o kadınhep

Öyle bir dünya yok, eğer gerçekten bir şeyi istemiyorsanız ise yapamazsınız...
Adı üstünde "istememek"...

Siz kendinizi kandırıyorsunuz hanımefendi.

Merhaba ,

Seni kınamıyorum,yaşadığın psikolojik durum çok ağır.Kendine bunu reva görme.Hayata bir kere geliyoruz ve hergünümüz hanemize eksi yazılıyor.Evli isen eşini istemiyorsan bırak,bekarsan dışarı çık arkadaşlarınla,başka sevgilin yeni arkadaşların olsun,bunlar zor şeyler değil.Zor bir durum ama bunu başarmalısın ..

Şu an bu yazdıklarını bekar bir insanla yaşasan kim ne diyebilir;mesele evli bir erkek oluşu da olmayabilir;Mesele kadın ve anne olman, namus-ahlak-vicdan- hepsi bir tarafa,yaptığın şey kendine saygını yitirmene,seni iyice değersizleştirmeye,evladının yüzüne baktığında ki o iç rahatsızlığına, iyiden iyiye amaçsız gayesiz yaşamana neden olacaktır!Neden kadın olman,anne olman dedim çünkü biz kadınlar kendimizi hatalarımız karşısında affedemiyoruz;senin gibi 5 sene bir bayan arkadaşım,evli patronumla ilişki içindeydi!Ne mi oldu yıllar sonra, kadın ayrıldı,başka biriyle bir yuva kurdu ama o süreçte kendini çok yıprattı,şimdi sinir hastası!Herşeye söylenen ,hep şikayetçi ,iç huzursuzluğunu hep yansıtan bir anne ve kadın!Anlayacağın arkadaşım sen kendine herkesten daha çok zarar veriyorsun!Şu an hislerinle ,boşluğunla,ve en önemlisi yalnızlığınla bunları fırsat bilmiş bir erkek tarafından resmen oyuncak misali oynanıyorsun!bunun acısı yine senden çıkar....Bu sözlerimi bir tarafa as!zamanı gelince anımsayacaksın
Ve umarım bir an önce kurtulursun bu yakışşıksız,saygısız ve aşşağılayıcı ilişkinden!

Pişman olduğunuzu sanmıyorum. Pişman olan insan bunu kendi içinde bitirmeye çalışır. Kendine bile dillendirmeye utanır. Ama siz burada vicdanınızı susturmaya gelmişsiniz. Birkaç kişi ılımlı hoşgörülü bir şeyler karalasın ben de rahatlayım tavrı içindesiniz. Olumsuz yorumları hak ettim tarzında yaklaşır gibi görünüp alttan alta kınamadan ölmezsiniz mesajı vermişsiniz. Niyetiniz belli günah çıkartmak.
Bile isteye yaşıyorsunuz bunu. Kurtulmak için yollar çok. Ama siz çaresi olmayan bir hastalığa yakalanmış gibi çıkışı yok diyorsunuz. Bahaneler üretiyorsunuz.
Size ve o adama sıfat çok da ben ağzımı kirletmek istemem sizin gibiler için. Bilsem yanınızda bulunmam mikrop bulaşmasın diye. Tek üzüldügüm çocuklar. Hak etmedikleri halde annesinin babasının günahını sirtında taşıyacaklar. Bu da toplumumuzun hatayı en günahsıza kesme anlayışları yüzunden ne yazık ki. Elimde olsa bu pislikten çıkartabilsem onları. Yazık bir de anne baba olacaksınız.

evli adamla ilişki yaşamak çok feci, pis, kirli bir şey ama hele ortada çocuk varsa o adamla buluştuktan sonra çocuğunuzun yüzüne gülüyorsanız, buluşmalara çocuklar şahit oluyorsa bu artık pisliğin, leşin dibi.
dayanamıyorum yapamıyorum ne demek. 17 yaşında lise hocasına aşık bir kızdan bahsetmiyorsunuz. cinsel olarak ta arzuladığınız bir adam ve ahlak öğrettiğiniz bir yavrunuz var.
her şey insan için ama yapamıyorum bir bahane değil.

O yuva yıkılacaksa yıkılır ileride bir zaman ama bu sizin sayenizde olursa o pisliğin eşinin ahı sizden ya da çocuğunuzdan çıkabilir. Eşin sizi bulması çok zor değil. Ve Bu mesele ifşa olursa, çocuğunuzun ileride neler yaşayabileceğini tahmin ediyor musunuz? Nasıl bakıyorsunuz çocuğunuzun yüzüne?

Boşandınız diye sonsuza kadar yalnız yaşamak zorunda değilsiniz, ömrünüzü çocuğunuza feda etmek zorunda değilsiniz. Doğru düzgün biriyle evlenebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Kendinize bu şerefsizliği yakıştırmayın. Siz cevap vermedikten sonra o adamın yapabileceği hiç bir şey yok. Daha başından siz yüz vermişsiniz. Adam peşinizde dolanan ve rahat vermeyen bir sapık değil. Aldatmaya meyilli biri belli ki. Ve siz de ona bu elektriği vermişsiniz.

Boşluktaysanız, boşluktasınız. Ama adam bunu neden biliyor? Gidin arkadaşlarınızla paylaşın derdinizi. Çok zor milletin yeni evlendiği yaşlarda boşanmış bir çocukla kalmak. Ama bunun tesellisi evli bir adamla aşk yaşayarak olmuyor.

Kendi kendinizi yakmayın. .Allahın hesabı çok çetin olur,suan şeytanın size süslediği şey boşandığı zaman bu kadar suslu gorunmeyecektir..

kınamıyorum eleştirmiyorum ama senin de çocugun varmıs sanırım yanlıs okumadıysam...kendını o kadının yerıne koy bakalım ne dusuneceksın ????
konu sahibi inşallah fakesindir ve bu konu da umarım gerçek değildir ...

Amin yo asla bana ne demedim bana ne olur mu

Karar verdim uyguladım o zaman 31 ağustos günü tekrar konu açacağım çünkü ertesi gün için desteğe ihtiyacım olacak. Gerçi bu konudaki hakaretleri bi kez daha okusam o da yeter heralde

Çıktım kötü hissediyorum hislerim elimde olsa kötü hissetmeyi tercih etmezdim elbette hem pişmanlık duyuyorum yani bir çok duygu birlikte hüküm sürüyor

Ben evli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…