- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
çok hoşuma gitti yorumunuz.keşke mayalanarak çoğlatılsalar.Kesinlikle erkeklere asla ve asla güvenme çoğu böyle maalesef, küçük bir azınlık var, onlar numune, vitrine koymalık...
Çocuğun babası kimBebeğinin 40 ı çıkmadan mı beraber oldun bu adamla.devrelerim yanıyor yardım!
Kendi kendinizi yakmayın. .Allahın hesabı çok çetin olur,suan şeytanın size süslediği şey boşandığı zaman bu kadar suslu gorunmeyecektir..Hep canınızı yakan ama onun da canı yanan o kadınlardan biriyim. asla inanmazdım buna. ben bundan nasıl kurtulacağım aslında yol yöntem öğrenmek istiyorum mesela şu şekilde doldur zihnini geçer filan gibi öneriler bekliyorum. Yanlış olduğunu biliyorum kendimi kandırmak istemiyorum bazı konularda tamam kötü giden bir evlilik ama sonuçta gidiyor bir şekilde yıllarca da gitmiş. Ben çıkmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var öyle uzun süreli değil tanışmamız ama yıllardır beni tanıyormuş gibi hissediyorum ben de onu tanıyormuşum gibi. Hatta hep birbirimizin etrafındaymışız ama karşılaşmamışız benim gerçekten çöküntüde olduğum bir zamana denk geldi. Ve de yorum yapmadan önce dikkat edin lütfen tartışmak istemiyorum verecek cvbım zaten yok. şimdiden ben söyleyeceklerinizi duyuyorum kabul hepsine kabul haklısınız içinizde kalsın bana yararı olmayacaksa. Kurtulmak istiyorum aynı iş yerinde çalışıyorum çok zor ama kurtulmak istiyorum
+1Kesinlikle erkeklere asla ve asla güvenme çoğu böyle maalesef, küçük bir azınlık var, onlar numune, vitrine koymalık...
Amin yo asla bana ne demedim bana ne olur muYa günah veya yanlış olduğunu bilip çare araman ümit verici aslında. İyi ki aman o düşünsün karısını, banane ben keyfime bakarım. Bu devirde herkes aldatıyor. Onun evliliği umrumda değil.zaten sevmiyor karısını deyip de umursamaz bi tavır ile olayın üstüne gidenlerden olsaydınız. Karısı çocuğu kimsenin umrunda olmayan bir dolu para ve ego meraklısı kadın (!) var
Onlardan olmamanızı dilerim. Hiç bir masum eşin ve çocukların haksız yere rızkına ortak olup, ahını almamanızı dilerim. Allah doğru yola kavuştursun inşallah sizi
Boşandım benSen evlimisin bosandinmi pek okuysmadim kobuyi ayrintili
Karar verdim uyguladım o zaman 31 ağustos günü tekrar konu açacağım çünkü ertesi gün için desteğe ihtiyacım olacak. Gerçi bu konudaki hakaretleri bi kez daha okusam o da yeter heraldeAnladığım kadarıyla siz de pek memnun değilsiniz bu durumdan yoksa buraya yazma gereği duymazdınız hayatta herkesin başına herşey gelebilir göz görmez kulak duymaz olur ama sizden başka size yardım edebilecek kimse yok şuan en azından ilk adımı siz atmalı kafanızda,kalbinizde bitirmeye karar verip buna göre davranmalısınız ondan sonra gelin hepimiz destek olalım
Çıktım kötü hissediyorum hislerim elimde olsa kötü hissetmeyi tercih etmezdim elbette hem pişmanlık duyuyorum yani bir çok duygu birlikte hüküm sürüyorHayatta yadırgadıgın seyı yasamadan olmezmişsin. Yadırgamıyorum kesınlıkle ama sen denize düşmüş, yılana sarılmışsın. En kötü zamanlarında yanlış liman bulmulşsun. O da bilmiyoeum soylemek ne kadar dogru ama belki senın kötü zamanlarını cok iyi degerlendırmıs. Sen kendıne deger vermedegını gosterıyorsun bu ilişkiyle adam sana nıe deger versın. Adamın boşanmaya nıyetı varsa boşanırdı zaten. Hadı dıelım adamın mutsuz evlılıgı vardı o arada karsısına da sen cıktın sevdı adam senı. En azından bunu farkettıgın de boşanırdı. Daha boşanma için adım bıle atılmamış, yanlış degılım dıılmı? Canım benım hiçbirseyden korkma ve bu ısı hemen bıtır. Zararın neresınden donsen kar. Herseyı gectım kafanı yastıga koydugunda rahat bir vicdanla rahat bir uyku cekebılmek için daha fazla zaman kaybetme. Cık onun hayatından.
Ben evli değilimBen sizi kınamıyorum (eğer evli degilseniz) Adam ailesini düşünmuyorsa siz neden düşüneceksiniz?
Karşınızdaki adam, adam olsun.
Siz de 2. Kadınlara bela okuyarak bu tür toplumsal olayları çözemeyeceginizi anlayın artık hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?