zaten iyi biri olsa aldattığı kadın, metres, ikinci kadın gibi çirkin sıfatları sana yapıştırtmazdı

Sen ayrılsan O pislik başkasını bulur. Eşine Allah yardım etsin. Fikri bozuk adama sevgilimi yok. Bi kadının kendini bu kadar aşağlaması ne acı. Sadece gönül eğlencesi, macera, heycan adı ne saçmalıksa olmak yazık

evet ulaşamadıkça önüme çıkıyor her yerde

İşini niye bırakacaksın bırakma kendine hakim olamayacağını düşünüyorsan tayin iste ama bence uzak durursan hayatın kurtulur

Miğdemi bulandırdın. Kusura bakmasın kimsede evli adama o gözle bakabilen, gereksiz samimiyet kuran, bu samimiyete izin veren, evli adamın ilgisine karşılık veren önünü kesmeyen insan gelip buraya ama şöyle böyle diye boşa konuşmasın ya!!!

Ben eşini falan geçtim, bi insan kendine bunu nasıl yakıştırır. İnsanda Allah korkusu olucak, en önemlisi VİCDAN olucak!!!!

Acıdım ben sana, yazık yani, karekterine insanlığına yazık. Bi insanın yapabilceği en iğrenç şeylerden birini yapıyosun. Bi kadın olarak utanıyorum senin gibilerden.

Zaten bu iş yerlerinde oluyo ne halt oluyosa. Milet birbirine kaynıyo yazık günah ya. Bi yorumunda demişsinki eşinib umrunda değil biz saatlerce telde konuşurduk gelir sorar umursamazdı diye. Ya Allah senin gibisiyle karşılaştırmasın. EMİn ol iş yerinde ki herkes SİZİN ne halt olduğunu ve bu ilişkinizi biliyodur muhakkak yani.

Sana akıl vermeye gerek yok bence yeterince akıllısın!!! Koskoca kadın bi ilişkiyi kesmek istediği an keser geçelim bu işleri

Zor bir durum. Yıllar içindeki duygusal boşluğunuz doldurulmayı beklemiş ve bu adamla onu doldurduğunuzu zannediyorsunuz. Ama içinizde yeni bir oyuk daha açıyorsunuz. Duygusal tatmin sağlayacağım derken kendinize özsaygınızdan olacaksınız. Başkasından insan kolayca nefret edebilir. Ama ya kendinden nefret etmek?? İşte o en zorudur. Nereye giderseniz gidin hep yanınızda götürürsünüz o suçluluk hissini. Ne kendinizden nefret ettirin, nede siz kendinizden nefret edin. KEndi özsaygınızı yitirmeden onurluca davranın lütfen ve aynada kendi yüzünüze bakamaycak hale gelmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…