yahu o zaman bu süreçte olmayın. Ben de odamda 2 erkekle birlikte çalışıyorum. Ben evliyim onlar da bekar. Bir tabur erkek arasına koysanız kaç yazar kadın kendini bildikten sonra? Yani her zaman yanyana olan insan birbirine mi uçuşacak ya da yan gözle bakacak?? Siz gönlünüzü bir terbiye edin önce. Ben de tüm mesajlarınızı okumadan sakin sakin yazıyordum ama siz tuttumuşsunuz nasıl da nasıl olucak diye. Gayet basit kardeşim. Gönlünüze gözüne eline beline hakim olacaksın. Allah çok şükür irade vermiş bize kullanalım diye. İradenizi devreye sokuverin bakalım kalıyor mu ortada bu arabesk haller. Kurtulun yahu bu arabesk hallerinizden. Liseli genç kız değilsiniz kievliyken aldatıldım o mevzu başka ben de eşimi seviyordum diyemem canım yanmadı açıkçası. eşi evet başka biri olduğunun farkında ve umursamıyor yani gece sabaha kadar telefonda konuştuğumuz oldu geldi kimle konuşuyorsun dedi umursamadı gitti duydum bunu. kendisini boşasın diye bekliyor aslında boşanacak muhtemelen de ama ben bu süreçte olmak istemiyorum zaten aynı sebeplerden de ben de onunla hayat birleştirmek ister miyim bilemiyorum zaten. amin kabul olur mu bilmem ama ben de çok dua ediyorum
Var çocuğu haklısınız kim sevdiği insana böyle bir sofatı layık görürAda'mın çocuğu da mı var ben senin Çocuğun var sanıyorum
Kendi değerini bence düşürme evinde otur tv izle örtü ör resim yap kitap oku ama o Ada'mla görüşme
Zaten iyi biri olsa aldattığı kadın, metres, ikinci kadın gibi çirkin sıfatları sana yapıştırtmazdı
Nefret ediyorum kendimden çok zamanZor bir durum. Yıllar içindeki duygusal boşluğunuz doldurulmayı beklemiş ve bu adamla onu doldurduğunuzu zannediyorsunuz. Ama içinizde yeni bir oyuk daha açıyorsunuz. Duygusal tatmin sağlayacağım derken kendinize özsaygınızdan olacaksınız. Başkasından insan kolayca nefret edebilir. Ama ya kendinden nefret etmek?? İşte o en zorudur. Nereye giderseniz gidin hep yanınızda götürürsünüz o suçluluk hissini. Ne kendinizden nefret ettirin, nede siz kendinizden nefret edin. KEndi özsaygınızı yitirmeden onurluca davranın lütfen ve aynada kendi yüzünüze bakamaycak hale gelmeyin.
Daha 2 ayda beni bu kadar mahvediyorsa yıllar geçse kahrolurum heralde kaldıramam o vicdan azabınıEvli barklı adamları nerden bulup da etkileniyorsunuz Adam kalmamış memlekette. kınarım kınıyorum kınayacağım.siz de lütfen şu ama evlisin benim değilsin triplerinden çıkın.yıllarınızı bir yalana feda etmeyin.
Sakin sakin yazılacak gibi değilimki psikopata bağladım arkadaşım bile yok bide asosyalim çok eski arkadaşlarımla görüşüyorum nadiren sadece onlarda şuanki yerimde değiller teeeyyyy 15 senelik arkadaşlarımla filan öyle insanlara yaklaşabilen bir insan da değilim bu konuşamama durumu da etkili oldu sadecw iyi bir dinleyiciydi başta ben kızdığım şeyleri anlatır ağzıma geleni söylerdim unuturdu böyle bir sonuç asla ummazdım bilsem asla yaklaşmazdım zaten çok mutlu bir evliliği olduğunu düşünmüştüm hep o yüzden de rahat konuştum sonra bir suskunluk evresi başladı bi kaç ay içinde çöktü iç sorgulamaları başladı anlattığım şeylere sinirlenmeye başladı tepkisizdi duvara anlatıyordum aslında içimi boşaltıyordum sadece. Kendinden birine yapılıyormuş gibi tepkiler başladı o zaman anladım ve o hiç bir şey söylemeden ben söyledim ben neler olduğunu anlıyorum benden uzak dur dedim yani orda ne fesat kadın moduna girip geri çekilmesi gerekiyordu ama öyle olmadı söylemesine zemin hazırlamış oldum kaş yaparken göz çıkardım. Sonrasında da hep tersledim ama çok sorda olduğum bir zamanda bi baktım kapılmış gidiyorum 2 ay hiç bişi sorgulamadım yalan yok ama 1 aydır kendimi paralıyorum ben nasıl bunu yaptım diye neydi duygusal boşluk mu diye bir de etrafımda ki insanlar çok pislikleşmeye başladı evli barklı bir çok adamdan teklifler aldım çok yakın abim diyeceğim önceki görev yerimden karısını tanıdığım adam 15 yaş benden büyük adam bile ben evlenmeden önce de sana aşıktım filan ayaklarına yattı ne yapacağımı şaşırdım iyice hep kötü