- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
yok ben ne temize çıkcam yerden gök balçık olsa ben içindeyim farkındayım üstümden nil nehri 100 yıllarca aksa benim bu günahımı temizleyemez biliyorum"Bu sürece dahil olmamak için" deyip duruyorsun. Adam sen uzaklastigin anlarda esinden boşanacak ve böylece o süreçte sen onun hayatindayken ayrilmamis olacak. sen de temize cikacaksin yani.
hanfendi yaşananları anlamaya çalışmak zor değil 28 yaşındayım hayatımı yazsam bi ufak roman çıkar ben de çok sağlam sayılmam ki zaten bi çocuğum var bi sürü borcum var sadece çıkmak istiyorum görünce de etkilenmemek istiyorum ne düşüneyin ne yapayım soruyorum zira ben sağlıklı düşünemiyorum kabul ediorum da bu adamın hiç suçu yok mu 40 günlük çocukla lohusa haliyle zaten zor durumdayken yanaşırken o hiç suçlu değil mi
onun hayatında hep 2. kişiler olmuş bunu biliyorum ben nasıl oldum kısa bir süre için bile olsa nasıl kapıldım aklım almıyor ve bu durumundan duyduğu pişmanlığı da bana anlatıp bana kendini teselli ettirdi ne söyledim hatırlamıyorum bile ben nasıl bu tezgaha dahil oldum aklım almıyorOh gardasim sizler bizlerin evliligimizi bozun bizler koyun kuzu gibi susalim valla hanfendi kusura bakma bizler niye başkalarının yuvasını yikmiyoruz bizlerde biliriz evli erkeklere aşık olmayı yapmıyoruz niye zaten dikislerim var patlatdiracaksin haa uzak dur adamdan bugün onu senin için bırakan yarın senide ayse fatma için bırakır!!!
karısına söylemek istiyorum aslındaOnun suclu olup olmadığını sorgulayacak kişi sen degilsin bence.
bundan 3 ay önce böyle bir ilişkiye karışmış bir kadını kınamıştım o zaman söyleseler asla derdim Allah yaşatmasın kimseye ama kendimle mücadele ediyorum emin olabilirsin konuşma mesela ben muhatap olunacak biri değilim. beni bildinNe acı uzak duramiyorsunuz birbirimizden değil mi? Bence kast sistemi gibi bir şey olmalı ülkede. Bu tür insanların yeri ayrı olmalı sosyal statude. Hani bilelim kim nedir, ne değildir diye ona göre muhatap olmayız gerekirse.
babam asla izin vermez bana kalsa dakika durmayacağım borçlarım var eski eşim sağolsun. iş de bulamazsam çok daha kötü olur her şey evet çok gencim ve kapıldım zayıftım o zamanlarda hala toparlanamadım tam ama uğraşıyorum toparlanmaya kimseye anlatamıyorum içimde büyütüp duruyorum bir de anlatamadıkça kendim de sağlıklı bakamaz oluyorum insan ister istemez işin içindeyken doğru bakamıyor birileri sarssın da istedim bunu yakınımda birine anlatamamAilen nerede. Isi biraksan onlarin bulundugu sehre tasinsan. Ozel sektorde is baksan olmazmi
Daha yasin cok genc. Hayatini mahvetme
Eski esinden cok cektigin icin biraz ilgi alaka hosuna gitmis kapilmissin
Ama yanlis yoldasin. Bu adamin seni batakligin dibine cekmesine izin verme
Eski esin kulagina giderse bu durum cocugunu elinden alir
Öyle bir adamin yaninda buyusun istermisin cocugunun
ben karısına kendine o kadar emek veren en azından çamaşırını yıkayan önüne yemek yapıp koyan kadına bunu yapabilen bir adamla da çocuk büyütemem hazmedemem insan nankörse nankördür kişiye göre değişmez kiAilen nerede. Isi biraksan onlarin bulundugu sehre tasinsan. Ozel sektorde is baksan olmazmi
Daha yasin cok genc. Hayatini mahvetme
Eski esinden cok cektigin icin biraz ilgi alaka hosuna gitmis kapilmissin
Ama yanlis yoldasin. Bu adamin seni batakligin dibine cekmesine izin verme
Eski esin kulagina giderse bu durum cocugunu elinden alir
Öyle bir adamin yaninda buyusun istermisin cocugunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?