Cinsel olarak hayır yola çıktım kurtulmak adına dönmicem bitecek duygusal davranmicam o adi hayayıma devam etsin karısıyla hakediyor o hayatta bataklıkta sürünmeyi hep aldattı devam da edecek ben arkama bile bakmicam kendi hayatıma yüricem yüricem kendimi çok kötü hissediyorum sadece.Siz bu adamla birlikte oldunuzmu ya ? Sakin evet demeyin, bayginlik gecirecem simdi.. sizi yargilamiyorum, ama hemcinslerimin bu sekilde hayatlarini maf etmelerine anlam veremiyorum.. evladiniz var sizin, siz bir annesiniz.. yazik gunah degilmi ? O pislik adi herife ap acik ISTEMIYORUM CIK HAYATIMDAN diceksiniz bu kadar basit yani.. yok ya kadinlarimizin bu sekilde batmamasi lazim.. kinamiyorum, yargilamiyorum sadece kurtulun bi an once.. ama sizin kurtulmayada niyetiniz yok sanki... Oyle gozukuyor
Peki karisinin koynundaki bir erkegi sevmeyi nasil.gururna yediriyorsunvalla içinizden geleni yazın bana iyi oluyor danlanma olmasa keşke
Yediremiyorum şuan şevişiyor belki de ben burda uyku bile uyuyamazken değil mi mümkünPeki karisinin koynundaki bir erkegi sevmeyi nasil.gururna yediriyorsun
Evet sevisiyordur tabi ne sandinYediremiyorum şuan şevişiyor belki de ben burda uyku bile uyuyamazken değil mi mümkün
Aynen saat kaç olmuş ben miyim derdiEvet sevisiyordur tabi ne sandin
Senin gibi bu saatte senin yasını mi güdecekti
Ya günah veya yanlış olduğunu bilip çare araman ümit verici aslında. İyi ki aman o düşünsün karısını, banane ben keyfime bakarım. Bu devirde herkes aldatıyor. Onun evliliği umrumda değil.zaten sevmiyor karısını deyip de umursamaz bi tavır ile olayın üstüne gidenlerden olsaydınız. Karısı çocuğu kimsenin umrunda olmayan bir dolu para ve ego meraklısı kadın (!) varyok ben ne temize çıkcam yerden gök balçık olsa ben içindeyim farkındayım üstümden nil nehri 100 yıllarca aksa benim bu günahımı temizleyemez biliyorum
Sen evlimisin bosandinmi pek okuysmadim kobuyi ayrintiliA
Aynen saat kaç olmuş ben miyim derdi
Onlar senden önce isteme, söz, nişan, düğün alışverişi, ev eşyası heyacanı, gerdek gecesi muhabbeti ve heyacanı ile birbirlerine insanların huzurunda Allah katında söz vererek evlendiler. Sen ve senin gibiler dış kapının dış mandalısınız. Evet seviştiler ve sımsıkı sarıldılar, gülümseyerek uyuyorlar su an. Kendine gel azcıkA
Aynen saat kaç olmuş ben miyim derdi
Onlar senden önce isteme, söz, nişan, düğün alışverişi, ev eşyası heyacanı, gerdek gecesi muhabbeti ve heyacanı ile birbirlerine insanların huzurunda Allah katında söz vererek evlendiler. Sen ve senin gibiler dış kapının dış mandalısınız. Evet seviştiler ve sımsıkı sarıldılar, gülümseyerek uyuyorlar su an. Kendine gel azcık
yuva yikanin yuvasi olmaz ..bunu sakin unutma..klasik erkek yalanlarinada hicccc inanma..sorsan karisinla mutsuzdur ama gerçekte koynundahuzur icinde yatiyordur..zavalli erkek milleti namuslusu dursun..oynasida olsun ister hep..
Tamam pismansin yol ver onu sirf karaktersiz herif baska kadinlarlarda beraber diye sende o kadinlardan olma birak yol ver temiz bekar yakisikli 190 boyunda yesil gozlu esmer birini bul napacan elin adamını...onun hayatında hep 2. kişiler olmuş bunu biliyorum ben nasıl oldum kısa bir süre için bile olsa nasıl kapıldım aklım almıyor ve bu durumundan duyduğu pişmanlığı da bana anlatıp bana kendini teselli ettirdi ne söyledim hatırlamıyorum bile ben nasıl bu tezgaha dahil oldum aklım almıyor
bırakmak isteseydin bırakırdın.başıma bela olmuyor aslında bilmiyorum görerek bırakamıyorum da o da şu şekilde kendine eziyet ediyor görüyorum bunu yani sürekli iletişim halinde çalışıyoruz zaten tamamen konuşmama şansım yok. ne bilim biraz mesela müzik dinliyorum filan hareketli şeyler uzaklaşmaya çalışıyorum ama en az bir yıl daha böyle çalışacağız daha yaratıcı uğraşlarla kendimi oyalamam lazım yani karşısında katı olmam lazım konusunu bile edememesi lazım ama nasıl eşine mi söylesem direk diye de düşünüyorum ama bundan çekincesi yok benden uzak dur söylerim dedim yapabilecek biriyim biliyor bunu vicdanım ağır basar çünkü söyle diyor. Umrunda değil. benden uzak durmuyor ben de çok zorlanıyorum hiç umursamamak istiyorum ya da o uzaklaşsın
Neden bunu desinki seks eğlencelidir stres attırırAdamla yatmayacağınızı ve buna karşı olduğunuzu söyleyin.
O sizden vazgeçecektir emin olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?