çok teşekkür ederim kurtulduğum zamanda burdan paylaşıcam inşallah haklısınız hepsinde.Evliligi kötü falan gitmiyodur da size öyle anlatiyodur?
siz burda bizden gelecek 2 yorumdan medet umarken o esine sarilmis misler gibi uyuyodur belkide.
Bence gerceklerle yuzlesin bu hayati bu yasadiklarinizi haketmiyorsunuzdur.
bugunu milat sayın ve bu hastalıklı iliskiden kurtulun.
Sizin icin dua edicem
valla içinizden geleni yazın bana iyi oluyor danlanma olmasa keşkeGunduz senle bakisiyor
Gece karisinin koynunda
Sende kendini paralayan dis kapinin dis mandali....
haklısınız kadına söylemem gerektiğini düşünüyorum sürekli zaten rüyalarıma giriyor uyuyamıyorum ben çekiyorum misli misliAyni seyleri yaşayan sen...ama anlamayan ebem...yuh diyorum sadece...empati yapamayana insan denmez zaten de.. kaldi ki sen bide aynisini yasadin
Sakin boyle birsey yapma.!!! Ben aldatilsaydim evet bilmek isterdim ama kocamla beraber olan kadindan duysaydim kendimi 3 kat daha fazla asagilanmis hissederdim. O kadin bunu asla haketmiyor..karısına söylemek istiyorum aslında
Ayy yıldız tilbe iki kadın bir adam falan dinliyorsan sakın yapma öyle şeyler..bide saçma sapan müzik dinleyip dinleyip kendimi paralıyorum Allahım ben kendimi nasıl bir manyaklığa soktum ben şimdi burdan nasıl çıkıcam aynı iş yerinde nasıl olacak diye
babam asla izin vermez bana kalsa dakika durmayacağım borçlarım var eski eşim sağolsun. iş de bulamazsam çok daha kötü olur her şey evet çok gencim ve kapıldım zayıftım o zamanlarda hala toparlanamadım tam ama uğraşıyorum toparlanmaya kimseye anlatamıyorum içimde büyütüp duruyorum bir de anlatamadıkça kendim de sağlıklı bakamaz oluyorum insan ister istemez işin içindeyken doğru bakamıyor birileri sarssın da istedim bunu yakınımda birine anlatamam
ne yapayım yıllarca aldatıldığını bilerek nasıl susayım evliliği başlamadan nişanlıyken dahi. bunu bilerek nasıl söylemicem bu şekilde yaşantısına devam etmesine göz yumucam. Şunu da biliyorum müthiş mutsuz o da ama bir bahane bekliyor ailesine sunabileceği geçerli bir bahane bana şunu yaptı diyeceği defalarca adliyeden döndürülmüş.Sakin boyle birsey yapma.!!! Ben aldatilsaydim evet bilmek isterdim ama kocamla beraber olan kadindan duysaydim kendimi 3 kat daha fazla asagilanmis hissederdim. O kadin bunu asla haketmiyor..
aynen öyle yapıyorum zaten çok duygusal bi insanım ağlayamıyorum da böyle boğazım düğümleniyor filan böyle saçmalık harekete geçtim devam ettiricem ettiricem.Ayy yıldız tilbe iki kadın bir adam falan dinliyorsan sakın yapma öyle şeyler..
Sezen masum değiliz falan.
Acıma kendi kendine.
Harekete geç
ne yapayım yıllarca aldatıldığını bilerek nasıl susayım evliliği başlamadan nişanlıyken dahi. bunu bilerek nasıl söylemicem bu şekilde yaşantısına devam etmesine göz yumucam. Şunu da biliyorum müthiş mutsuz o da ama bir bahane bekliyor ailesine sunabileceği geçerli bir bahane bana şunu yaptı diyeceği defalarca adliyeden döndürülmüş.
şimdi devleti bırakıp özele geçmemi nasıl açıklayayım ki bir de çocuk var şimdi rahat çalışıyorum o zaman öyle olmayacak borcum 30 bin evet öyle cinsel bişi yok o boyutta zaten problemliyim ben. yaklaşamıyorumBence senin psikolojin cok bozuk. Cumlelerini dogru secemiyorsun. Kendini ifade edemiyorsun. Yarim yarim anlattigin icin anlasilamiyor insanlar bu yuzden yukleniyorlar sana.baska bir doktora gitmelisin
Benim anladigim sizin cinsel beraberliginiz yok sadece bakisiyorsunuz sohbet muhabbet ediyorsunuz
Eski esindendolayi borclarin var. Ne kadar.