insanlar çıktı karşıma küçük yerlerde çok sıkıntı boşanmış olmak ve deyahu o zaman bu süreçte olmayın. Ben de odamda 2 erkekle birlikte çalışıyorum. Ben evliyim onlar da bekar. Bir tabur erkek arasına koysanız kaç yazar kadın kendini bildikten sonra? Yani her zaman yanyana olan insan birbirine mi uçuşacak ya da yan gözle bakacak?? Siz gönlünüzü bir terbiye edin önce. Ben de tüm mesajlarınızı okumadan sakin sakin yazıyordum ama siz tuttumuşsunuz nasıl da nasıl olucak diye. Gayet basit kardeşim. Gönlünüze gözüne eline beline hakim olacaksın. Allah çok şükür irade vermiş bize kullanalım diye. İradenizi devreye sokuverin bakalım kalıyor mu ortada bu arabesk haller. Kurtulun yahu bu arabesk hallerinizden. Liseli genç kız değilsiniz kiannesiniz herşeyden önce
Hata yaptım çok pişmanım çok hiç konuşmamalıydım hiç selam vermemeliydim erkekler düz zaten boşanmış yatar kalkarım diye düşündü muhtemelen beni nasıl böyle algılanabilecek kadar basitleştim acaba ne zaman oldu bu bana yaklaşamazdı kimse kolay kolay evliliğim bile görücü usulü oldu ya boşanmış olmam bu intibayı destekliyor aslında. Bir de çok genç boşandım herkes yeni evleniyor ben evlendim boşandım 1 çocukla kaldım öyle tamam biri bişi deyince hızlı yaşadım geçti gitti diyorum konuşturmuyorum çok uzatana sana ne napcan kafanı yorma üzme canını diyorum ama öyle hissetmiyorum tabiki çelik gibi olmak gerekiyor aslında hayatının en zor sürecinden geçerken herkes üstüne üstüne geliyor ekmek almaya gidiyorum deyip 20 yıl kaybolasım geliyorBu tip konularda büyük konuşmayı sevmem,beşerdir şaşar diye bir laf vardır lakin hatayı anlayıp,hatadan rahatsızlık duyup hatada ısrarcı olmak bireyin tercihidir.
Duygular bir yere kadar mantık sonuna kadar...
Bitirmek istersen bitirirsin bu kadar net! Ama sen bitirmek istiyo gibi görünürken ikilemdesinde, yapma bunu kendine yaa başkasının bilmem ne hayatına alet etme kendini zaten adam olsa bunu yapmaz o ser... De hem karısına hem sanabişi yapmıyorum ki kötü hissediyorum yalnızca ve bu histen kurtulmak istiyorum bir yolu var mı soruyorum kadına karşı da umursamasa da ona karşı da aslında şuan tatil zaten bitirdim ama geri dönünceden korkuyorum. rezil bir cendere var
Öyle şeyler yok da dine yöneldim baya bi onun dışında kurslar halk eğitimin kursları mesai saatlerinde geneli ama akşam kurslarına bakıcam gidince ben de kurs vermek için baş vurucam zaten öğrwnci olunca gitmeme lüksüm var ama eğitici olunca öyle olmaz bu noktada bakıcım biraz sıkıntı çıkarıyor yani bakamam diyor hafta sonu filan ya da akşam geç saatte ama bu sene daha esnek konuşucam ya da başka birini bulucam bilmiyorum daha esnek olursam daha mı kmtü olur diye de düşünüyorum şimdi eve gelmek zorundayım sonuçta o şekilde bilmiyorum daha mı kendimi kaybederim bilemiyorum bide arabaya atlayıp gitme gibi huylarım var insanlardan kaçma durumum var çocuğu da alıp gidiyorum gerçi ama yine de çok abartmıyorum onun şartlarını düzenini bozmuyorum sonuçta uykusu yemeği filan rahat olsam daha kötü de olabilir hayırlısı olsun bi yola çıktım kestim irtibatı şurda ne kadar üzülcem hem dimi ya adam mı yok illa düzgün biri çıkar çıkmazsa da napim artık zorla çıkartcak halim yok benim kaderim de böyleymiş derim ailemde hep yetersiz görüyor tek sen misin boşanan otur modundalar çok yalvardım iyi değilim biraz yanıma gelin diye aslında ama çok katılar evime de geldikleri zaman arabayı bıraktığım yeri bile beğenmeyip başka yere aldırırlar sonra orayı da beğenmezler öyle bir yetersizlik duygusu içimdeki aslında çok iyi bir işim vsr master yaptım sayılı ünilerden birinde ama hiç kimse takdir etmedi niye bilmiyorum hep yetersizim çalışmadın çalışsan daha iyi bir mesleğin okırdu diyorlar hala yani derece yaptığım sınavlar var ama hep daha iyiye bakıyorlar ilginç bi şekilde yani 90 alsan niye 100 değil diyorlar netPilates yoga zumba gibi biseye de baslayabilir misin
+1Gunduz senle bakisiyor
Gece karisinin koynunda
Sende kendini paralayan dis kapinin dis mandali....
