o kadınhep

"Bu sürece dahil olmamak için" deyip duruyorsun. Adam sen uzaklastigin anlarda esinden boşanacak ve böylece o süreçte sen onun hayatindayken ayrilmamis olacak. sen de temize cikacaksin yani.

Oh gardasim sizler bizlerin evliligimizi bozun bizler koyun kuzu gibi susalim valla hanfendi kusura bakma bizler niye başkalarının yuvasını yikmiyoruz bizlerde biliriz evli erkeklere aşık olmayı yapmıyoruz niye zaten dikislerim var patlatdiracaksin haa uzak dur adamdan bugün onu senin için bırakan yarın senide ayse fatma için bırakır!!!

1- Kötü giden bir evlilik yoksa da sayende olmuştur.
2- adam karısına ihanet ederek karakter siz liğini ispatlamış, sen de desteklemişsin.
3- mazlumun ahi yerde kalmaz
Bi arkadaşım kocası ona bunları yaşattığı için bütün 2. Kadınlara beddua ederdi. O gruba girme istersen
Bunun adı aşk değil zinadır.
Off söyleyecek ne çok şey var. Haddini bil, uzaklaş. Masumlara hayatı zindan etmeye hakkın yok

"Bu sürece dahil olmamak için" deyip duruyorsun. Adam sen uzaklastigin anlarda esinden boşanacak ve böylece o süreçte sen onun hayatindayken ayrilmamis olacak. sen de temize cikacaksin yani.
yok ben ne temize çıkcam yerden gök balçık olsa ben içindeyim farkındayım üstümden nil nehri 100 yıllarca aksa benim bu günahımı temizleyemez biliyorum

Onun suclu olup olmadığını sorgulayacak kişi sen degilsin bence.

onun hayatında hep 2. kişiler olmuş bunu biliyorum ben nasıl oldum kısa bir süre için bile olsa nasıl kapıldım aklım almıyor ve bu durumundan duyduğu pişmanlığı da bana anlatıp bana kendini teselli ettirdi ne söyledim hatırlamıyorum bile ben nasıl bu tezgaha dahil oldum aklım almıyor

Tanıdığım birinin başına gelmişti kız çok mutsuzdu adam da evli ama fırıldağın tekiydi adam çok uğraştı naptı netti ayartamadı en son baktı olmuycak uğraşmadı sonra duyduk ki karısını aldatmış

adam zaten yapcak sen ya da başkası işte o herhangi biri olma diren

Onlar da aynı iş yerinde idi

Sizin için üzülelim mi şimdi? Metnin ana fikri nedir?
Gerçekten isterseniz "kurtulursunuz"

Bi arkadaşım 20 lerin başındayken yarı akrabası olan bi çocukla arkadaştı. Evlenmek istediler. Aileler karşı çıktı. Çocuğu hemen evlendirdiler kızı da okumaya gönderdiler. Bunlar görüşmeye devam etti. Adam boşanacaktı. O arada adamın 3 çocuğu oldu. İşte sonra karısı öğrenmiş işi inada bindirmiş. E çocuklar küçük psikolojileri bozulmasın diye beklediler. Falanda filanda. Ben bu kadarını biliyorum. En son boşanma davasını seneye açıyor demişti bana. O zaman da kızamamıştım arkadaşıma. Zaten anlamaz ki kafa gitmiş bi kere. Bu arada tüm aldatan erkekler der ki"karım beni sevmiyor. Bizim evlilik zaten bitmişti. " inanmayın arkadaşlar. Çocuğun da var oh mis. Zaten bu olay duyulursa çocuğunu da rahat bırakmazlar Allah korusun. Burda yapılan yorumlar çok zarif hanımlarca yapılıyor öyle düşün. Bi de bunun apartman teyzesi modeli falan var.

Ailen nerede. Isi biraksan onlarin bulundugu sehre tasinsan. Ozel sektorde is baksan olmazmi

Daha yasin cok genc. Hayatini mahvetme

Eski esinden cok cektigin icin biraz ilgi alaka hosuna gitmis kapilmissin

Ama yanlis yoldasin. Bu adamin seni batakligin dibine cekmesine izin verme

Eski esin kulagina giderse bu durum cocugunu elinden alir

Öyle bir adamin yaninda buyusun istermisin cocugunun

Ne acı uzak duramiyorsunuz birbirimizden değil mi? Bence kast sistemi gibi bir şey olmalı ülkede. Bu tür insanların yeri ayrı olmalı sosyal statude. Hani bilelim kim nedir, ne değildir diye ona göre muhatap olmayız gerekirse.

Tek yapman gereken hayatindan sonsuza dek çıkarmak. Nihayetinde esini senle aldatmis kisi, evlenirseniz seni de başkasıyla aldatacak.

bundan 3 ay önce böyle bir ilişkiye karışmış bir kadını kınamıştım o zaman söyleseler asla derdim Allah yaşatmasın kimseye ama kendimle mücadele ediyorum emin olabilirsin konuşma mesela ben muhatap olunacak biri değilim. beni bildin

Evliligi kötü falan gitmiyodur da size öyle anlatiyodur?
siz burda bizden gelecek 2 yorumdan medet umarken o esine sarilmis misler gibi uyuyodur belkide.
Bence gerceklerle yuzlesin bu hayati bu yasadiklarinizi haketmiyorsunuzdur.
bugunu milat sayın ve bu hastalıklı iliskiden kurtulun.
Sizin icin dua edicem

babam asla izin vermez bana kalsa dakika durmayacağım borçlarım var eski eşim sağolsun. iş de bulamazsam çok daha kötü olur her şey evet çok gencim ve kapıldım zayıftım o zamanlarda hala toparlanamadım tam ama uğraşıyorum toparlanmaya kimseye anlatamıyorum içimde büyütüp duruyorum bir de anlatamadıkça kendim de sağlıklı bakamaz oluyorum insan ister istemez işin içindeyken doğru bakamıyor birileri sarssın da istedim bunu yakınımda birine anlatamam

Gunduz senle bakisiyor
Gece karisinin koynunda
Sende kendini paralayan dis kapinin dis mandali....

ben karısına kendine o kadar emek veren en azından çamaşırını yıkayan önüne yemek yapıp koyan kadına bunu yapabilen bir adamla da çocuk büyütemem hazmedemem insan nankörse nankördür kişiye göre değişmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…