Baban neden istemiyor.
Cinsellik yokmuş bari ohh iyişimdi devleti bırakıp özele geçmemi nasıl açıklayayım ki bir de çocuk var şimdi rahat çalışıyorum o zaman öyle olmayacak borcum 30 bin evet öyle cinsel bişi yok o boyutta zaten problemliyim ben. yaklaşamıyorum
Kadinin kurma ihtimali en yuksek olan cumle: Biz birbirimizi cok seviyorduk aramiza girip yuvamizi yikan ....... sen misin? Diyecek bunu kaldirabilecek misin? Nisanli oldugu donemden beri aldatiliyorsa emin ol biliyor ya da anliyordur. Kadinlar o kadar saf degil. Belki de bildigi halde aldatilmayi kendine yediremedigi icin soylemiyor adliyeden donuyorlardir.ne yapayım yıllarca aldatıldığını bilerek nasıl susayım evliliği başlamadan nişanlıyken dahi. bunu bilerek nasıl söylemicem bu şekilde yaşantısına devam etmesine göz yumucam. Şunu da biliyorum müthiş mutsuz o da ama bir bahane bekliyor ailesine sunabileceği geçerli bir bahane bana şunu yaptı diyeceği defalarca adliyeden döndürülmüş.
evet eğitimliyim mesleğim var haklısınız haketmiyorum asla yani kim kendine böyle bir şeyi reva görür ki ya da kim bunu hakeder bu kadar aşağılık olmayı hep başkaları varmış da ben bu tezgaha nasıl düştüm bilmiyorum.Herkes evliligin bozulmasi icin seni suclamis ama ben asla bir yuvanin yikilmasini 3. Sahsa baglamiyorum.
O adamin mayası bozukmus zaten, sen olmasan baskasi olacakti, ki baskalari da olmustur muhtemelen.
Biraz karisini seven, biraz haysiyet sahibi bir adam, kadinin biri ustune atlasa yine reddetmeli, degil ki baska kadinin pesinden kosmak, dupeduz sapik iste, ha seninle ha baskasiyla, birini bulamazsa sanaldan falan aldatir yine aldatir hamurunda varsa.
Burda asil sorun senin ozsaygin.
Aynaya bakinca ne hissediyorsun mesela, ya da cevrendeki mutlu iliskileri gorunce, o adami karisiyla hayal ederken, toplumda adinin dost, metres oldugunu bilirken, kendini nasil hissediyorsun?
Hakettiginin hayat bu mu sence?
Neden bir erkegin tek aski olmak varken 2. Kadini olasin ki?
Belli ki egitimli meslek sahibi bir kadinsin, kucultme kendini bu kadar, bak seni hic tanimayan insanlar bile dolu dolu hakaret etmeyi kendine hak goruyor, buna zemin hazirlayan da sensin, kendine layik gordugun hayat bu mu yani?
ne yapayım yıllarca aldatıldığını bilerek nasıl susayım evliliği başlamadan nişanlıyken dahi. bunu bilerek nasıl söylemicem bu şekilde yaşantısına devam etmesine göz yumucam. Şunu da biliyorum müthiş mutsuz o da ama bir bahane bekliyor ailesine sunabileceği geçerli bir bahane bana şunu yaptı diyeceği defalarca adliyeden döndürülmüş.
herkesin aile yapısı aynı değil ki yani benim ailem bile eşim kumar oynadığı halde çok üstüme geldi boşanırken bu çocuğa ne anlatacağız diyeEger bi evlilikte tahammuller bitmisse gerçekten müthiş mutsuz bir evliliği varsa sence bahaneye gerek var mı sunacak?
haklısın ona bişi söylememem lazım susmam lazım vicdanımı rahatlatcam diye bencillik yapıyorumBahanesi sen mi olmak istiyorsun. Ailesine beni beraber calistigi YAR ile aldatti demesinimi istiyorsun.
Cok mantiksiz cumleler kuruyorsun
Sen kac kurtar kendini kari koca ne yaparlarsa yapsinlar ister devam ederler ister bosanirlar.SANA NE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?