Çeksen yapamazdınhaklısınız kadına söylemem gerektiğini düşünüyorum sürekli zaten rüyalarıma giriyor uyuyamıyorum ben çekiyorum misli misli
Haklısınız adam olsa yapmaz net şerefsiz ben de alet oldum ama olmucam artık böyle püsürlü şeylere girmeye ne gerek var dimi normal insanlar dururken neden bu anormallerle uğraşayım aşk da değil sanırım boşluğumu zayıflığımı yakaladı anladı ve bunu kullandı çocuğuma ilgili davrandı babasından görmediğim ilgiyi gösterdi beni düşünüyormuş gibi davrandı beni kimse düşünmedi ki bu hayatta herkes kendi başının çaresine bak dedi hep aslında beni düşürmek için oyundu hepsi aşk meşk nerde onları zaten göremedim çalışmakla geçti kimseye de yaranamadım istemediğim halde sınavlara girdim ailem istiyor diye olmadı olmadı işte. Onlar buldu evlendim 5 ayda evlendim zaten. Hayat tecrübem yokki misafire hoş geldim demeye 20 yaşında başladım misafirden kaçan bi asosyallik düşünün işteBitirmek istersen bitirirsin bu kadar net! Ama sen bitirmek istiyo gibi görünürken ikilemdesinde, yapma bunu kendine yaa başkasının bilmem ne hayatına alet etme kendini zaten adam olsa bunu yapmaz o ser... De hem karısına hem sana
Öğretmen misiniz?
Yapamıyorum zaten hani öleyim diyorum toprak kabul etmez yatacak yerim yok sizden kat kat fazlasını düşünüyorum kendimeÇeksen yapamazdın
Ne yazıkki olan olmuş bakacaksın önüne ve o adama karşı sert duracaksın bırak bi kelimeni en ufacık bakışından bile cesaret almasın, tehdit falan edersede asla boyun eğme,kanma..önüne set vur kimseyi sokma çocuğun yeter önce bi kendi kendini iyileştir sonra hayatında biri olursa olur, çalıştığın yerden uzaklaşmak icin görevlendirme falan iste git konus rica et durumunu üstünkörü anlat elinden geleni yapHaklısınız adam olsa yapmaz net şerefsiz ben de alet oldum ama olmucam artık böyle püsürlü şeylere girmeye ne gerek var dimi normal insanlar dururken neden bu anormallerle uğraşayım aşk da değil sanırım boşluğumu zayıflığımı yakaladı anladı ve bunu kullandı çocuğuma ilgili davrandı babasından görmediğim ilgiyi gösterdi beni düşünüyormuş gibi davrandı beni kimse düşünmedi ki bu hayatta herkes kendi başının çaresine bak dedi hep aslında beni düşürmek için oyundu hepsi aşk meşk nerde onları zaten göremedim çalışmakla geçti kimseye de yaranamadım istemediğim halde sınavlara girdim ailem istiyor diye olmadı olmadı işte. Onlar buldu evlendim 5 ayda evlendim zaten. Hayat tecrübem yokki misafire hoş geldim demeye 20 yaşında başladım misafirden kaçan bi asosyallik düşünün işte
ee derdin ne o zaman yani madem bu kadar farkındasın vazgecebilmen lazımYapamıyorum zaten hani öleyim diyorum toprak kabul etmez yatacak yerim yok sizden kat kat fazlasını düşünüyorum kendime
Yerimi daha bir iyi yerleştirmek istedim sanırım bilmiyorum anlatmak istedim. Fikir almak istedim kolaylaştırmak içinee derdin ne o zaman yani madem bu kadar farkındasın vazgecebilmen lazım
Öyle yapıcam yani daha kötü yere de yollasalar gidicem merkez yol filan demicem kurtulmam lazım net.Ne yazıkki olan olmuş bakacaksın önüne ve o adama karşı sert duracaksın bırak bi kelimeni en ufacık bakışından bile cesaret almasın, tehdit falan edersede asla boyun eğme,kanma..önüne set vur kimseyi sokma çocuğun yeter önce bi kendi kendini iyileştir sonra hayatında biri olursa olur, çalıştığın yerden uzaklaşmak icin görevlendirme falan iste git konus rica et durumunu üstünkörü anlat elinden geleni yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?