o kadınhep

C
Cinsel olarak hayır yola çıktım kurtulmak adına dönmicem bitecek duygusal davranmicam o adi hayayıma devam etsin karısıyla hakediyor o hayatta bataklıkta sürünmeyi hep aldattı devam da edecek ben arkama bile bakmicam kendi hayatıma yüricem yüricem kendimi çok kötü hissediyorum sadece.

yok ben ne temize çıkcam yerden gök balçık olsa ben içindeyim farkındayım üstümden nil nehri 100 yıllarca aksa benim bu günahımı temizleyemez biliyorum
Ya günah veya yanlış olduğunu bilip çare araman ümit verici aslında. İyi ki aman o düşünsün karısını, banane ben keyfime bakarım. Bu devirde herkes aldatıyor. Onun evliliği umrumda değil.zaten sevmiyor karısını deyip de umursamaz bi tavır ile olayın üstüne gidenlerden olsaydınız. Karısı çocuğu kimsenin umrunda olmayan bir dolu para ve ego meraklısı kadın (!) var
Onlardan olmamanızı dilerim. Hiç bir masum eşin ve çocukların haksız yere rızkına ortak olup, ahını almamanızı dilerim. Allah doğru yola kavuştursun inşallah sizi

A

Aynen saat kaç olmuş ben miyim derdi
Onlar senden önce isteme, söz, nişan, düğün alışverişi, ev eşyası heyacanı, gerdek gecesi muhabbeti ve heyacanı ile birbirlerine insanların huzurunda Allah katında söz vererek evlendiler. Sen ve senin gibiler dış kapının dış mandalısınız. Evet seviştiler ve sımsıkı sarıldılar, gülümseyerek uyuyorlar su an. Kendine gel azcık

Yahu gene kadını gömmüşsünüz. Kusura bakmayın da gündüz kadınla fingirdeşip akşam karısıyla gülümseyen adamın suratına mıçayım ben ! Karaktersiz ! Kadın değil sadece suçlu adam ahlak yoksunu esas. Evlilik yemini eden o karısına çünkü.

yuva yikanin yuvasi olmaz ..bunu sakin unutma..klasik erkek yalanlarinada hicccc inanma..sorsan karisinla mutsuzdur ama gerçekte koynundahuzur icinde yatiyordur..zavalli erkek milleti namuslusu dursun..oynasida olsun ister hep..

Pişman olmasanız burada onca hakareti yiyeceğinizi bile bile konu açmazsınız sanırım. Artık günah çıkarmayı bir yana bırakın. Çok ama çok kötü bir şey yapmışsınız ama madem kurtulmak istiyorsunuz o Zaman artık bu hatayı geçmişte bırakın. Ada'mı öldü farzedin. Çocuğunuz varmış bu süreci onun bakımına yetiştirilmesine yönelik kitaplar okuyarak geçirin. O Adamla çocuğu yalnız bırakmanız bile riskli. Adam kendini sapıtmış durumda belli ki. Aklı olan bu haltı minnacık yerde işyerindeki kadınla yemez çünkü. belli ki normal biri değil. Artık kendinizi aşağılamaktan ziyade gücünüzü hayatınızı düzenlemeye ayırın.

yuva yikanin yuvasi olmaz ..bunu sakin unutma..klasik erkek yalanlarinada hicccc inanma..sorsan karisinla mutsuzdur ama gerçekte koynundahuzur icinde yatiyordur..zavalli erkek milleti namuslusu dursun..oynasida olsun ister hep..

Kesinlikle erkeklere asla ve asla güvenme çoğu böyle maalesef, küçük bir azınlık var, onlar numune, vitrine koymalık...

Eğer isteseniz kurtulmanız 3 dakikanızı almaz
Gerçekten istiyorsanız işten ayrılır yada tayin ister telefon numaranızı değiştirir sosyal medyadan engeller ve bu olayı bitirirsiniz
Ama dediğim gibi eğer gerçekten isterseniz
Ha bu arada ben şunu çok merak ederim
" eşine bunu yapan yarın bir gün ola ki evlenirsek bana niçin yapmasın ?" Diye düşündünüz mü hiç?
Çünkü karaktersiz her yerde karaktersizdir!

Tamam pismansin yol ver onu sirf karaktersiz herif baska kadinlarlarda beraber diye sende o kadinlardan olma birak yol ver temiz bekar yakisikli 190 boyunda yesil gozlu esmer birini bul napacan elin adamını...

bırakmak isteseydin bırakırdın.
burada vicdan muhasebesi yapmak niye?
aklın fikrin yerinde.
ne yaptığının bilincindesin.
bile isteye böyle gayri meşru bir ilişki yürütüyorsun.

Anladığım kadarıyla siz de pek memnun değilsiniz bu durumdan yoksa buraya yazma gereği duymazdınız hayatta herkesin başına herşey gelebilir göz görmez kulak duymaz olur ama sizden başka size yardım edebilecek kimse yok şuan en azından ilk adımı siz atmalı kafanızda,kalbinizde bitirmeye karar verip buna göre davranmalısınız ondan sonra gelin hepimiz destek olalım

konuyu okudum okudum okudum okudum bu aralar okuduğum haberlerden etkilendiğim kadar etkilendim kendimi o kadının yerine koydum koydum koydum o adama ayrı tav oldum ikinizede binlerce bela okudum.seviyeli bir şekilde yeter mi ?

Hayatta yadırgadıgın seyı yasamadan olmezmişsin. Yadırgamıyorum kesınlıkle ama sen denize düşmüş, yılana sarılmışsın. En kötü zamanlarında yanlış liman bulmulşsun. O da bilmiyoeum soylemek ne kadar dogru ama belki senın kötü zamanlarını cok iyi degerlendırmıs. Sen kendıne deger vermedegını gosterıyorsun bu ilişkiyle adam sana nıe deger versın. Adamın boşanmaya nıyetı varsa boşanırdı zaten. Hadı dıelım adamın mutsuz evlılıgı vardı o arada karsısına da sen cıktın sevdı adam senı. En azından bunu farkettıgın de boşanırdı. Daha boşanma için adım bıle atılmamış, yanlış degılım dıılmı? Canım benım hiçbirseyden korkma ve bu ısı hemen bıtır. Zararın neresınden donsen kar. Herseyı gectım kafanı yastıga koydugunda rahat bir vicdanla rahat bir uyku cekebılmek için daha fazla zaman kaybetme. Cık onun hayatından.

Ben sizi kınamıyorum (eğer evli degilseniz) Adam ailesini düşünmuyorsa siz neden düşüneceksiniz?
Karşınızdaki adam, adam olsun.
Siz de 2. Kadınlara bela okuyarak bu tür toplumsal olayları çözemeyeceginizi anlayın artık hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…